مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان:

مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان گفت: ۶۰ خواهر طلبه در مدارس آموزش و پرورش مشغول به تدریس هستند و بیش از ۱۵۰ طلبه در قالب امام جماعت و ۴۰ مشاور مذهبی از خواهران طلبه استان در مدارس فعالیت دارند.

۲۵۰ بانوی طلبه گلستانی در مدارس آموزش و پرورش فعالیت دارند

به گزارش گلستان ۲۴؛ مدیریت حوزه علمیه خواهران استان گلستان، یکی از مجموعه های فعال حوزوی است که با برخی نهادهای مختلف استانی از جمله آموزش و پرورش، همکاری و تعامل خوبی داشته و فعالیت هایی انجام داده است، تا اندازه ای که در اجلاسیه سراسری ستاد همکاری های آموزش و پرورش با حوزه های علمیه، مدیر حوزه علمیه خواهران این استان به عنوان تنها و برترین عضو شناخته شده است. به همین مناسبت، گفت و گوی خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در گرگان، با خانم حسینی واعظ صورت گرفته است که از منظر شما می گذرد:

* سال ۹۳ آغاز فصل جدید همکاری های آموزش و پرورش و حوزه علمیه خواهران گلستان

در سال ۹۳ مدیریت حوزه علمیه خواهران در استان گلستان بصورت مستقل  آغاز به فعالیت کرد، با توجه به نقش تربیتی آموزش و پرورش و جایگاه ارزشمند آن در نظام اسلامی همکاری این دو نهاد نیز آغاز شد.

* وجه مشترک رسالت آموزش و پرورش و حوزه، تربیت و تزکیه است

همکاری این دو نهاد، امری ضروری و مهم است؛ زیرا اساتید و مبلغان در حوزه و معلمان در آموزش و پرورش یک راه و یک مخاطب دارند و رسالت  و وجه مشترک هر دو، تربیت و تزکیه است.

در اهمیت همکاری این دو نهاد مقدس، مهم آن است که علم، عامل پیشرفت و تزکیه عامل سلامت است و در رسیدن به کمال، باید علم و تزکیه در کنار هم باشند؛ زیرا در قرآن تعلیم و تزکیه در کنار هم قرار دارند.

از طرفی، با توجه به احساسات و هیجانات نسل جوان و تقویت انگیزه معنوی در دانش‌آموزان نیازمند همکاری جدی این دو نهاد است. امروزه آسیب‌ های متعددی متوجه دانش‌آموزان است که نمونه آن، گسترش فضای مجازی و فراوانی شبهات برای فرزندانمان است که باید نسبت به آنها پاسخگو باشیم.

* ۶۰ خواهر طلبه در مدارس آموزش و پرورش مشغول به تدریس هستند

با توجه به تفاهم نامه فی مابین آموزش و پرورش و حوزه علمیه خواهران، همکاری های خوبی در استان انجام گرفته و در مناسبت های مختلف، مبلغانی از سراسر استان به مدارس آموزش و پرورش اعزام شده اند.

۶۰ خواهر طلبه در مدارس آموزش و پرورش مشغول به تدریس هستند و بیش از ۱۵۰ طلبه در قالب امام جماعت و بیش از ۴۰ مشاور مذهبی از خواهران طلبه استان در مدارس فعالیت داشته اند. همچنین، اعزام ۴۲ نفر از طلاب در قالب طرح امین، برگزاری نشست ها و گفتمان های دانش آموزی و آموزش مبلغان شاغل در آموزش و پرورش به ویژه طلاب طرح امین از دیگر فعالیت انجام شده و همکاری این دو نهاد مهم و اثرگذار است.

* کیفیت فعالیت های پژوهشی طلاب خواهر، عاملی دیگر در همکاری دو سویه   

به لطف خدا، فعالیت های خوبی در زمینه پژوهشی از سال ۹۴ تا ۹۷ در تعامل با آموزش و پرورش انجام شده است. تقریبا سالی ۳ الی ۵ عنوان تحقیق میدانی توسط طلاب پژوهشگر خواهر گلستانی در ارتباط با آن نهاد و در زمینه های؛ گرایش دانش آموزان به دین، قرآن، سبک زندگی قرآنی دانش آموزان مهدکودک و پیش دبستان، گرایش مربیان مهدکودک به تربیت دینی کودکان صورت پذیرفته است.

برگزاری نشست های پژوهشی و کرسی های آزاداندیشی در مدارس علمیه با حضور معلمان، فرهنگیان و دانشجو معلمان و شرکت این بزرگواران در همایشات حوزه خواهران از دیگر همکاری های این دو نهاد است.   

به دلیل کیفیت فعالیت های پژوهشی طلاب خواهر، آموزش و پرورش استان متقاضی ادامه همکاری در این زمینه بوده اند.

* شناسایی ظرفیت‌ های حوزه و آموزش و پرورش، یکی راه های عملیاتی شدن بیانیه گام دوم

در همکاری این دو نهاد، زمان معنا پیدا نمی کند زیرا برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی نیاز به تربیت نسل ایمانی و انقلابی در طراز بیانیه گام دوم انقلاب است‌ که عملی شدن این امر، زمینه ساز ظهور حضرت حجت(عج) است و این دو نهاد باید با عزمی راسخ به دنبال عملیاتی شدن رهنمودهای ناب که برگرفته از قرآن و روایت اهل البیت(علیهم السلام)است، باشند.

برای رسیدن به این هدف، شناسایی ظرفیت‌ های حوزه و آموزش و پرورش توسط دبیرخانه همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش کمک بیشتری خواهد کرد.

/حوزه

ارسال نظر

آخرین اخبار