قریب به سه هفته از شیوع کرونا در کشور و به طبع استان گلستان و به ویژه گنبدکاووس می‌گذرد اما متاسفانه در شهرستان گنبدکاووس ماسک و موادضدعفونی دست بسیار نادر و می‌توان گفت وجود ندارد.

انتظار بی‌پایان گنبدی‌ها برای توزیع ماسک‌های وعده‌داده شده مسوولان

به گزارش گلستان ۲۴؛ به نقل از فارس، بیشتر داروخانه های شهر با خط درشت بر پشت شیشه خود جمله «ماسک نداریم» و یا «ماسک، دستکش و ضدعفونی کننده دست نداریم» را چسباندند تا از سوالات مکرر مردم در امان باشند.
به گزارش خبرگزاری فارس از گنبدکاووس زهرا صیادی یکی از شهروندان گنبدی می‌گوید بیش از یکماه گذشته ماسک را برای پدر پیرم به قیمت هر عدد یک‌هزار تومان تهیه می‌کردم و مشکلی در این رابطه وجود نداشت.
وی افزود: تقریبا سه هفته پیش همان ماسک را به قیمت 7 هزار تومان از داروخانه های سطح شهر تهیه می کردم  اما متاسفانه امروز همین ماسک با قیمت 10 هزارتومان هم پیدا نمی‌شود.
عادل پناهی یکی دیگر از شهروندان به خبرنگار فارس گفت: در رسانه ها و بنرهای سطح شهر به رعایت بهداشت فردی، ضدعفونی کردن دست و استفاده از دستکش در اماکن عمومی توصیه می‌شود اما مسوولان این نکات را فقط در حد حرف زدن بیان می‌کنند در صورتی که باید این وسایل مورد نیاز در اختیار مردم قرار گیرد.
وی افزود: کارگران و رانندگانی که مجبور هستند به کار خود ادامه دهند و در مجامع عمومی حاضر شوند چطور می‌توانند بدون داشتن ماسک، دستکش و دیگر مواد مورد نیاز کار کنند در صورتی که سلامتی آنها به خطر نیفتد.
یکی از پرستاران بیمارستان پیامبر اعظم (ص) شهرستان گنبدکاووس که اجازه نداد نامش فاش شود، اظهار کرد: بیماران مشکوک به کرونا و بیماران حاد تنفسی زیادی در این بیمارستان بستری شدند و ما پرستاران وظیفه داریم تا از این افراد پرستاری کرده و آنها را درمان کنیم اما متاسفانه حتی کادر بیمارستان نیز با کمبود شدید تجهیزات مورد نیاز مانند لباس مخصوص، ماسک و دستکش مواجه است و برخی از همکاران از لباس صیادی و ماهیگیری برای ایمنی سلامت خود استفاده می‌کنند که با این کار جان خود را به خطر می‌اندازند.
وی افزود: دو هفته پیش استاندار گلستان در مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد که تولید و توزیع ماسک و ضدعفونی کننده دست تا روزهای آینده افزایش یافته و مشکلی در این رابطه نخواهیم داشت اما متاسفانه مردم و کادر بیمارستانی همچنان در انتظار وعده‌های مسوولان در این رابطه هستند که هنوز عملی نشده است.
* تولید 2 برابری ماسک در گلستان با پشتیبانی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)
دبیر قرارگاه خدمت رسانی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در این رابطه اظهار کرد: با توجه به کمبود ماسک و ضدعفونی کننده دست در استان گلستان و شیوع ویروس کرونا در این استان با تعامل و همکاری استاندار و ستاد اجرایی  فرمان حضرت امام (ره) قرار شد حمایت های لازم از تولیدکنندگان وسایل بهداشتی مانند ماسک، دستکش و ضدعفونی کننده دست انجام شود.
علی رسولی افزود: در این راستا جلسه ای با تولیدکننده شهرستان آق‌قلا و دیگر کارگاه‌های تولیدی کوچک صنعتی و نیمه‌صنعتی برگزار شد و مشکلات و مسائل آنها مورد بررسی قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: کمبود نیروی انسانی و عدم سرمایه در گردش مناسب مهمترین مشکل تولیدکننده آق‌قلایی بود که با رایزنی های انجام شده ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) مبلغ 50 میلیون تومان به عنوان سرمایه در گردش به این واحد تولیدی کمک کرد.
دبیر قرارگاه خدمت‌رسانی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گلستان و رئیس مجمع عالی جهادگران گلستان ادامه در رابطه با جبران کمبود نیروی انسانی ادامه داد: نیروهای انقلابی و جهادگر استان گلستان برای همکاری با این واحد تولیدی اعلام آمادگی کرده و از امروز همکاری خود را با این تولیدکننده آغاز کردند.
وی اضافه کرد: با حمایت‌های مالی و نیروی انسانی استانداری و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در فاز نخست تولید ماسک در این واحد تولیدی به دو برابر افزایش یافته و در روزهای آتی با افزایش نیروی انسانی و افزایش منابع مالی برای این واحد تولیدی، تولیدات آن از دو برابر به چهار برابر افزایش پیدا می کند.
رسولی گفت: تمام تلاش ما این است که در کنار دستگاه‌های حکومتی و دولتی، حاکمیتی و نظارتی بتوانیم در مرحله نخست کمبودهای مواد ضروری را تامین و جبران کرده و در مرحله بعدی در کنار مردم با این ویروس منحوس مقابله کرده و ضمن آگاهی‌بخشی به مردم شیوع و گسترش این ویروس را کاهش دهیم.
فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس نیز از خرید 70 هزار ماسک توسط خیر گنبدی خبر داد و اظهار کرد: در روزهای گذشته حاج محمد شهرکی خیر گنبدی 70 هزار ماسک و دستکش را خریداری کرده و در اختیار مراکز درمانی، بیمارستان‌ها، ادارات، نهادهای دولتی، دادگستری و زندان قرار داده است.
عبدالقدیر کریمی افزود: همچنین این نیکوکار گنبدی تجهیزات آزمایشگاهی موردنیاز برای تشخیص کرونا را خریداری و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی گلستان قرار داده تا بعد از این آزمایشات افراد مشکوک به مرکز استان ارسال شده و طی 24 ساعت جواب آن مشخص شود.
وی خاطرنشان کرد: تجهیزات آزمایشگاهی تشخیص کرونا به مبلغ 850 میلیون تومان خریداری شده و در اختیار کادر پزشکی مجرب با هزار کیت تشخیص قرار داده شد که از امروز کار خود را آغاز کرده است.

 

ارسال نظر

آخرین اخبار