سنگاندازی در مسیر یک حرکت خودجوش فرهنگی
تلاش برگزاری چند کلاس و کارگاه فرهنگی توسط فعالان فرهنگی شهرستانهای ممسنی و رستم، با سنگاندازی مسئولین این شهرستان استان فارس روبرو شده به نحوی که اعتراض امام جمعه و فعالین فرهنگی این شهرستان را نیز به دنبال داشته است
از شهرستان ممسنی، فعالان فرهنگی شهرستانهای ممسنی و رستم در نیمه دوم شهریورماه تلاش کردند تا بخشی از دغدغه های فرهنگی رهبری را با برگزاری سلسله کارگاههایی در این شهرستان پیگیری کنند. این سلسله کارگاه در 6 روز با حضور 6 استاد کشوری برنامه ریزی شده و قرار بر این بود هر استاد در دو جلسه مباحث فرهنگی مرتبط با حوزه خود را مطرح سازد.
یکی از دستاندرکاران این کارگاهها گفت: برنامه ریزان این برنامه که گروهی از جوانان مذهبی این دو شهرستان بودند ابتدا به سراغ آموزش پرورش رفتند و طی مکاتبه رسمی سالن همایش امیرکبیر را گرفتند. بعد از یک روز آموزش پرورش حرفش را پس گرفت و گفت از بالا به ما فشار آوردهاند که این نشست ملغی گردد. جوانان مذهبی با این استدلال که کار ما صرفا فرهنگی است عقب نشینی نکردند و موضوع را به امام جمعه شهر منتقل کردند. مسئولین آموزش و پرورش شهر هم اعلام کردند که حال که این گونه شده، امام جمعه با ما نامهنگاری کند تا ما سالن را به ایشان تحویل دهیم. بعد از مکاتبه امام جمعه سالن به ایشان تحویل شد و امام جمعه هم سالن را به فعالان فرهنگی تحویل داد. یک روز قبل از اولین کارگاه، برنامه ریزان به سالن رفته و امکانات را چک کرده و تحویل گرفتند.
این فعال فرهنگی افزود: روز همایش که فعالانِ فرهنگی برای نصب بنر به سالن رفتند، مسئول سالن از تحویل سالن مذکور امتناع کرده و گفت: به ما گفتهاند که سالن را به شما ندهیم. پس از اطلاع امام جمعه شهر از این موضوع و انتقاد ایشان نسبت به عملکرد مسئولین شهر، دوباره به امام جمعه قول همکاری و در اختیارگذاشتن سالن داده میشود. اما یک ساعت قبل از برگزاری همایش به فعالان فرهنگی اطلاع داده میشود که کاری از دست ما ساخته نیست یکی از مسئولین استانی شخصا تماس گرفته و مسئولین شهر را در صورت در اختیار قرار دادن این سالن تهدید به برکناری کرده است.
این در حالی است که گفته میشود علت این برخورد مسئولین استان فارس، حضور دو چهره منتقد دولت در این همایش فرهنگی بوده است.
حجت الاسلام سید حامد حسینی یکی از برنامهریزان این همایش به خبرنگار ما گفت: من از روز اول قدم به قدم در جریان جزئیات تعامل با مسئولین شهرستان بودم و برایم معلوم شد که مسئولین استانی سایه منتقد را هم با تیر میزنند. موضوعاتِ کارگاههای ما همگی خواستههای فرهنگی مقام معظم رهبری بود و بعلاوه سخنرانان هم افراد شناخته شدهای هستند. حجت الاسلام حسنوند که صاحب وبلاگ برتر حوزه علمیه قم است و حجت الاسلام شریفی دوست هم از پژوهشگران شناخته شده نهاد رهبری در دانشگاههاست و تاکنون نهاد رهبری چند کتاب معتبر علمی در باب عرفانهای کاذب از ایشان چاپ کرده است. همین طور آقای قدیری ابیانه موضوع سخنشان شهید ادواردو انیلی است و حاج آقای دهنوی هم قرار شده سخنانشان در باب سبک زندگی باشد. با این وجود چرا این حرکت خالص فرهنگی را به خاطر دو چهره سیاسی که این دو نفر هم کاملا به دو موضوع فرهنگی میپردازند میخواستند به تعطیلی بکشانند؟ چرا باید این کارگاه را تبدیل به یک بحران استانی کرده و مسئولین استان وقتشان را صرف از میدان به در کردن دیگران کنند؟
حجت الاسلام حسینی گفت: روز همایش به من گفتند که برق سالن خراب است. در حالی که روز قبلش خودم رفتم و سیستم صوتی و حتی تجهیزات ویدئو پرژکتور را تست کردم وهمه سالم بود. همه موضوعات کارگاه کلید واژههای پرکاربرد در کلمات رهبریاند و نمیدانم اگر با این موضوعات فرهنگی این گونه برخورد میشود، با همایشهای سیاسی چه میکنند؟
ارسال نظر