سرپرست مدیریت بحران گلستان:
امکانات سختافزاری مدیریت بحران دستگاهها با تمرین مستمر بهروزرسانی شوند/ امکان برقراری ارتباط و تبادل اطلاعات موضوع مهم در شرایط بحرانی
سرپرست مدیریت بحران استان گلستان گفت: امکانات سختافزاری دستگاههای اجرایی عضو شوراهای هماهنگی مدیریت بحران باید با تمرین مستمر و آماده به کار بروزرسانی شود.
وی با بیان اینکه در شرایط بحرانی مهمترین موضوع بحث ارتباطات است، یادآور شد: در این شرایط دسترسی به انواع وسیله ارتباطی از قبیل تلفن ثابت، تلفن همراه، تلفن ماهوارهای، اینترنت، بیسیم و ... باید بین اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران به راحتی میسر شود.
سرپرست مدیریت بحران استان گلستان گفت: با تغییر تکنولوژیها و پیدایش شبکههای اجتماعی، برنامهریزیهای حوزه فناوری اطلاعات باید به سمتی باشد که تدابیری لازم برای بهرهگیری از این شرایط برای اطلاعرسانی درست به مردم در سریعترین زمان و صحیحترین شیوه انجام شود.
جمالی با اشاره به اینکه سیاستگذاری حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در زمان بحران شرایط خاص خود را میطلبد، گفت: اتخاذ شرایطی که ارتباط را در زمان بحران سهلتر کند نیازمند برنامهریزی درست است.
وی ادامه داد: باید مسائل ریزتر برنامهریزی شود و ضمن تعریف سناریو برای شرایط بحرانی، صفبندی لازم را برای اجرای درست آن اتخاذ کنیم.
سرپرست مدیریت بحران استان گلستان گفت: برای داشتن سیستمهای ارتباطی متناسب در زمان بحرانی خصوصا زلزله، آتشسوزی، سیل و ... باید اولویتبندی درست داشته باشیم.
جمالی خاطرنشان کرد: برای اینکه از آسیبهای جدی به تاسیسات زیرساختی جلوگیری کنیم باید سطوح دستیابی به امکانات سختافزاری و نرمافزاری دستگاههای اجرایی به درستی و دقیق مشخص شود.
وی اضافه کرد: در این راستا باید اطلاعات دقیق از امکانات حوزه ارتباطات دستگاههای اجرایی مرتبط با شورای مدیریت بحران استخراج شود.
سرپرست مدیریت بحران استان گلستان گفت: اگر منابع و امکانات موجود دستگاههای اجرایی با برگزاری مانورها و تمرینهای مستمر به آن جایگاه از آمادگیها و هماهنگیها برسد که خسارتها به مردم و جامعه را در حوادث و شرایط بحرانی کاهش دهد ما به اهداف خود در این بخش دست یافتیم.
* نقطه کور ارتباطی در سطح استان گلستان شناسایی شود
جمالی خاطرنشان کرد: کافی است در طول سال فقط یکبار از این امکانات به درستی استفاده و باعث شویم که صدمات جانی و مالی به مردم کاهش یابد در آن صورت میتوانیم بگوییم بخشی از اهداف این شورا محقق شده است.
وی یادآور شد: ضمن بروزرسانی و تهیه بانک جامع اطلاعاتی امکاناتی که در اختیار داریم باید برنامه زمانبندی برای تمرین درست این امکانات داشته باشیم.
سرپرست مدیریت بحران استان گلستان با تاکید بر اینکه نقطه کور ارتباطی در سطح استان گلستان شناسایی شود، گفت: ضروری است دکلهای ارتباطی دستگاههای مختلف در سطح استان گلستان شیوهنامه استاندارد برای جلوگیری از اختلال در زمان بحران را تهیه کنند.
گفتنی است در این جلسه مدیرکل فناوری اطلاعات استان گلستان گزارشی از برنامهها، اقدامات در دست اجرا و اهداف و سیاستهای کارگروه ارتباطات و فناوری اطلاعات شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گلستان را عنوان کردند و هر یک از اعضای به بیان نقطه نظرات خود در خصوص دستور کار جلسه پرداختند.
انتهای پیام/
ارسال نظر