گلایه استاندار گلستان از کندی پرداخت تسهیلات بازسازی و نوسازی مسکن در مناطق سیلزده
استاندار گلستان با گلایه از کندی پرداخت تسهیلات بازسازی و نوسازی مسکن در مناطق سیلزده گفت: تاکنون فقط ۴ واحد مسکونی در مناطق سیلزده ساخته شده که اگر همین روند تداوم داشته باشد مردم این مناطق علاوه بر تابستان گرم زمستان سختی را تجربه خواهند کرد.
به گزارش گلستان 24 ؛ هادی حقشناس صبح امروز در گفتوگویی خبری درباره وضعیت بازسازی مناطق سیل زده استان گلستان اظهارداشت: از 17 هزار و 800 واحدمسکونی خسارت دیده در سیل اخیر 10 هزار و 500 واحد نیازمند تعمیر هستند و هفت هزار و 300 واحد مسکونی نیز باید تخریب و نوسازی شوند.
وی با اشاره به تشکیل هفت هزار و 811 پرونده نوسازی و بازسازی واحدمسکونی خسارت دیده گفت: از این تعداد بانک ها برای دو هزار و 35 واحد عقد قرارداد انجام داده اند و ساخت حدود یکهزار و 200 واحد مسکونی نیز آغاز شده است.
استاندار گلستان افزود: از مجموع واحدهایی که موفق به دریافت تسهیلات شده اند 900 واحد در مرحله پی کنی قرار دارند. هم چنین برای 115 واحد فونداسیون، 50 واحد ستون، برای 40 واحد نیز سقف زده شده است. تاکنون نیز تنها چهار واحدمسکونی ساخته شده و به بهره برداری رسیده است.
وی با اشاره به آغاز تعمیرات حدود دو هزار و 700 واحد مسکونی نیز بیان داشت: تعمیر این واحدها دست کم یک تا دو ماه زمان می برد و امیدواریم در مدت کوتاهی با همکاری بانک ها برای پرداخت تسهیلات، مردم به خانه های خود بازگردند.
حق شناس بر لزوم همکاری و سرعت بیشتر بانک ها برای پرداخت تسهیلات تاکید کرد و گفت: همه کسانی که منازل آنها در سیل تخریب شده اکنون در چادر زندگی می کنند. شرایط با توجه به گرمای هوا بسیار سخت است و بانک ها باید سریع تر برای پرداخت تسهیلات اقدام کنند. طولانی شدن این روند سبب تاخیر در ساخت و ساز شده و مردم سیل زده زمستانی سخت را تجربه خواهند کرد.
وی درباره جبران خسارت سیل در بخش کشاورزی اظهارداشت: از 311 هزار هکتار از اراضی که تحت تاثیر سیل قرار گرفته بود محصول 100 هزار هکتار به طورکامل نابود شد. در حال حاضر هم بین 500 تا 700 هکتار از اراضی کشاورزی استان زیرآب قرار دارد که تلاش ها برای تخلیه سیلاب از این اراضی ادامه دارد. در این بخش هشت هزار و 942 پرونده تشکیل شده و تابحال نیز حدود 24 میلیارد تومان کمک بلاعوض به حساب کشاورزان واریز شد.
استاندار گلستان گفت: حدود سه هزار و 300 پرونده دیگر نیز آماده و مصوب شده که تا پایان این هفته 32 میلیارد تومان دیگر به حساب کشاورزانی که در سیل محصول خود را از دست دادند واریز خواهد شد. علاوه برای دولت منابع لازم برای پرداخت تسهیلات به کشاورزان خسارت دیده را پیش بینی کرده است. در این زمینه سه هزار و 600 پرونده در بانک ها تشکیل شد که کشاورزان 54 میلیارد تومان تسهیلات دریافت کردند.
انتهای پیام/
ارسال نظر