رشدی که لایق کشاورزی استان گلستان بود اتفاق نیفتاد
عضو هیئت مدیره خانه صنعت گلستان با بیان اینکه هیچگاه نگذاشتیم رشدی که لایق کشاورزان بوده در استان ایجاد شود، گفت: متأسفانه نگاه ویژهای که نسبت به بخش کشاورزی گلستان مدنظر بوده در بعد از انقلاب اسلامی نیز محقق نشده است.
به گزارش گلستان 24 ؛ امیر یوسفی عصر شنبه در میزگرد تخصصی «انتظار صنعت، حمایت و تدبیر و امید» که بهمناسبت سفر رئیس جمهور به استان گلستان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اینکه صنعت در استان گلستان و کشور وضعیت خوبی ندارد و نیاز است نگاههای مسؤولان نسبت به صنعت و تغییر و تحولات این بخش تغییر یابد و مورد بازنگری قرار گیرد.
وی تأکید کرد: با توجه به 40 سالگی انقلاب باید برای حفظ و نگهداری صنعتگران و کسانی که در این بخش سرمایهگذاری کردند و در شرایط فعلی با مشکلاتی مواجه شدند، تلاش شود.
عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان گلستان با بیان اینکه در سفر رئیس جمهور به استان گلستان به برخی از موضوعات باید توجه ویژهای شود، بیان کرد: با توجه به کشاورزی بودن گلستان و امکانات و ارزش افزودهای که از بخش صنعت و کشاورزی میتواند ایجاد شود، میتواند به درآمد و اشتغال استان کمک کند.
یوسفی با بیان اینکه درآمد اصلی استان گلستان از بخش کشاورزی تأمین میشود، ابراز کرد: اکثراً کشاورزی در استان خردهمالکی است و کشاورزان عمده و دارای املاک زیادی در استان وجود ندارد و صنعت با توجه به کشاورزی در استان رشد نیافته لذا همین موجب شده نتوانیم درآمد خوبی را در استان ایجاد کنیم.
* گلستان با وجود رتبه دوم تولید گندم کشور متأسفانه فرآوری گندم انجام نمیشود
وی بر لزوم توجه ویژه مسؤولان به بخش کشاورزی گلستان تأکید کرد و گفت: اگر ما در این شرایط بتوانیم تولیدات استان را فرآوری کنیم و شرایطی ایجاد شود که ارزش افزوده آن شامل استان شود شرایط بهتر میشود؛ رتبه دوم تولید گندم در کشور را داریم اما متأسفانه فرآوری گندم در استان انجام نمیشود.
عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان گلستان با اشاره به اینکه هیچگاه نگذاشتیم رشدی که لایق کشاورزان بوده در استان گلستان ایجاد شود، ابراز کرد: متأسفانه نگاه ویژهای که نسبت به بخش کشاورزی گلستان مدنظر بوده در بعد از انقلاب اسلامی نیز محقق نشده است.
یوسفی بیان کرد: روزی گلستان سرزمین طلای سفید بوده و فعالیت کارخانجات مختلف زمینه اشتغال را برای استان فراهم میکرد اما همه کارخانجات از چرخه تولید و اشتغال خارج شدند چراکه نتوانستیم زیرساختهای مربوط به آنها را حفظ کنیم که باید در این بخش تحولی ایجاد شود.
وی با بیان اینکه ما نتوانستیم برای مردم استان اشتغال ایجاد کنیم از طرفی دولت هم امکاناتی برای جذب نیرو ندارد، یادآور شد: بخش خصوصی باید با مجموعه تولیدی برای اشتغال وارد شود ولی وقتی بخش خصوصی حمایت نمیشود چگونه میتوان انتظار داشت در راستای حل معضل بیکاری موثر واقع شوند.
عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان گلستان با اشاره به اینکه متأسفانه در استان گلستان به بخش تجارت بیش از تولید اهمیت داده میشود که این نگاه باید تغییر کند، بیان کرد: تا چه زمانی میتوان به واحدهای تولیدی مُسَکن بدهیم تا آن را سرپا نگه داریم این کار از پایه تا اساس مشکل دارد.
*عملاً از صنعت هیچ حمایتی نمیشود/ حل مشکل اشتغال در گرو استفاده از ظرفیتها و پتانسیلهای داخلی است
یوسفی با بیان اینکه عملاً از صنعت هیچ حمایتی نمیشود، اذعان کرد: حل مشکل اشتغال در گرو استفاده از ظرفیتها و پتانسیلهای داخلی است.
وی افزود: شهرک صنعتی دارای فاصله 30 کیلومتری با مرکز استان وجود ندارد جز چند شهرک صنعتی مابقی در فاصله 30 کیلومتری با مرکز استان وجود ندارد.
عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان گلستان با بیان اینکه مشکلاتی در صنعت ما به وجود آمده و تشکل خانه صنعت نتوانسته چالشها و مشکلات این بخش را حل کند، بیان کرد: اگر دولت و مجموعه دولتی به این بخش توجه ویژهای میکردند چنین اتفاقی رخ نمیداد و اگر خانه صنعت را پررنگ ببینند ما با چالشهای حوزه صنعت کمتر روبهرو میشویم.
انتهای پیام/
ارسال نظر