جامعه اطلاعاتی آمریکا و کوک اصلاح طلبان رادیکال !
خواب عمیق نهادهای اطلاعاتی و نفوذ براندازان در عمق / زمزمه های شیطان و ایادی آن از یک حکومت جدید !
امروز که جریان رادیکال اصلاحات - که تحرکات میدانی و انتصابات خود را برای حکومت بعدی ایران ! کوک و بطور علنی و صراحتا به پیش می برد و مورد انتقاد جریان عملگرای اصلاحات قرار گرفته است ، تعجب از بعض نهادهای اطلاعاتی است که در برابر این تحرکات آشکار و هدفمند به خواب عمیق فرو رفتنه اند تا جایی که پیاده نظام جامعه اطلاعاتی آمریکا و سرمایه های اجتماعی رژیم صهیونیستی در حال نفوذ در عمق و تهاجم به افکار عمومی و ویرانگری بی سابقه ای در جهت راهبری نسخه " تغییر از درون نظام " هستند !
دانیل کوتس (Daniel Coats) مدیر اطلاعات ملی آمریکا در بخشی از گزارش سالانه جامعه اطلاعاتی این کشور [۱] که به ارزیابی «تهدیدهای جهانی» پرداخته است ؛ ارزیابی اطلاعاتی راجع به جمهوری اسلامی ایران ارایه داده است که: « سیاستمداران میانهرو [غربگرا] و تندروی [ انقلاب اسلامی گرا] ایران در تلاش برای اجرای چشمانداز مد نظر خود برای آینده ایران، به شکلی فزاینده با هم مناقشه خواهند داشت. این رقابت، عاملی کلیدی در مشخص کردن این مسئله خواهد بود که آیا ایران رفتار خود را به نحوی که در راستای منافع ایالات متحده باشد ، تغییر خواهد داد، یا نه. » [2]
این ارزیابی تا حدود بسیاری با ارزیابی و پیش بینی « اندرو اسکات کوپر » استاد دانشگاه کلمبیا در نیویورک – که در سال ۹۲ تحت پوشش فرصت مطالعاتی وارد قم و در جامعه المصطفی مستقر گردیده بود و نتایج آن را در سال ۲۰۱۷ در یک گقتگوی تلویزیونی افشا کرده بود ( روحانیون ایران در آینده دچار تنش می شوند ) ؛ تطابق دارد [۳] و بنظر نگارنده این بخش از ارزیابی جامعه اطلاعاتی آمریکا راجع به ایران باید در چارچوب ماموریت کوپر و پروژه کلمبیا تحلیل شود.
اما مکانیزم بهره برداری از چنین اطلاعات میدانی که توسط جامعه اطلاعاتی آمریکا ارزیابی و تحلیل شده است با چشم انداز : « سیاستمداران میانهرو [غربگرا] و اجرای چشمانداز مد نظر خود برای آینده ایران بمنظور تغییر در راستای منافع ایالات متحده آمریکا » چیست ؟
مدل اندونزی بهترین راه رفورم در ایران !
قبل از آشوب های هدفمند و هوشمند دی ماه سال ۹۶ بود که هاله اسفندیاری مدیر بخش مطالعات خاورمیانه در اندیشکده ویلسون - که در سال 85 بازداشت و در تیر ماه سال 86 به همراه یحیی کیان تاجبخش و رامین جهانبگلو به تلاش برای براندازی نرم اعتراف کرده بود – در مجله فارن افرز حاشیه ای بر کتاب جدید دکتر میثاق پارسا ( استاد جامعه شناسی در ایالت نیوهمشایر آمریکا ) با عنوان رفورم یا انقلاب زده و « مدل اندونزی [سوهارتو] بهترین راه حل » است را برای ایران نسخه پیچی می کند .
هاله اسفندیاری با اشاره به انقلاب رنگی ناموفق در سال ۸۸ و رویدادهای یمن ، سوریه ، مصر و همسایگان ایران نتیجه می گیرد : [جنبش سبز] می داند که « اصلاحات تدریجی » از طریق « صندوق انتخابات » [۴] خیلی بهتر از استفاده از گلوله است . [۵] وی می نویسد : [جنبش سبز] هنوز به دروازه نرسیده اند. [۶]
توسعه دموکراسی در گرو تضادها و بحران های اقتصادی ، سیاسی و ایدئولوژیک !
در همین راستا روزنامه اعتماد ، گفتگوی مکتوبی ! با میثاق پارسا طراح این نسخه از براندازی نرم جمهوری اسلامی با تیتر «مذاکره» نرم ترین راه گذار به دموکراسی[۷] دارد که نه تنها شاه کلید تحلیل ارزیابی و پیش بینی جامعه اطلاعاتی آمریکاست بلکه بطور شگفت انگیزی از تحرکات یک جریان بحران ساز و بن بست ساز امور داخلی در راستای ماموریت های یاد شده رمزگشایی می کند !
میثاق پارسا در بخشی از این گفتگوی سفارشی می گوید: « توسعه دموکراسی فقط با بسیج و اعتراض عمومی و با گسست ساختارهای اجتماعی و اقتصادی برقرار می شود .اینکه فرجام این مسیر موفقیت آمیز است یا خیر ، در گرو تضادها و بحران های اقتصادی ، سیاسی و ایدئولوژیک است »
وی در ادامه و در پاسخ به این سوال که : « مذاکره با مخالفان دموکرات غالبا برآمده از هراس حاکمان است یا گرایشات واقع بینانه ؟ » می نویسد : « موثرترین روش در شنوا شدن صاحبان قدرت و کشاندن شان به میز مذاکره ، ایجاد نوعی اهرم فشار مشخص است . به لحاظ تاریخی بسیج و فشار عمومی در ایجاد چنین اهرم فشاری موثر بوده اند .» !!؟
تولید « حباب های اطلاعاتی هوشمند » در فضای مجازی کشور !
از این رو در جهت ساخت و تولید « حباب های اطلاعاتی هوشمند » - که بر فضای کشور همچون غبارهای فتنه سال ۸۸ غلبه یافته است- جای تعجب ندارد که شخصی همانند عباس عبدی فعال چپ و از تئوریسینهای اصلاحطلب در مصاحبه اخیر خود با خبرگزاری دولتی ایرنا می گوید: « آنچه در باره جامعه ایران می دانیم این است که نهادهای اصلی در جامعه ما غیر کارکردی شده اند و با ادامه این روند جامعه نمی تواند به بقای خود ادامه دهد. در واقع به درختی میماند که به آن آب نمیرسد و به تدریج پژمرده و خشک میشود. »
او همچنین تصریح میکند: « ما با یک بحران و بن بست مواجهیم که شواهد آن را از سالهای گذشته بارها در قالب فروپاشی اجتماعی یادآوری کردهام. » [۸] و حتی تحرکات کارگزارانیها (با علم به اینکه سازمان های اطلاعاتی نظام جمهوری اسلامی و نیروهای انقلابی و جان برکف آن تمام این تحرکات را تحت کنترل و نظارت دارند) علنا نسبت به ارتجاع « اصلاحطلبی رادیکال » انتقاد می کنند .
قوچانی : ساز نامیمون اصلاح طلبان رادیکال دوباره کوک شده است !
همچنانکه محمد قوچانی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران با هشدار نسبت به اینکه « برخی اصلاحطلبان دوباره ساز رادیکالیسم کوک کردهاند » ، با اشاره ضمنی به ثمرات راهبرد اصلاحات تدریجی از طریق صندوق آرا : « اکنون اصلاح طلبان که یک بار دیگر در پناه یک دولت معتدل در تعیین دولت و مجلس و شورا و شهرداری نقش آفرین شده اند » مینویسد: « پیروزی های نسبی اصلاح طلبان در انتخابات مجلس دهم و شوراهای شهر نیز بر این «تکبر سیاسی» برخی اصلاح طلبان افزوده است و متأسفانه ساز نامیمون رادیکالیسم دوباره کوک شده است » ؛ ساز نامیمون رادیکالیسمی که کودتای رنگی ناموفق سال ۸۸ و آن همه تبعات منفی را متوجه کلیت جریان اصلاح طلب نمود ! و در سال جاری تا سال ۹۸ یعنی اوج موج سوم برنامه ریزی ده ساله دشمنان برای براندازی نظام جمهوری اسلامی مجددا کوکِ کوک شده است !
بازیگران اصلی و افسران میدانی این فتنه جدید ، آشنای آشنا هستند و حتی اِبا از این ندارند که در قالب نسخه میثاق پارسا با تشبیه جامعه ایران به یک هواپیمای در حال سقوط ( بزرگترین حباب اطلاعاتی که در حال ساخت در فضای مجازی است ) ؛ هشدارهایی به کاپیتان آن بدهند ! تا تن به میز مذاکرات برجام داخلی و موشکی و منطقه ای بدهد !
جریان رادیکال اصلاحات و خواب حکومت بعدی ایران !
خواننده این سطور باید یک بار دیگر به مقطع زمانی ۱۰ تیر ۹۶ ( گردهمایی سالانه سازمان منافقین تحت عنوان « ... تغییر در دسترس است » در ویلپنت پاریس ) و بطور خاص آشوب های دی ماه و بیانیه ها و مواضع حمایتی یک جریان خاص تحت پوشش رسمیت اعتراضات !!! (بند ۴ از فصل ۴ سند تاملات راهبردی) باز گردد تا درک درستی از چرایی تیتر شدن « گفتگو و آرامش » و « گفتگوی ملی » و « همه پرسی » و... و طرح شدن پروژه منشور گفتگو داشته باشد و...
امروز از این جریان رادیکال اصلاحات - که تحرکات میدانی و انتصابات خود را برای حکومت بعدی ایران ! و زنده ماندن اصلاحات حقیقی! [۹] کوک و بطور علنی و صراحتا به پیش می برد و مورد انتقاد جریان عملگرای اصلاحات قرار گرفته است - با توجه به کارنامه ۸۸ خود و عدم توبه از آن باغی گری علیه نظام اسلامی جای هیچ تعجبی نیست! ، اما تعجب از بعض نهادهای اطلاعاتی است که در برابر این تحرکات آشکار و هدفمند به خواب عمیق فرو رفتنه اند تا جایی که پیاده نظام جامعه اطلاعاتی آمریکا و سرمایه های اجتماعی رژیم صهیونیستی در حال نفوذ در عمق و تهاجم به افکار عمومی و ویرانگری بی سابقه ای در جهت راهبری نسخه " تغییر از درون نظام " هستند !
لشکری از جوانهای مؤمن و انقلابی لازم است که وارد میدان بشوند
همانطور که مقام معظم رهبری مدظله العالی در بخشی از بیانات شان در دیدار جمعی از دانشجویان در روز دوازدهم ماه مبارک رمضان ؛ در حسینیهی امام خمینی رحمهالله فرمودند : « اگر چنانچه این حجم عظیم و وسیع تهاجم به افکار عمومی از سوی ضدّ انقلاب با این مطالبهگریها مواجه نشود ، قطعاً ویرانگری خواهد کرد. یادآوری آرمانها ، مطرح کردن آرمانها ، خواستن آرمانها ، طلبکاری نسبت به تحقّق این آرمانها یک سدّی است در مقابل تخریب افکار عمومی و فضاهای نخبگانی - که متأسّفانه روی فضاهای نخبگانی هم دارند کار می کنند- و فضاهای مدیریّتی ؛ که در مواردی هم متأسّفانه بیتأثیر نبوده . اینجا یک لشکری از جوانهای مؤمن و انقلابی لازم است که وارد میدان بشوند، مطالبه کنند آرمانها را و خودشان کمک کنند به تحقّق این آرمانها .
پس بنابراین ، احتیاج است به یادآوری این آرمانها با همان زبانِ ویژهی جوانِ مؤمنِ انقلابی که از خصوصیّاتش صراحت است ، از خصوصیّاتش شجاعت در گفتار است ؛ اینکه شجاعانه حرف خودش را بزند... این احساس روحیهِی تهاجم را در جوان دانشجو و جوان انقلابی، من کاملاً قبول دارم. بایستی این ارزشها بهصورتِ صریح ، هوشیارانه ، دائماً مطالبه بشود ؛ [از سوی] جوانِ پای کار. » [۱۰]
انتهای پیام /
ارسال نظر