مصرف "نمک" چگونه میتواند از ابتلا به بیماریها جلوگیری کند؟
اما "نمک طعام طبیعی" همان نمکی است که در منابع طب سنتی به عنوان پادزهر بیماریها از آن یاد شده و ائمه معصومین هم بر مصرف آن در ابتدا و انتهای غذای برای مصونیت از بیماریها تاکید کردهاند و حتی برخلاف تصور عمومی، میتواند در درمان "فشار خون" موثر باشد!
به گزارش گلستان ۲۴؛ "نمک" یکی از مواد غذایی ضروری برای فعالیت بدن انسان است که برای عملکرد صحیح مغز و متابولیسم بدن انسان، لازم و ضروریست.
نمک از نظر مزاجشناسی دارای مزاج گرم در دوم و خشک در دوم یا سوم است که باعث هضم غذا، رفع سنگینی معده، باز کردن گرفتگیهای کبد و طحال و از بین بردن عفونت و ورم معده است؛ نمک، مسهل بلغم و سودا و زرداب و دافع رطوبات لزج و گرفتگیها و سوءهاضمه و فساد غذا در معده و نیکوکننده رنگ صورت است.
اما مصرف چه نوع نمکی این خواص و منافع متعدد را بههمراه دارد؟! آیا مراد از منابع طب سنتی و منابع روایی از "نمک" همین نمکهای تصفیهشده موجود در بازار کشورمان یا نمک طعام طبیعی که عمدتاً از سنگ معدنی نمک تهیه میشود، منظور بوده است؟!
در پاسخ به این سؤال باید گفت، "نمکی" که در منابع طب سنتی کشورمان و منابع احادیث طبی از آن یاد شده، نمکهای تصفیه یددار عرضهشده در سوپرمارکتهای کشورمان نیست! چرا که بر اساس مستندات علمی، آزمایشگاهی و تجربی، مصرف نمکهای تصفیهشده فعلی، عوارض و ضایعات شدید و مختلف قلبی ــ عروقی، فشار خون و... را در پی دارد.
اما "نمک طعام طبیعی" همان نمکی است که در منابع طب سنتی به عنوان پادزهر بسیاری از بیماریها از آن یاد شده و ائمه معصومین هم بر مصرف آن در ابتدا و انتهای غذای برای مصونیت از بیماریها تاکید کردهاند.
ارسال نظر