مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه گرگان گفت: فضای جامعه در ماه مبارک رمضان سرشار از معنویت می‌شود به طوری که احدی قدرت ارزیابی عظمت و بزرگی روزها و شب‌های این ماه را ندارد.

فضای جامعه در ماه مبارک رمضان سرشار از معنویت می‌شود

به گزارش گلستان ۲۴؛ به نقل از فارس از گرگان، حجت‌الاسلام حجت قاسم‌پور به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان در جمع بسیجیان گرگان اظهار کرد: تنها گرسنگی و تشنگی مایه به وجود آمدن حقیقت روزه نیست، بلکه روزه بزرگترین میدان پاکسازی جسم و روح از امراض و مفاسد اخلاقی است

وی تصریح کرد: ماه رمضان ماه مهمانی خداست که درهای آسمان در آن گشوده و ارزش نماز در این ماه چند برابر است، این ماه تنها ماهی است که نام آن در قرآن آمده است و از این بابت دارای احترام و جایگاه ویژه‌ای است.

مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه گرگان گفت: همه ما باید بدانیم این ماه و اعمال آن از جمله روزه گرفتن چه قدر با عظمت است و نباید به سادگی از آن عبور کرد.

* تنها گرسنگی و تشنگی مایه به وجود آمدن حقیقت روزه نیست

قاسم‌پور ادامه داد: تنها گرسنگی و تشنگی مایه به وجود آمدن حقیقت روزه نیست، بلکه روزه بزرگترین میدان پاکسازی جسم و روح از امراض و مفاسد اخلاقی است.

وی اظهار داشت:ماه رمضان ماهی است که در آن فضای جامعه از معنویت سرشار است به طوری که احدی قدرت ارزیابی عظمت و بزرگی روزها و شب‌های این ماه را ندارد.

مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه گرگان اذعان داشت: در این ماه احسان و انفاق به مستمندان سفارش ویژه‌ای شده است به طوری که وقتی از امام صادق (ع) درباره علت روزه‌داری در این ماه سوال می‌کنند، ایشان می‌فرمایند «خداوند روزه را واجب کرد تا غنی و فقیر باهم مساوری باشند، تا ثروتمند درد گرسنگی را در یابد و به فقیر توجه کند»لذا نیاز است انسان در این ماه توجه ویژه‌ای به نیازمندان داشته باشد و در حد توان از آنها دستگیری کند.

* تولید، کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است

وی در خصوص نامگذاری سال ۱۴۰۱ نیز گفت: تولید، کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است و تولید ملی راه اصلی عبور از سختی‌ها و دشواری‌های اقتصادی کشور است تولید موجب رشد اقتصادی کشور شده و اشتغال ایجاد می‌کند تورم را کاهش و درآمد سرانه را افزایش می‌دهد و موجب بالا رفتن رفاه عمومی و عزت یک جامعه خواهد شد.

قاسم‌پور تصریح کرد: در شعار امسال مقام معظم رهبری دو خصوصیت به تولید اضافه کردند، اول اینکه تولید اشتغال‌آفرین باشد و دوم اینکه متکی بر دانش باشد چراکه تولید دانش‌بنیان و مبتنی بر دانش جدید و پیشرفت‌های علمی موجب تولید محصولات نو و متناسب با نیاز جامعه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: علم و دانش و فناوری باید در کنار دانش بازار قرار گیرد که اگر سلیقه‌ها و نیازهای جامعه عوض شد، متناسب با نیاز‌های جدید جامعه، عکس‌العمل مناسب انجام شود.

 

ارسال نظر

آخرین اخبار