آقای هزار جریبی و تربتی نژاد شما مسئول پیدا کردن سرمایه گذار برای ساخت پتروشیمی گلستان هستید/ضرر عدم سود دهی سهام های مردم در طول این سال ها چه می شود؟
پتروشیمی استان گلستان نیازمند سرمایه گذار برای ادامه ساخت است و نمایندگان استان،مخصوصا نمایندگان گرگان باید این مسئله را پیگیری کنند.
به گزارش گلستان24؛پتروشیمی گلستان قرار بود با هدف تولید اوره و آمونیاک که هم در بخش کشاورزی و هم در بخش صنایع کاربرد دارد ساخته شود تا به نوعی هم در استان اشتغال زایی ایجاد شود و هم بخش صادرات استان گلستان پیشرفت چشمگیری داشته باشد.
این طرح در سال 85 با حضور اقشار مردم،مسئولین استان و مسئولین شرکت ملی صنایع پتروشیمی کلنگ زنی شد تا سالیانه ۶۷۷ هزار تن آمونیاک و ۱۰۷۳ هزار تن اوره با مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی و شرکت ملیصنایع پتروشیمی تولید کند.
احمد طاهری فر یکی از سهام داران و شهروندان گرگانی در همین خصوص به خبرنگار ما گفت:حدود سال 80 بود که خبر از ساخت یک مجتمع پتروشیمی در شهر پیچید و مردم استان گلستان با هدف سرمایه گذاری و همچنین کمک به اشتغال استان برای خرید سهام پتروشیمی به بانک ها آمدند.
وی ادامه داد:در آن سال من به نام بچه خودم که دبستانی بود سهام خریدم اکنون فرزندم دارای یک بچه شده اما هنوز که هنوز است این پتروشمی ساخته نشده است و پول های زیادی از مردم گلستان بلوکه شده است.
پتروشیمی گلستان با 95 هزار نفر سهام دار مردمی با میزان سرمایه گذاری 28.5 میلیارد تومان هنوز در مرحله اولیه است،تکلیف این مقدار از سرمایه مردم استان در طول این ده سال به عهده چه کسی است؟
نمایندگان استان گلستان خود نقش مهمی برای پیشرفت این طرح داشته اند و در اصل آنها باید مسئولین را با استفاده از جایگاه نمایندگی خود وادار به راه انداختن هر چه زودتر این مجتمع پتروشمی بکنند.
دکترنورمحمد تربتی نژاد نماینده اصلاح طلب مردم گرگان و آق قلا در نشست خبری خود با خبرنگاران در تاریخ یازدهم اسفند امسال گفت: با توجه به اینکه این طرح از ابتدا قرار بود توسط بخش خصوصی اجرائی شود و در آن زمان مؤسسان این شرکت موفق به دریافت وام برای ادامه ساخت پتروشیمی نشدند، این طرح همچنان معلق مانده است و این طرح نیازمند به سرمایه گذار می باشد.
حجت الاسلام سید علی طاهری نماینده سابق استان گلستان نیز در مصاحبه قبلی خود با گلستان 24 گفته بود:یکی از مشکلاتی که ما در شروع این پیگری ها داشتیم نبود سرمایه گذار متناسب با این پروژه بود،چرا که بانک ها برای دادن تسهیلات اولیه، سرمایه گذاری با سوابق سنگین و مورد اعتماد می خواستند که با پیگیری های مستمر مجمع نمایندگان استان چند سرمایه گذار مورد قبول بانکها برای بازدید و عقد قرار داد به استان آمدند.
وی اظهار کرد:با پایان عمر دولت دهم متاسفانه مسئولین دولت فعلی با نگاه سیاسی به این پروژه نمی خواستند تا این طرح اجرا شود و عقیده ی آنها بر این بود که اجرای این طرح در گلستان به صرفه نیست؛استانداری گلستان با ناامید کردن سرمایه گذارها با این مضمون که«در صورت سرمایه گذاری بر روی این پروژه سرمایه شما از بین خواهد رفت» از اجرای این طرح جلو گیری به عمل می آورد.
این موضوع به این معنا است که نمایندگان سابق استان گلستان سرمایه گذار مناسب را پیدا کرده بودند ولی سنگ اندازی های استاندار سابق مانع از پیشرفت مجمتمع پتروشیمی استان گلستان شد.
به همین دلیل نمایندگان فعلی باید بتوانند در این مدت که نماینده مردم استان گلستان در مجلس شورای اسلامی هستند سرمایه گذار مناسب را پیدا کنند واستاندار هم باید با تمام قدرت آنها را در این خصوص همراهی کنند تا شاید این پروژه قدیمی در استان گلستان تکمیل و زمینه اشتغال زایی و پیشرفت استان فراهم شود.
انتهای پیام/پ
ارسال نظر