فرهنگ پرواز نوشت:
از بازیگران مجازی تا بازی خوردگان حقیقی عفت و حیا در شبکه های اجتماعی
برنامه هایی نظیر ایستاگرام یکی از همین پدیده ها است که به صورت مستمر و برنامه ریزی شده در حال انتقال قوی فرهنگ غربی و تغییر ذائقه مردم است.
به گزارش گلستان 24، وقتی پدیده ایی تکنولوژیک ! تولید میشود، و به مردم عرضه میشود با خودش فرهنگ اش را میاورد و اگر این پدیده محصولش را در اختیار دیگر کشورها با فرهنگ های گوناگون قرار دهد،فرهنگ خودش را در واقع به نحو مطلوب و کاملا هدفمند صادر میکند،متقابلا در پدیده ی جهانی شدن،مسلزم وجود چنین محصولاتی است که مردم دیگر کشورها را با فرهنگ غربی پالایش کرده و فرهنگ آنها را تغییر دهد...
برنامه هایی نظیر ایستاگرام یکی از همین پدیده ها است که به صورت مستمر و برنامه ریزی شده در حال انتقال قوی فرهنگ غربی و تغییر ذائقه مردم است.
وقتی هنر سینما در بین مردم جذاب شد،عده ایی که از این راه کسب معاش میکنند سعی مکنند تا فرهنگ خودشان و سلیقه ی خودشان را در بین مردم باب کنند.
وقتی شبکه های اجتماعی در بین مردم تقریبا همه گیر شد و این همه گیری صرفا در بین افرادی است که با اینترنت سرکار دارند ،خواهند بود،وقتی در غرب برای شناسایی افراد عکس پروفایل باب شد،اطلاعات روزمره ایی که شاید ایرانی ها تا همین چند سال پیش از غذا خوردن و لباس پوشیدن تا بیرون رفتن و ..خانواده شان دوست نداشتند کسی از غریبه ها یا حتی دوستانش بدانند ،توسط شبکه های اجتماعی مجازی نظیر اینستاگرام به مردم غریبه و دوستان عرضه شد ،بدانید در حال تغییر ذائقه و فرهنگ مردم به خوبی عمل میکنند...
متاسفانه بازیگران سینما و تئاتر، به لطف هنر جذاب فیلم، در بین مردم محبوب ویا حداقل مشهور شده اند،زندگی بازیگران خصوصی است و به خودشان مربوط است،از غذا خوردن تا لباس پوشیدن آنان نیز باز به خودشان مربوط است،این که برخی با سگشان عکس بیاندازند باز به خودشان مربوط است!
اما وقتی همین بازیگران به لطف رسانه ی ملی و با بودجه ی کشوری مشهور میشوند و یا فیلم های سینما که باز از یارانه ی دولتی کمک میگیرند و به مردم عرضه میشوند،دیگر اینجا زندگی خصوصی معنایی ندارد،درواقعا وقتی بازیگران با گذاشتن عکس هایی که در آنها با انواع هنجار شکنی ها و قبح شکنی های مسائل شرعی نامحرم و محرم بودن افراد مواجه میشویم یا می بینیم یک بازیگر زن چگونه با نمایش لباس های خلاف عفت خود به ترویج آن بین جوانان اقدام میکند،دیگر زندگی خصوصی معنایی ندارد!
به همین راحتی با تعداد فالوئرهای بالا که باز هم به مدد صداوسیمایی بدست آمده که هنوز معلوم نیست آیا پسوند صداوسیما ، اسلامی است یا ملی !!! سعی در تغییر ذائقه و سلیقه مردم میکنند...
زمانی عکس های ناجور بازیگر مرد و زن را باید در مجله های زرد و بعدش در سایت ها سرگرمی و خلاف شرع! میافتیم که به کمک شبکه های اجتماعی موبایلی که الان دست کوچک و جوان افتاده است... می بینیم که چگونه دین و فرهنگ خودمان توسط بازیگران مثلا وطنی مان به نیابت از بازیگران فحشای جهانی خودآگاه و یا ناخودگاه سعی در تغییر فرهنگ دینی جوانان عمل میکنند...
هرچند که کل ایران 80 میلیونی،چند هزار فاوئر مجازی و بعضا فیک و تقلبی نیست،اما در مقابل به گناه افتادن جوانانی مسئول هستیم که که وقتی فلان دختر سینما که اسم بازیگری را با خود به یدک میکشد و با بدحجابی خود،ذهن پسران را آشفته میکند و در این آشفته بازار اقتصادی که برخی پسران از روی تنبلی و تن پروری اقدام به ازدواج نمی کنند و اگر بخواهند دنبال دختری بگردند برای همسری ،به دلیل وجود تصاویری که از این بازیگران دیده اند دچار افسردگی جنسی! میشوند و هیچ دختری را همان ماه پری دماغ عمل کرده سینما نمی یابند! و لیست قطار شده دختران بی همسر را خواهیم دید که گناهشان این است که لب و لوچه شان به مانند صورت آرایش شده و عمل شده ی بازیگران زن نبوده است!
از آن بدتر دخترانی که در کامنت دونی بازیگران مثلا مرد به ابراز عشق و احساسات خود میپردازند و دریغا از کمی اپسیلون غیرت در آن بازیگر... هرچند همیشه به خود گفتم بازیگر صرفا بازی گر است! اما بازی برای چه هدفی ؟
آن گاه اگر فلان بازیگر زن چادر به سر کند عده باورشان نشود!چرا ؟ چه شده که چادر سر کردن یک بازیگر این قدر مهم و عجیب شده است؟
اوضاع زمانی خراب میشود که پسران میایند برای فلان بازیگر زن ،صفحاتی هواداری یا همان فن پیج می زنند و تند تند تصاویر خلاف عفت بازیگر زن مورد علاقه ی خود!!! را شیر یا همان اشتراک میگذارند و دختران هم برای مردان...
هر چند در مواردی دیده شده است که این فن پیج ها! توسط هم جنس ان بازیگران اداره میوشد که بیشتر به یک شوخی شبیه است تا واقعیت...
آنگاه گیر سه پیچ به پسران و دختران جوان میدهیم که چرا این طوری لباس میپوشی و یا چرا موهات این طوریه!چرا دنبال کار نیستی و یا چرا زندگی تشکیل نمی دهی؟ چرا دست به روابط گناه آمیز میزنید در حالی که برای حضور سه دقیقه ایی فلان بازیگر سینما در برنامه ی تلوزیونی کلی تبلیغ میکنیم و در آخر با مشتی سکه ی طلا از آنها در پشت دوربین زنده! پذیرایی به عمل میاوریم!
کافیست شما یک تذکر کوچیک و مودبانه نسبت به تصاویر بدهید تا با واکنش آن بازیگر یا برخی هوادارانش!!! به خوبی آشنا شوید و فیض ببرید...!
جالب تر این که وقتی فلان بازیگر در براهی فلان سردار محبوب سپاه پاسداران پستی میزند و تعریف میکند،عده ایی عنانشان را از کف داده و ذوق میکنند که فلانی هم از سردار تعریف کرده است! در واقع با دست خودمان ،حرف های یک بازیگر که ....(بماند...) را ارزش گذاری میکنیم که هر چند باید نظرات بازیگران را مردم درباره ی سردران سپاه بدانند و ما حرفی نداریم....
شبکه های اجتماعی برخلاف اسم غلط انداز خود برای ارتباط بیشتر افراد نیامده اند،این شبکه ها بیشتر برای تغییر ذائقه افراد و فرهنگ تولید شده اند تا جایی که از مردم عادی شهر و روستا تا سیاسمداران و استادان دانشگاه و تا..... حتی روحانیون را هم درگیر برخی فرهنگ های غلط خود کرده اند!
هرچند حضور در شبکه ها برای سیاستمداران و دیگران برای انتقال مفاهیم و سخنان خوب است ، ولی مشکلمان باعده ایی است که فرهنگ غلط این شبکه های را بخود گرفته اند!
در این شبکه ها،جا برای روحانیونی است که در جذب مخاطب بر روی منبر به دلیل افکار التقاطی خود نمی یابند اما به لطف این شبکه ها،ساعت ها وقت میگذاند تا با حرف های مغلطه آمیز خود درباره ی حجاب و ازدواج و شغل جوانان، بتوانند عرض اندامی کنند اما دریغ یک پست یا مطلب دربارهی احکام و سبک زندگی اسلامی و پاسخ به شبهات یا نمی یابید و یا اگر یافتید به قدری در کامنت ها و مطلب خود پست موضوع به انحراف کشیده میشود که احساس می کنید این صفحه برای همان بازیگران و یا دیگر افراد فوتبالیست و .. است !
اصولا مردم،در جوگیر شدن استفاده از این شبکه ها به قدری زیاده روی میکنیم که می بینیم بعد از مدتی در تمام رفتارهای فردی و اجتماعی مان،اثرات مخربش را گذاشته و ما همچنان به همان شیوه رفتار میکنیم...
باشد که درس بگیریم و درست عمل کنیم...
همین....
ارسال نظر