شرکت ها با ۱۰۰درصد توان خود کار نمی کنند در حالی که در زمینه تولید شیرآلات، کاشی و سرامیک، سینک ظرفشویی، هود و... توان چند برابر شدن میزان تولیدات را داریم.

کاهش ۴۰درصدی میزان فروش لوازم بهداشتی و ساختمانی!

635185814636998358

حبیب الله توسلی به گفت: با توجه به میزان تولیدات و همچنین ذخیره شرکت های تولید کننده لوازم بهداشتی و ساختمانی هیچ ضرورتی برای واردات این محصولات وجود ندارد.
وی تصریح کرد: شرکت ها با ۱۰۰درصد توان خود کار نمی کنند در حالی که در زمینه تولید شیرآلات، کاشی و سرامیک، سینک ظرفشویی، هود و... توان چند برابر شدن میزان تولیدات را داریم.

وی تاکید کرد: هرگونه واردات لوازم بهداشتی و ساختمان به ویژه در زمینه شیرآلات و سرامیک و کاشی، ظلم در حق بخش تولید کشور است زیرا تولیدات داخلی از نظر کیفیت و حتی قیمت پاسخگوی نیازهای داخلی هستند.
توسلی ادامه داد: رونق بازار لوازم بهداشتی و ساختمانی رابطه مستقیمی با رونق و رکود بازار ساخت و ساز دارد به طوری که هرگاه میزان عرضه و تقاضای مسکن افزایش می یابد، آمار فروش ما نیز بالا می رود.
وی درباره وضعیت این بازار توضیح داد: از ابتدای سال بازار راکد است و در مقایسه با مدت مشابه سال قبل شاهد کاهش۴۰درصدی میزان فروش هستیم.
وی تصریح کرد: رکود کلی اقتصادی، کمبود نقدینگی و انجام نشدن تعهدات دولتی نسبت به بخش خصوصی موجب بروز مشکلات فراوان در این حوزه شده است.
وی افزود: دولت به تعهدات خود به پیمانکاران و تولیدکنندگان این بخش عمل نمی کند به طوری که پیمانکاران حتی مجبورند مالیات بر ارزش افزوده را از جیب خود پرداخت کرده و پس از مدت زمان زیادی این هزینه ها را از دولت دریافت کنند.
وی گفت: سازمان های دولتی به تعهدات مالی خود در موعد مقرر عمل نمی کنند.
توسلی در مورد تعداد اعضای این اتحادیه اظهار داشت: در تهران ۳۵۰۰عضو و فروشنده لوازم بهداشتی و ساختمانی فعالیت دارند که ۴۰درصد از تعداد کل اعضا را تشکیل می دهند.
وی ادامه داد: در مجموع کشور بین ۸ تا ۱۰ هزار فروشنده زیر نظر اتحادیه فعالیت دارند.
وی درباره میزان افزایش قیمت محصولات بهداشتی و ساختمانی در سال جاری خاطر نشان کرد: از ابتدای سال شاهد هیچ گونه افزایش قیمتی نبوده ایم زیرا بازار بسیار راکد است و خرید و فروشی انجام نمی شود و به عبارت دیگر قیمت های فعلی همانند قیمت های سال گذشته است.
وی تاکید کرد: با توجه به شرایط فعلی افزایش قیمت ها هیچ توجیهی ندارد.
وی تصریح کرد: البته باید گفت در زمینه تامین مواد اولیه ای مانند پی وی سی و مس که از گلوگاه های دولتی تامین می شوند شاهد افزایش قیمت ها هستیم اما مواد اولیه تولید شده در بخش خصوصی هیچ تغییر قیمتی نداشته اند.
عضو هیات مدیره اتحادیه لوازم بهداشتی و ساختمان گفت: بارها مشاهده شده که کارخانه با وجود ضرر دهی، محصولات خود را برای بیکار نشدن پرسنل و تامین هزینه ها به نصف قیمت در بازار عرضه کرده زیرا ما به دنبال اشتغال پایدارهستیم بنابراین تولید کنندگان ترجیح می دهند خود آسیب ببینند تا به کارگران خود آسیب بزنند.
وی در مورد بیشترین موارد شکایات ثبت شده از اعضای اتحادیه بیان کرد: بیشترین شکایت ها مربوط به شیرآلات و از سوی مصرف کنندگان خرد و به اصطلاح خانه دار ثبت می شود و در زمینه کاشی و سرامیک آمار شکایت ها بسیار کم است.
وی توضیح داد: هموطنان در صورت داشتن هرگونه شکایت می توانند موارد را در اتحادیه های هر شهرستان و استان و همچنین ادارات تعزیرات ثبت کنند و حتم بدانید شکایت ها به اتحادیه ارسال و بازرسان ما به موارد رسیدگی می کنند.
وی خاطر نشان کرد: حداکثر در مدت زمان یک ماه به شکایات رسیدگی خواهد شد.
توسلی با بیان این که در دولت جدید اوضاع کار تولید کنندگان بهتر شده، به خبرنگار تراز گفت: باید شجاعت بیان داشته باشیم و بگوییم تا چندی پیش بازار و اقتصاد با قفل های متعدد بسته شده بود و رشد منفی بود اما در چند ماه گذشته دولت سعی کرده قفل ها را بگشاید و موانع را بردارد هرچند با توجه به حجم موانع و سدهای متعدد نمی توان انتظار داشت در کوتاه مدت اوضاع کسب و کار ایده آل شود.
وی تصریح کرد: خوشبختانه اکنون حمایت های بیشتری از تولیدکنندگان صورت می گیرد و ما انتظار داریم تا دولت به تعهدات خود نسبت به بخش خصوصی عمل کند.
 عضو هیات مدیره اتحادیه لوازم بهداشتی و ساختمان خاطر نشان کرد: ادامه این روند و برداشته شدن موانع به حتم منجر به گشایش فعالیت های اقتصادی خواهد شد.

 

ارسال نظر

آخرین اخبار