تضعیف و توهین به خط مقاومت توسط روزنامه های کارگزاران
کار ویژه مشترک روزنامه های جریان کارگزاران در مورد مسئله فلسطین، مبتنی بر تئوری «تروریست بودن» گروه های مقاومت است و هر از چند گاهی که قضیه فلسطین در رسانه ها مطرح می شود، شاهد این رویکرد از سوی رسانه های اصلاح طلب هستیم.
انتشار کاریکاتور موهن در روزنامه آرمان، آن هم علیه مقاومت مردم غزه مسئله ای است، که برای بار چندم از سوی روزنامه های کارگزارن سر می زند.کار ویژه مشترک روزنامه های جریان کارگزاران در مورد مسئله فلسطین، مبتنی بر تئوری «تروریست بودن» گروه های مقاومت است و هر از چند گاهی که قضیه فلسطین در رسانه ها مطرح می شود، شاهد این رویکرد از سوی رسانه های اصلاح طلب هستیم.
روزنامه آرمان در شماره روز گذشته خود کاریکاتور عجیبی به چاپ رسانده است که با کمی دقت محتوا و مضمونی علیه جبهه مقاومت فلسطینی را القا میکند.
در این کاریکاتور در یک سوی میز پینگپنگ فردی با پیراهن رژیم صهیونیستی (پیراهنی مرکب از رنگهای سفید و آبی) و در سوی دیگر فردی با پیراهن قرمز و سرآستین های سفید به چشم میخورند که بمبی را با راکتهای تنیس به سمت یکدیگر پرتاب میکنند.
در این میان نیز نمادی از مردم فلسطین(خانوادهای که مادر خانواده روسریای از چفیه فلسطینی به سر داشته و کودکان خود را در آغوش کشیده) به چای تور میز پینگپنگ قرار دارند و در نهایت بمبهای شلیک شده از سوی دو طرف نبرد در سرزمینهای اشغالی بر روی سر مردم مظلوم فلسطین فرود آمده و آنها را هدف قرار میدهد.
آنچه در این کاریکاتور که با عنوان "بازی ناجوانمردانه" به چاپ رسیده، به نحوی عجیب و بدون در نظر گرفتن واقعیت امر در سرزمینهای اشغالگر قدس به خواننده القا میشود آن است که در حقیقت مردم مظلوم فلسطین هیچ یک از طرفین دعوا نیستند، بلکه تنها بیطرفانی به شمار میروند که در شلیک بمبها میان دو طرف دعوا، قربانی میشوند.
چند سال قبل و هنگام جنگ 22 روز غزه نیز یکی از این روزنامه ها با انتشار کاریکاتوری علیه نیروی های مقاومت، حماس را گروهی تروریستی معرفی کرده بود. در مطلب دیگری که در ستون «جامعه مدنی» روزنامه کارگزان منتشر شده بود، همین موضوع را محور قرار داده بود.
به نظر می رسد روزنامه های کارگزارانی با کارویژه ای مشترک در تخریب خط مقاومت، خلاف آنچه مردم در راهپیمایی بی سابقه روز قدس امسال شعار دادند، عمل کرده و خواهند کرد.
مسبوق به سابقه بود این امر از سوی رسانه های اصلاح طلب، تلاش آنان برای بسط شعار «نه غزه نه لبنان» یادآور می سازد.
اگرچه امروز برخی از سران جریان اصلاح طلبی آن شعارها را منتسب به خود نمی دانند، اما اتفاقات سال 88 و رویکرد تایید کننده این شعارها از سوی مجمع روحانیون، مواضع آنان را روشن می کند. حال آنکه میرحسین موسوی از سران فتنه در یکی از سخنرانی های تبلیغاتی اش پیش از انتخابات سال 88 گفته بود که «کمک به غزه و لبنان باید از سیاست های کشور حذف شود»
این خط که امروز توسط رسانه های اصلاح طلب دنبال می شود، گویا پیام روشن «هم غزه، هم لبنان» را در راهپیمایی بی سابقه امسال نشنیده است. از سویی دیگر شرق روزنامه دیگر این جریان با استفاده مدام از نام «کشور» برای اسراییل، توطئه به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی را تئوریزه می کند.
کاریکاتوریست روزنامه آرمان در حالی مردم فلسطین را جبهه بیطرف! دعوای غزه عنوان و مقاومت فلسطین و صهیونیستها را عاملان کشتار این مردم بیطرف عنوان میکند که خود صهیونیستها چنین ادعایی ندارند. چه آنکه اخیراً نیز «آیلت شکد بن شائول» نماینده زن پارلمان رژیمصهیونیستی گفته است:کودکان فلسطینی باید کشته شوند تا فلسطین نسل جدید نداشته باشد!
ارسال نظر