۶۰ درصد شبکه برق کشور فرسوده است
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: 60 درصد سیستم شبکه برق کشور فرسوده است که نیاز به مقاومسازی دارد.
به گزارش گلستان 24 ؛ محمود رضا حقیفام پیش از ظهر امروز در جمع مدیران شرکت برق استان گلستان و مازندران و در بازدید از مناطق سیلزده استان گلستان اظهار کرد: یکی از دلایلی اصلی که امروز به استان گلستان آمدیم بحث سیلاب بوده است.
وی تصریح کرد: نخستین مساله که برای کاهش مخاطرات بحران باید توجه داشته باشیم اقدامات پیشگیری است، اقلیم کشور بهگونهای است که تغییرات اقلیمی را شاهد هستیم در سالهای گذشته شاهد خشکسالی و ریز گرد بودیم و امسال سیل رخ داد و باید اقداماتی که میتواند مخاطرات را در شبکه کاهش دهد را دنبال کنیم.
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر تأکید کرد: تفاهمنامهای را بهمنظور مقاومسازی شبکه در توانیر دنبال میکنیم و در این راستا از سه سال گذشته اهمیت مقاومسازی تأکید شد.
حقیفام بابیان اینکه 60 درصد سیستم شبکه برق کشور فرسوده است که نیاز به مقاومسازی دارد، گفت: نخستین و منطقیترین بحث این است که خود را در برابر اتفاقاتی که اختیار آنها در دست ما نیست آماده کنیم و اثرات مخاطرات آن را کاهش دهیم و به این منظور کمیته مقاومسازی را در شرکتهای توزیع ایجاد کردیم.
وی بابیان اینکه زحمات زیادی در این راستا در شرکت توزیع نیروی برق در استان کشیده شده است، افزود: به دلیل محدودیتهای منابع با وجود اینکه نقاط ضعف در شرکتهای توزیع شناساییشده بود نتوانستیم به همه موارد رسیدگی کنیم.
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر متذکر شد: سیلاب اهمیت بحث مقاومسازی را نشان داد و برای اینکه بتوانند شرکتها در بحران اخیر خود راد حفظ کنند نزدیک به 55 میلیارد تومان به شرکتها در 25 روز اخیر اعتبار تزریق شد.
حقیفام خاطرنشان کرد: امیدواریم طرحهای مقاومسازی از سوی شرکتها بهسرعت در اختیار مجموعه ما برسد تا اعتبارات آنها در نظر بگیریم، در حوزه مقاومسازی سطوح مختلفی داریم و در ارتباط با سیستم سیل و مواردی که ضرورت دارد و میتواند برای شبکه برق استان آسیب ایجاد کند نیاز است که اطلاعات آن استخراج شود.
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر تأکید کرد: در مورد بحث رانش نیز باید تدابیر اندیشیده شود، پایههای گرد بهتر از پایههای چهارگوش سیل را عبور میدهد و باید از تجربیان عملیاتی و تدابیر اندیشیده شده در سیلاب اخیر در آینده استفاده شود.
حقیفام تصریح کرد: مسیر سیلابها گاهی قابل پیشبینی نیست ولی میتواند مسیر سیلابهای که امسال اتفاق افتاده را در نقشهای مشخص کنیم و در برنامههای خود داشته باشید و بتوانیم در سالهای آینده از آن استفاده کنید.
انتهای پیام/فارس
ارسال نظر