بازی «اینستاگرام» با افکار عمومی جهان/ تروریستها فعالاند اما نام بردن از سپاه ممنوع است!
در حالی که اینستاگرام مدعی است به دلیل تروریستی خوانده شدن سپاه از سوی دولت آمریکا، مواضع کاربران در قبال این نیروی مردمی را فیلتر و حذف میکند، مشاهدات نشان میدهد که بسیاری از گروهک های تروریستی بدون هیچ محدودیتی مشغول فعالیت در این شبکه اجتماعی هستند.
به گزارش گلستان 24 ؛ ۲۰ فروردین ماه امسال مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در نشست خبری خود اعلام کرد که کاخ سفید طی اقدامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به عنوان یکی از نیروهای اصلی دفاعی جمهوری اسلامی در لیست گروههای تروریستی قرارداده است.
بلافاصله پس از این اقدام، اینستاگرام که خاستگاه آن ایالات متحده آمریکاست، اقدام به مسدود کردن صفحات فرماندهان ارشد سپاه پاسداران و افراد مرتبط با این نهاد نظامی کرد. البته این پایان ماجرا و خصومت اینستاگرام با فرماندهان سپاه نبود تا جایی که حتی اگر فردی کوچکترین مطلبی در حمایت از سپاه منتشر میکرد، بلافاصله و یا نهایتا پس از گذشت چند ساعت با اخطار از سوی این شبکه مواجه شده و مطلب آنها به صورت خودکار از صفحه افراد حذف میشد.
هرچند تروریستی اعلام شدن سپاه از سوی ایالات متحده آمریکا موجی از اعتراضات در ایران و واکنشها در سراسر جهان را به دنبال داشت، اما نگاهی گذرا به آخرین فهرست اعلام شده در سایت وزارت امور خارجه آمریکا نشان می دهد که ۶۹ گروه در نقاط مختلف دنیا به شکل رسمی به عنوان تروریست معرفی شده اند که این فهرست را میتوانید به طور کامل در زیر مشاهده کنید:
اما نکته جالب اینجاست که تاکنون صفحات مجازی این گروهها و یا هواداران آنها مسدود نشده و این تروریست ها به آسانی به فعالیت آزادانه خود در اینستاگرام می پردازند.
بررسی حضور آزادانه برخی از این گروهها و فعالیت آنها و هوادارانشان در صفحات اینستاگرام نشان از برخورد سلیقه ای و تعریف شده ایالات متحده با تروریسم دارد.
صفحات منتسب به گروه های تروریستی تکفیری؛
صفحات منتسب به جبهه النصره؛
صفحه مربوط به گروه تروریستی تکفیری تحریر الشام؛
صفحه ای با نام گروه تروریستی جیش الحر؛
صفحه های گروه تروریستی جیش الظلم؛
صفحه شورشیان فارک کلمبیا که از سوی آمریکا تروریست شناخته می شوند؛
فعالیت گسترده سازمان مجاهدین خلق با پرونده بین المللی ۱۷۰۰۰ هزار ترور در شبکههای اجتماعی که توسط آمریکا از فهرست گروههای تروریستی خارج شد.
در کنار موارد اشاره شده، صفحات بسیار دیگری متعلق و منتسب به گروه های تروریستی مختلف و به ویژه گروه های تکفیری و سلفی در حال فعالیت در شبکه های اجتماعی به چشم می خورد.
بررسی صفحات این گروه ها و رویکرد ایالات متحده نسبت به فعالیت آنها در دنیای مجازی نشان دهنده این است که این گروه ها از دید آمریکا تروریستی نیستند، بلکه فقط نام آنها در لیست تروریست ها قرار گرفته و بنا به موقعیت های مختلف زمانی در عرصه سیاست بین الملل از این موضوع به عنوان ابزاری برای اعمال فشار بر کشورها و یا تغییر شرایط و اعمال نفوذ خود در مناطق مختلف دنیا استفاده می کند.
انتهای پیام/
ارسال نظر