مشاور عالی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور:
دانشجوی دانشگاه علمی کاربردی باید اهل فن باشد
فرهودی گفت: در کشور کسب مدارک را برای پرستیژ در نظر گرفتیم ولی آن چیزی که اهمیت دارد فن است و دانشجوی علمی کاربردی باید اهل فن باشد.
مشاور عالی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور ادامه داد: در دنیا ۱۵ هزار ایده شغلی وجود دارد و در ایران ۳ هزار عنوان شغلی شناسایی شده و حداقل ۱۰ هزار شغل دیگر می تواند در کشور به وجود بیاورد.
فرهودی خاطرنشان کرد: دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی برای یادگیری مهارت، فن و حرفه وارد این دانشگاه شدند و در طول تحصیل باید به زمینه شغلی خود آگاه باشند و در این مسیر گام بردارند.
وی به حمایت از دانشجویان دانشگاه اشاره کرد و افزود: ۹۰۴ دانشجو در ورودی سال جدید جذب دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان شده و از این میزان ۹۲ درصد دانشجویان ورودی جدید جوان هستند.
مشاور عالی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تاکید کرد: روسای دانشگاه باید به این نکته عنایت داشته باشند که نسل جوان باید مطالبه گر باشد و باید دانشجویانی را تربیت کنند که آچار به دست و فردی ماهر باشند.
فرهودی خاطرنشان کرد: دانشجویان دانشگاه های نظری جز در حوزه نظریه پردازی علمی و تولید علم توانمندی خاصی ندارند و به این دلیل تورم نیروی فارغ التحصیلان دانشگاهی در انتظار اشتغال را شاهد هستیم و دلیل آن این است که این افراد گرچه توانمند از نظر علمی هستند ولی از نظر کارکرد زمینه لازم را ندارند.
وی خاطرنشان کرد: در دانشگاه علمی کاربردی ۵۱۲ ساعت دوره کاربینی و کارورزی برای یک دانشجو در نظر گرفته می شود و این دوره از سوی اساتید ماهر و دارای فن آموزش داده می شود.
مشاور عالی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: در کشور کسب مدارک را برای پرستیژ در نظر گرفتیم ولی آن چیزی که اهمیت دارد فن است و دانشجوی علمی کاربردی باید اهل فن باشد.
فرهودی با بیان اینکه رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور به راه اندازی بنگاه های تجاری کوچک و تیم کاری از طریق دانشجویان دانشگاه تاکید دارد، افزود: دولت از چنین تشکل هایی حمایت می کند و در صدد این هستیم که اعتباراتی در بودجه کشور به این مهم و برای پرداخت تسهیلات با کارمزد پایین اختصاص دهیم.
/شبستان
ارسال نظر