افزایش احتمال موفقیت دولت بعد در صورت مشارکت بالای مردمی
کارشناس مسائل سیاسی گفت: اگر رئیس جمهور منتخب، اکثریت آرای مردم و پشتوانه آنها را داشته باشد می تواند موفقیت بیشتری را در حل مشکلات داخلی، منطقه ای و بین المللی داشته باشد.
به گزارش گلستان ۲۴؛ به نقل از سراج24؛ حسین کنعانی مقدم فعال سیاسی اصولگرا در گفتگو با سراج24 در خصوص اهمیت و لزوم مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری پیش روی، اظهار داشت: یکی از اصول قانون اساسی ایران، مردم سالاری و مشارکت مردم در انتخابات است که حق شرعی و قانونی هر شهروند ایرانی شمرده می شود تا بتواند در شکل گیری اراده سیاسی کشور حضور داشته باشد و نقش آفرینی کند.
وی با تکیه بر اصل مردم سالاری دینی گفت: میتوان گفت شرط حیات مردم، حضور در صحنه ها و انتخاب کردن است؛ بدین معنی که من چون رای میدهم زنده هستم. به این دلیل است که رای قاطع مردم به مسئولین نظام از مهم ترین پشتوانه های اقتدار حاکمیت جمهوری اسلامی ایران است.
این فعال سیاسی افزود: اگر رئیس جمهور منتخب، اکثریت آرای مردم و پشتوانه آنها را داشته باشد میتواند موفقیت بیشتری را در حل مشکلات داخلی، منطقه ای و بین المللی داشته باشد.
کنعانی مقدم با اشاره به لزوم مشارکت حدکثری مردم در انتخابات تصریح کرد: توصیه مراجع سیاسی به حضور و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات میتواند مثمر ثمر باشد و یکی از مراجع سیاسی هم احزاب و گروه ها هستند. مراجع دینی، نخبگان، شخصیت ها نیز از جمله کسانی هستند که می توانند اثر و نفوذ کلامی در رسانه ها و شبکه های اجتماعی داشته باشند و از این ظرفیت خود در راستای ترغیب مردم به استفاده از فرصت حق رأی خود در انتخابات استفاده کنند.
وی ضمن انتقاد به مناظرات صورت گرفته میان کاندیداها هم بیان داشت: متاسفانه مناظره اول شبیه منازعات بود تا مناظره و کاندیداها آمده بودند تا با نفی دیگری خود را اثبات کنند که این روش تبلیغ، مورد قبول و پسند مردم نیست که از یک فرد سیاسی و منتخب شورای نگهبان اینگونه رفتار خارج از اخلاق سیاسی و اسلامی دیده شود.
این فعال سیاسی اصولگرا ادامه داد: مناظره دوم نیزبرای انتخاب صحیح مردم کارکردی نداشت چرا که کاندیداها به قصد تعریف خود در صحنه آماده شده بودند که باعث سرگرمی مردم بشوند و لبخند تلخی را بر صورت مردم بیاورند.
کنعانی مقدم در خصوص مناظره سوم نیزافزود: مناظره سوم شفاف تر بود اما در مناظره پایانی نیز کسی حاظر نشد از عقبه سیاسی خود توضیحی ارائه دهد و مشخص کند که اصلاح طلب، اصولگرا، جزو اعتدالیون، میانه رو یا کارگزارانی است. متاسفانه کاندیداها سابقه خود را شفاف نکردند و مطالبات مردم را در صورت پیروزی در انتخابات شرح ندادند.
وی با اشاره به رقابت میان نامزد ها گفت: برای مردم عقبه و سوابق کاندیداها مجهول است و آرای خاکستری هنوز در انتخاب کاندید خود مردد هستند و به مرحله تصمیم گیری نرسیده اند.
این فعال سیاسی تصریح کرد: به نظر می آید از مجموع پنج نامزد منتسب به اصولگرایان انقلابی، ابراهیم رئیسی ومحسن رضایی در رقابت با یکدیگر هستند.
کنعانی مقدم در خصوص نمایندگان جریان اصلاح طلب در انتخابات بیان داشت: عبدالناصر همتی تقریبا به مثابه هیزم انتخابات می ماند تا تنور آن را گرم کند.
وی درپایان خاطر نشان کرد: عبدالناصر همتی هنوزعقبه سیاسی منسجمی را پیدا نکرده است، اما به نظر می آید که اگر با مشارکت بالای مردمی انتخابات به دور دوم کشیده بشود ممکن است حامیان وی در دور دوم حضور بیشتر و جدی تری در صحنه رقابت داشته باشند.
ارسال نظر