قیمت مواد اولیه داخلی گرانتر از مشابه خارجی است
رئیس انجمن صنایع همگن قطعهسازی گفت: افزایش نرخ مواد اولیه داخلی، بیش از مواد اولیه خارجی است.
به گزارش گلستان 24 ؛ محمدرضا نجفی منش رئیس انجمن صنایع همگن قطعهسازی در گفت گو با خبرنگار ما گفت: درباره روند تغییرات قیمت مواد اصلی و ارز مورد مصرف صنعت خودرو گفت: افزایش قیمت مواد اولیه داخلی بیش از مواد اولیه خارجی است.
وی با اشاره به اینکه قیمت هر کیلو آلومینیوم در اسفند ماه ۹۴، شش هزار و ۱۰۰ تومان و در اسفند سال ۹۶، ۱۰ هزار و ۷۱۳ تومان بوده است، افزود: درصد تغییرات قیمت آلومینیوم در اسفند سال ۹۴ نسبت به اسفند سال ۹۶، ۷۶ درصد بوده است.
رئیس انجمن صنایع همگن قطعهسازی، قیمت هر کیلو آلومینیوم در شهریور و آبان ماه امسال را به ترتیب ۲۳ هزار و ۲۶ هزار تومان اعلام کرد و گفت: طبق برآوردهای انجام شده درصد تغییرات قیمت هر کیلو آلومینیوم از اسفند سال ۹۴ تا شهریور امسال، ۲۷۷ درصد بوده است.
نجفی منش در تشریح میزان ارز مورد مصرف صنعت خودرو از اسفند سال ۹۴ تا آبان امسال گفت: نرخ ارز مبادلاتی- نیما در صنعت خودرو در اسفند سال ۹۴، ۳۰ هزار و ۲۰۷ ریال و در اسفند ماه ۹۶، ۳۷ هزار و ۶۰۰ ریال بوده است که طبق برآوردهای انجام شده درصد تغییرات در این مدت ۲۴ درصد بوده است.
به گفته رئیس انجمن قطعات همگن سازی، نرخ ارز مبادلاتی- نیما در صنعت خودرو در شهریور و آبان ماه امسال به ترتیب هشت هزار و ۵۰۰ و ۹هزار و ۱۰۰ تومان بوده است که درصد تغییرات نرخ دلار مصرف شده از اسفند سال ۹۴ تا شهریور امسال،۱۸۱ درصد بوده است.
وی همچنین درصد تغییرات نرخ دلار مورد مصرف بازار آزاد صنعت خودرو از اسفند سال ۹۴ تا شهریور امسال را ۳۱۷ درصد اعلام کرد.
نجفی منش گفت: یکی از دغدغههای قطعه سازان، پرداخت نقدی هزینه مواد اولیه در طول ماه های گذشته بوده است.
رئیس انجمن صنایع همگن قطعهسازی در خصوص مشکلات صنعت خودرو گفت: صنعت خودرو با مشکلاتی مواجه است و بسیاری از مواد اولیه افزایش قیمت را تجربه کرده اند. خروج کامل دولت از قیمت گذاری و بازار تولیدات بخش خودرو اتفاق مهمی است که باید مد نظر قرار گیرد.
نجفی منش تصریح کرد: با توجه به شرایط اقتصادی به وجود آمده طی ماه های گذشته، تعیین تکلیف قیمت خودروها و رسیدن به نرخ منطقی تنها راه حل مدیریتی کوتاه مدت برای بازار خودروست.
رئیس انجمن صنایع همگن قطعهسازی بیان کرد: طی سه سال گذشته، شورای رقابت جمعا ۱۲.۵ درصد افزایش قیمت به خودروهای سواری داده است.
وی افزود: اگر مشکلات صنعت قطعات همگن سازی به زودی مرتفع نشود، وابستگی به خارج بیشتر میشود.
به گفته نجفی منش، با توجه به شعار حمایت از تولید داخل، تلاش شده که قطعات خودروسازی در داخل تامین شود و وابستگی به حداقل برسد.
انتهای پیام/
ارسال نظر