مهمترین راه های پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا
یک فوق تخصص عفونی گفت: رعایت بهداشت فردی و شستشوی منظم دست ها فرد را در برابر عفونت های ویروسی مصون نگه می دارد.
به گزارش گلستان24، با شروع فصل سرد سال بروز عفونت های ویروسی دستگاه تنفسی مانند آنفلونزا و سرماخوردگی شیوع زیادی پیدا می کند.
وی اظهار داشت: تب با درجه حرارت بالا، بدن درد و کوفتگی عضلات از علائم بیماری آنفلونزا محسوب می شود، همچنین در این بیماری برخلاف سرماخوردگی شروع تب ناگهانی است.
این فوق تخصص بیماری های عفونی در خصوص علایم بیماری سرماخوردگی عنوان کرد: از علائم این بیماری می توان به عطسه، آبریزش و گرفتگی بینی و گاهی اوقات تب اشاره کرد.
وی تصریح کرد: به طور معمول مبتلایان به سرماخوردگی بدون مراجعه به پزشک و با مصرف مایعات فراوان پس از سه تا پنج روز بهبود پیدا می کنند در حالیکه وضعیت عمومی افرادی که دچار آنفلونزا هستند بسیار وخیم تر از مبتلایان به سرماخوردگی است.
مردانی با اشاره به اینکه سرماخوردگی عوارضی را به همراه ندارد، اظهار داشت: بیماری هایی مانند پنومونی(ذات الریه) و عفونت گوش میانی از عواقب آنفلوآنزا محسوب می شوند.
وی تاکید کرد: مهم ترین راه پیشگیری از بیماری هایی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا رعایت بهداشت فردی و اجتماعی است که طبق بررسی های صورت گرفته شستشوی مکرر دست سبب قطع زنجیره انتقال عفونت های ویروسی دستگاه تنفسی از شخص بیمار به افراد دیگر می شود.
این فوق تخصص بیماری های عفونی با بیان اینکه دفع بهداشتی ترشحات دستگاه تنفسی بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: افراد باید از تماس نزدیک با مبتلایان به سرماخوردگی و آنفلوآنزا خودداری کنند.
وی توصیه کرد: کودکان دارای سنین 6 ماه تا 6 سال، بزرگسالان بالای 50 سال، سالمندان و مبتلایان به بیماری های قلبی و ریوی و نیز افرادی که دچار نقص سیستم ایمنی بدن و کارکرد نامناسب کلیه هستند باید سالی یکبار در مهر و آبان ماه واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند که تزریق این واکسن در هر زمانی از سال برای اشخاص در معرض خطر مفید است.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال نظر