سیف گفت: با توجه به ذخیره سازی مناسب مشکلی در توزیع برنج، شکر و روغن بازار شب عید نداریم.


جزئیات تنظیم بازار شکر، برنج و روغن شب عید/ تکنولوژی نان ایران به دنیا صادر می‌شود

به گزارش گلستان 24 ؛ یزدان سیف مدیرعامل بازرگانی دولتی در نشست خبری که صبح امروز به مناسبت دهه فجر برگزار شد، درباره آخرین میزان ذخیره سازی و توزیع اقلام اساسی تنظیم بازار شب عید اظهار کرد: براساس آمار بانک مرکزی، ظرف دو تا سه هفته اخیر قیمت برنج خارجی در بازار کاهش یافته است و هیچ مشکلی در توزیع برنج نداریم.

وی با اشاره به اینکه از مهرماه ماهانه ۱۰ هزار تن برنج در فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع می‌شود، افزود: در ایام پایانی سال در نظر داریم از طریق فروشگاه‌ها و شبکه تعاونی‌های مصرف که این میزان را به ۲۰ هزار تن افزایش دهیم.

سیف نرخ مصوب هر کیلو برنج خارجی گرید A را ۵ هزار و ۷۰۰ تا ۵ هزار و ۹۰۰ تومان و گرید B را ۴ هزار و ۶۰۰ تومان اعلام کرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه در حوزه روغن به لحاظ تولید مشکلی نداریم، بیان کرد: در ۱۰ ماهه امسال میزان تولید روغن نباتی ۱۷ درصد و عرضه ۱۵ درصد رشد داشته است و همواره طی توافق با انجمن صنفی روغن نباتی در نظر داریم که ماهانه ۲۰ تا ۲۵ هزار تن روغن خام را در اختیار کارخانه‌ها قرار دهیم.

سیف با اشاره به توزیع ماهانه ۱۰ هزار تن شکر از مهرماه گفت: بارندگی‌های خوزستان عرضه محصول به بازار را تهدید کرده است که انتظار می‌رود در روز‌های آتی شرایط بارندگی به گونه‌ای باشد تا هم بتوان از بارندگی‌ها بهره برد هم با برداشت محصول اقدام به عرضه در بازار کرد.

به گفته وی، با توزیع ۶۵۰ هزار تن شکر نیشکری، ۳۰۰ هزار تن شکر چغندری و ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تن شکر انباری هیچ مشکلی در تأمین وجود ندارد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه نگرانی از موجودی شکر نداریم، بیان کرد: قیمت شکر با نرخ مصوب تنظیم بازار در فروشگاه‌ها و تعاونی‌های مصرف عرضه می‌شود و همواره نگران ارزان شدن شکر هستیم.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی با اشاره به اینکه محدودیتی در توزیع برنج، شکر و روغن وجود ندارد، اظهار کرد: در حوزه برنج تا پایان ماه مبارک رمضان برنامه مدون توزیع ماهانه حداقل ۲۰ هزار تن برنج برای مصارف تنظیم بازار از طریق فروشگاه‌های زنجیره‌ای و تعاونی‌های مصرف توزیع می‌شود. البته بعد از ایام ماه مبارک رمضان توزیع ادامه خواهد داشت.

سیف در بخش دیگر سخنان خود از کاهش جمعیت روستا‌ها بعد از انقلاب خبر داد و گفت: اگرچه قبل از انقلاب ۶۰ درصد مردم در روستا‌ها ساکن بودند، اما اکنون این میزان به ۳۰ درصد رسیده و این درحالی است که در سال ۵۶، ۵۶ هزار تن پنیر برای این جمعیت وارد می‌کردیم، اما هم اکنون صادرکننده محصولات لبنی هستیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: ظرف سه سال اخیر علی‌رغم تمام فراز و فرود‌ها بیش از ۱۳ میلیون تن گندم تولید داشتیم که نسبت به سال‌های قبل از انقلاب رشد چشمگیری داشته است.

مدیرعامل سازمان بازرگانی دولتی با اشاره به اینکه در گذشته در کشور کارخانه‌های آرد سنگی داشتیم، اظهار کرد: هم اکنون مجهزترین کارخانه‌های تکنولوژی روز دنیا در کشور ما وجود دارد.

به گفته وی، امروز در حوزه صنعت نان اعم از صنایع ماشین سازی و تولید نان حرف اول را در دنیا می‌زنیم به طوریکه تکنولوژی نان را به دنیا صادر می‌کنیم.

انتهای پیام/

 

 

 

ارسال نظر

آخرین اخبار