معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان:
گلستان در شاخص پوشش تحصیلی دورههای متوسطه رتبه ۲۷ کشور را دارد
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش گلستان با بیان اینکه در پوشش تحصیلی دورههای متوسطه این استان در جایگاه بیست و هفتم کشور است، گفت: بیش از ۲۷ هزار نوجوانی که در استان در سن تحصیل هستند، در مدرسه حضور ندارند.
به گزارش گلستان ۲۴؛ ابراهیم حاجیلری ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: استان گلستان در شاخص پوشش تحصیلی دورههای متوسطه رتبه 27 کشور را دارد. باید همه دستگاههای فرهنگی، نمایندگان مجلس، استاندار و غیره کمک کنند تا این کودکان بازمانده از تحصیل بر سر کلاسهای درس برگردند.
وی با بیان اینکه مسائل قومیتی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و حتی مذهبی در این مسئله نقش دارند، افزود: بیش از 27 هزار نوجوانی که در سن تحصیل هستند، امروز بر سر کلاسهای درس و مدرسه حضور ندارند.
حاجیلری با بیان اینکه ایجاد فرصتهای شغلی جدید از چالشهای بزرگ استان و کشور به شمار میرود، اظهارداشت: بخش زیادی از دانشآموختگان دانشگاهی به دلیل نداشتن مهارت و نبود فرصتهای شغلی دولتی دچار مشکل شدهاند.
وی به نقش و سهم نظام آموزشی در ایجاد شرایط کنونی اشاره کرد و گفت: برای حل بخشی از این معضل، دبیرخانه کارآفرینی در وزارت آموزش و پرورش راهاندازی شده که در تلاش هستیم تا این دبیرخانه را در استان مستقر کنیم.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان هدف از راهاندازی این دبیرخانه را حساسسازی خانوادهها و دانشآموزان نسبت به مقوله کارآفرینی دانست و افزود: به دنبال گسترش فرهنگ کارآفرینی در سطح مدارس استان هستیم. برای تحقق این هدف باید همه ظرفیتهای برون و درون سازمان به کار گرفته شود.
نشست ملی دبیرخانه کارآفرینی در استان برگزار میشود
وی به برگزاری نخستین نشست ملی دبیرخانه کارآفرینی در استان اشاره کرد و بیان داشت: این نشست با همکاری همه سرگروههای کارآفرینی کشور از 22 تا 25 آبان ماه در شهرستان علیآبادکتول برگزار خواهد شد.
حاجیلری گفت: باید از ظرفیتهای کارآفرینی و خلاقیتهای موجود در استان بهرهبرداری شود تا دبیرخانه بتواند آنها را به عنوان برنامه عملیاتی کارآفرینی در استان تدوین کند.
وی افزود: براساس برنامه ابلاغی باید در یک برنامه 5 ساله، اهداف موردانتظار در مقوله کارآفرینی و گسترش این فرهنگ در مدارس محقق شود.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان در ادامه با بیان اینکه مدرک دانشگاهی الزاماً افراد را صاحب شغل نمیکند، اظهارداشت: زمان آموزشهای کارمندمحور به پایان رسیده و خانوادهها باید بپذیرند، تحصیل در رشتههای مهارتی زودتر فرزندان آنها را به شغل میرساند.
وی گفت: برای سال تحصیلی جاری استقبال دانشآموزان برای تحصیل در هنرستانها نسبت به قبل افزایش یافته است. هرچند در امکانات، ابزار، تجهیزات و اعتبارات برای هنرستانها دچار مشکل هستیم اما امسال یک میلیارد تومان برای خرید تجهیزات هنرستانها اعتبار صرف شده است.
انتهای پیام/ تسنیم
ارسال نظر