۵ روش برای بهبود یادگیری کودکان در دوران شیوع کرونا
کودکان در دوران شیوع کرونا درحالی آموزش می بینند که تا کنون موقعیت مشابه آن را تجربه نکرده اند؛ دوری از فضای مدرسه، عدم ارتباط فیزیکی با معلم و هم کلاسی ها و سر و کار داشتن با اینترنت و وسایل دیجیتالی همچون لپتاپ و موبایل ممکن است فرایند یادگیری و آموزش در آن ها را با چالش هایی مواجه کند؛ از این رو ضروری است والدین روش هایی را برای تداوم یادگیری در دوران کرونا بیاموزند.
به گزارش گلستان ۲۴؛ تدوین برنامه منظم روزانه، سهولت در گفت و گو، آموزش آهسته، مراقبت از کودکان در فضای آنلاین و ارتباط با مرکز آموزشی پنج روشی است که یونیسف آن ها را برای تداوم یادگیری کودکان در دوران شیوع کرونا توصیه کرده است.
یک برنامه منظم روزانه با یکدیگر تدوین کنید
سعی کنید یک برنامه منظم دائمی داشته باشید که شامل برنامههای آموزشی ( Learning porogram) بر اساس سن کودکان است و میتوان آن را به صورت آنلاین، در تلویزیون یا از طریق رادیو دنبال کرد. همچنین زمان بازی و نیز خواندن کتاب را در این برنامه بگنجانید. از فعالیتهای روزمره به عنوان فرصتهای یادگیری برای کودکان استفاده کنید. فراموش نکنید که تا حد امکان این برنامههای روزانه را با یکدیگر ایجاد کنید.
اگرچه ایجاد یک برنامه منظم و ساختارمند اهمیتی حیاتی برای کودکان و افراد جوان دارد، اما در نظر داشته باشید که در این دوران کودکانتان نیازمند سطحی از انعطافپذیری هستند. فعالیتها را برای بهتر شدن تغییر دهید. اگر زمانی که یک برنامه یادگیری آنلاین را پیگیری میکنید، کودکتان بیقرار و کلافه به نظر میآید، یک گزینه دیگر که فعالیت بیشتر کودک را می طلبد، انتخاب کنید. فراموش نکنید که برنامهریزی و انجام کارهای خانه با یکدیگر تمرین خوبی برای تقویت عملکردهای حرکتی ریز و درشت بدن است. سعی کنید تا جایی که میتوانید خود را با نیازهای کودکان منطبق کنید.
بیپرده و راحت گفتگو کنید
کودکتان را تشویق کنید که از شما سؤال پرسیده و احساسات خود را بیان کنند. به یاد داشته باشید که کودک شما ممکن است واکنشهای مختلفی به استرس نشان دهد، بنابراین صبور باشید و شرایط آنها را درک کنید. این کار را با دعوت از کودک برای گفتگو درباره مسئله آغاز کنید. ببینید که تا چه حد میداند و بگذارید او گفت و گو را هدایت کند. درباره اقدامات بهداشتی مناسب صحبت کنید. میتوانید از لحظات روزمره برای تأکید بر اهمیت اقداماتی به مانند شستشوی مداوم و کامل دستها استفاده کنید. اطمینان یابید که در محیطی امن هستید و به کودکتان اجازه دهید آزادانه سخن بگوید. نقاشی، داستانها و دیگر فعالیتها میتواند به باز کردن بحث کمک کند.
سعی کنید نگرانیهای آنها را کوچک و یا نادیده نشمارید. مطمئن شوید که احساسات آنها را درک کرده و به آنها اطمینان دهید که احساس ترس درباره این مسائل طبیعی است. نشان دهید که شما با تمام توجه به آنها گوش میدهید و مطمئن شوید آنها میدانند که میتوانند با شما و معلمشان هر زمان که بخواهند سخن بگویند. به آنها درباره اخبار دروغ هشدار داده و تشویقشان کنید – همچنین به خودتان یادآوری کنید که از منابع اطلاعاتی مورد اطمینان مانند دستورالعملهای یونیسف استفاده کنند.
منبع: یونیسف
ارسال نظر