امروزه بیشتر کاربران تقریبا تمامی کارهای خودرا با گوشی موبایل انجام می دهند از ساماندهی قراهای مهم کاری تا انجام امور بانکی از طریق اپلیکیشن های بانکی، ارسال ایمیل و پیگیری ارتباطات در شبکه های مجازی همگی در بستر گوشی های همراه صورت می گیرد. این استفاده روزانه و همه گیر از گوشی های موبایل نیازمند وجود یک سامانه پر قدرت سیگنال دهی است که همه جا امواج در اختیار کاربران قرار داشته باشد.

6+1 روش برای ارتقاء سیگنال گوشی های هوشمند در خانه

به گزارش گلستان 24 از گرگان؛ شاید برای شما هم پیش امده باشد که در هنگام یک تماس تلفنی مهم با مشاهده کم شدن سیگنال های آنتن دهی ، دست به دعا برداشته باشید که سیگنال ها همچنان ادامه داشته باشند و تقویت شوند تا بتوانید مکالمه مهم خود را به سرانجام برسانید. امروزه بیشتر کاربران تقریبا تمامی کارهای خودرا با گوشی موبایل انجام می دهند از ساماندهی قراهای مهم کاری تا انجام امور بانکی از طریق اپلیکیشن های بانکی، ارسال ایمیل و پیگیری ارتباطات در شبکه های مجازی همگی در بستر گوشی های همراه صورت می گیرد. این استفاده روزانه و همه گیر از گوشی های موبایل نیازمند وجود یک سامانه پر قدرت سیگنال دهی است که همه جا امواج در اختیار کاربران قرار داشته باشد.

وقتی موبایل شما آنتن دهی ضعیفی داشته باشد مواردی نظیر افزایش تماس های از دست رفته، کیفیت صدای ضعیف، کاهش سرعت اینترنت، ایمیل ها و پیامک های به مقصد نرسیده و عدم اتصال به شبکه های اجتماعی اتفاق می افتد که بطور کلی زندگی کاربران را تحت تاثیر قرار می دهد. اگر از خراب نبودن گوشی موبایل خود مطمئن هستید و می دانید که این عدم آنتن دهی به دلیل رعایت نکردن نکات است، در این مطلب همراه ما باشید تا روش های افزایش سیگنال و آنتن دهی را با هم مرور کنیم. برای افزایش اطلاعات در مورد خرابی های گوشی همراه به مطلب چند دلیل ساده برای تعمیر یک تلفن همراه شکسته به جای خرید دستگاهی جدید مراجعه کنید.

  1. تمام موانع بین گوشی موبایل و منبع سیگنال را از بین برسید

همه ما با این صحنه مواجه شده ایم که کاربر در هنگام استفاده از موبایل فریاد می زند که (آنتن نمیدههه) و سعی می کند خود را به مکانی بلندتر برساند یا در کنار پنجره قرار بگیرد. این روش در واقع برای رفع موانع سیگنال استفاده می شود. برخی از موارد نظیر دور بودن دکل آنتن دهی به گوشی هوشمند، موانع ساختمانی مثل سازه های بتنی و فلزی و تاسیسات انرژی، موانع بیرونی مثل برج های بلند ساختمانی یا کوه های بلند، موانع درونی مثل وسایل مغناطیسی، وسایل با امواج مختلف، اشیای فلزی و همچنین بدی آب و هوا می تواند باعث ضعف سیگنال دهی شوند.

در صورتی که با این موانع روبرو شدید می توانید با استفاده از راهکار های زیر، انتن دهی را بهبود دهید:

  • به طبقات بالاتر بروید
  • به بیرون ساختمان یا نزدیک پنجره بروید
  • در زیر و کنار پل ها و ساختمان های بلند و همچنین سازه های فلزی نایستید
  • دور و بر خود را از وسایل غیر ضروری خالی کنید
  1. دکل های نزدیک به خود را انتخاب کنید

best-ways-to-improve-cell-signal

هر چه فاصله شما از دکل ها مخابرات کمتر باشد به همان میزان آنتن دهی بهتری خواهید داشت. البته نزدیک بودن دکل ها برای سلامتی مضر است. این نکته را بخاطر داشته باشید. در برخی از کشورها مثلا مثل آمریکا، سایت هایی وجود دارد که می‌توانید با وارد کردن کد شهر و شماره خود خود نزدیک ترین دکل را به منزل زندگی خود بیابید. با استفاده از گوشی موبایل خود نیز می توانید میزان سیگنال را بررسی کنید. بهترین سیگنال -50 دسی بل است که در این شرایط آنتن دهی به بهترین صورت انجام می گیرد. برای این کار

  • عدد مربوط به سیگنال در واحد دسی بل را روی گوشی خود پیدا کنید.
  • دورتادور خانه­ ی خود بچرخید.
  • هر کجا که عدد به ۵۰- نزدیک تر بود بهترین نقطه ­ی آنتن دهی نزدیک منزل شما آنجاست.

برای پیدا کردن عدد سیگنال در گوشی هوشمند اندروید به قسمت Settings> General> About Phone/ Network بروید و در گوشی آیفون در  قسمت Phone Mode/ Field Test Mode عدد را به دسی بل پیدا کنید

 

  1. باتری گوشی خود را همیشه پر شارژ نگه دارید

موبایل شما در یک لحظه چندین کار  مختلف را با هم انجام می دهد. وصل شدن به دکل آنتن نیازمند صرف انرژی فراوانی است، پس اگر باتری شما خالی باشد شاید گوشی نتواند انرژی مورد نیاز برای دریافت سیگنال را پیدا کند. برای همین است که بسیاری از گوشی ها حالت ذخیره­ ی باتری battery-saving mode دارند تا بتوانند انرژی لازم برای پیدا کردن سیگنال آنتن را داشته باشند.

برای اطلاع از نکات مهم در مورد شارژ کردن باتری به مطلب چند نکته مهم برای افزایش طول عمر باتری در گوشی‌های هوشمند مراجعه کنید

در صورتی که آنتن گوشی ضعیف است، انجام کارهای زیر برای ذخیره بهتر باتری و بالا بردن شانس شما در بهتر شدن انتن دهی کمک میکند:

  • برنامه هایی نظیر بلوتوث و nfc را غیرفعال کنید
  • نور صفحه نمایش را کم کنید
  • برنامه های غیرضروری که در پس زمینه فعال اند را ببندید.
  • نوتیفیکیشن های خبری و شبکه های اجتماعی را خاموش کنید.
  • از آخرین نسخه بروزرسانی شده سیستم عامل گوشی خود استفاده کنید
  • گوشی موبایل خود را از فضاهایی با دمای بالا محافظت کنید

اما با این حال گوشی شما هنوز هم در پایان روز باتری تمام می کند، برای همین توصیه می کنیم همیشه همراه خود یک پاوربانک داشته باشید. سعی کنید از پاور بانک های اصلی و اورجینال از برندهای انکر، شیائومی و... استفاده کنید. استفاده از پاوربانک های قلابی می تواند به ساختار برد گوشی شما آسیب وارد کند.

  1. با دست خود آنتن گوشی را نپوشانید

Cell-Phone-Signal

تلفن همراه در گذشته آنتن بیرونی داشتند که وظیفه جمع آوری و ارسال سیگنال ها را برعهده داشت.با این وجود در بسیاری از گوشی های هوشمند امروز آنتن گوشی در داخل بدنه گوشی جاسازی شده است که این موضوع باعث افزایش زیبایی گوشی موبایل شده است، اما مانع بزرگی برای دریافت سیگنال است. چرا که آنتن های داخلی باید همان کار آنتن های بیرونی را انجام دهند.اگر گوشی خود را برروی کناره ها(حالت جانبی) نگه دارید دست شما درست جلوی مسیر آنتن گوشی و دکل قرار می گیرد. برای پیشگیری از این  دست مشکلات آنتن سعی کنید گوشی خود را در وضعیت ایستاده نگه دارید تا مانعی برای آنتن گوشی ایجاد نشود. این موضوع به تقویت سیگنال کمک می کند.

  1. از شبکه وای فای استفاده کنید

اگر صورت وای فای خوبی دارید استفاده از شبکه وای فای برای تماس صوتی و تصویری گزینه بهتری نسبت به اپراتورهای تلفن همراه است. وای فای از طریق ارتباط کابلی پهن باند این امکان را به شما می دهد که بتوانید تماس تلفنی برقرار کنید و به اینترنت متصل شوید.

  1. اپراتورهای دیگر را امتحان کنید

اگر با انجام تمامی موارد گفته شده مشکل آنتن دهی شما حل نشد شاید وقت آن رسیده است که اپراتور گوشی خود را تغییر دهید. ابتدا تعیین کنید که در ارتباط با گوشی چه چیزی برای شما مهم تر است. تماس صوتی یا اسال پیامک یا اینترنت. هر کدام از اپراتورهای تلفن همراه در ایران در بخشی از این خدمات بهتر هستند. با توجه به محل زندگی خود اپراتور مناسب را انتخاب کنید.

  1. زمان مصرف خود را مدیریت کنید

هر دکل آنتن به صدها و هزاران مشترک خدمات ارائه می کند، اگر همه این مشترکین گوشی هوشمند در زمان یکسان از خدمات استفاده کنند، سرعت و کیفیت بسیار کاهش می یابد. مثلا فرض کنید در یک کنسرت یا در یک جای شلوغ هستید تعداد افرادی که در دست خود گوشی هوشمند یا تبلت دارند و نیز امکان اینکه در یک لحظه صدها عکس سلفی برای فیسبوک و اینستاگرام گرفته شود زیاد است و به همین ترتیب رقابت برای دسترسی به دکل آنتن نیز تنگاتنگ می شود. در چنین شرایطی خود را به محل خلوت تری برسانید.

انتهای پیام/

ارسال نظر

آخرین اخبار