مطالبه گری جهت انتخاب مدیران و کارگزاران شایسته تراز انقلاب اسلامی در دولت مردمی کرامت
انتخاب مدیران و کارگزاران شایسته تراز انقلاب اسلامی در دولت مردمی کرامت درخواست جبهه مردمی نیروهای انقلابی و جهادی استان گلستان از ریاست محترم جمهور حضرت آیت الله سیدابراهیم رئیسی است.
به گزارش گلستان ۲۴؛ انقلاب پُرشکوه ملّت ایران که بزرگترین و مردمیترین انقلاب عصر جدید است تنها انقلابی است که یک چلّهی پُرافتخار را بدون خیانت به آرمانهایش پشت سر نهاده و در برابر همهی وسوسههایی که غیر قابل مقاومت به نظر می¬رسیدند از کرامت خود و اصالت شعارهایش صیانت کرده و اینک وارد دوّمین مرحلهی خودسازی و جامعهپردازی و تمدّنسازی شده است (برگرفته از بیانیه گام دوم).
در آستانه ورود به گام دوم انقلاب خدا را شاکریم که دولتی انقلابی و جهادی بر سر کار آمده و امیدی تازه در قلب مستضعفین پدیدار گشته است.
در این چهل و سه سال، شاهد مجاهدتهای بزرگ و افتخارات درخشان و پیشرفتهای شگفتآور در ایران اسلامی بودهایم که حاصل مدیریّتهای جهادی الهامگرفته از ایمان اسلامی و اعتقاد به اصل "ما میتوانیم" (که سرلوحه نگاه امام بزرگوار بود) بوده است.
درک و تحلیل سیاسی مردم در این مدت به طرز چشمگیری ارتقا یافته است که از مصادیق آن می توان به مسئله انتخاب نامزد اصلح و خدمتگزار و عدم توجه به وعده های دست نیافتنی و جستجوی حل مشکلات در بیرون از کشور اشاره کرد که همه این مسائل راه را برای ساخت ایران اسلامی هموار نموده است.
مهمترین ظرفیّت امیدبخش کشور، نیروی انسانی مستعد و کارآمد با زیربنای عمیق و اصیل ایمانی و دینی است. جمعیّت جوان زیر ۴۰ سال، که بخش مهمّی از آن نتیجهی موج جمعیّتی ایجادشده در دههی ۶۰ میباشد، فرصت ارزشمندی برای کشور فراهم کرده است که این ثروت عظیم برای کشور با هیچ اندوختهی مادّی قابل مقایسه نیست.
معتقدیم در ادامه گام دوم نیازهایی وجود دارد:
شعور معنوی و وجدان اخلاقی در جامعه هرچه بیشتر رشد کند برکات بیشتری به بار میآورد؛ این، بیگمان محتاج جهاد و تلاش است و این تلاش و جهاد، بدون همراهی حکومتها توفیق چندانی نخواهد یافت. اخلاق و معنویت البته با دستور و فرمان به دست نمیآید، پس حکومتها نمیتوانند آن را با قدرت قاهره ایجاد کنند، امّا اوّلاً خود باید منش و رفتار اخلاقی و معنوی داشته باشند، و ثانیاً زمینه را برای رواج آن در جامعه فراهم کنند و به نهادهای اجتماعی دراینباره میدان دهند و کمک برسانند؛ با کانونهای ضدّ معنویّت و اخلاق، به شیوهی معقول بستیزند و خلاصه اجازه ندهند که جهنّمیها مردم را با زور و فریب، جهنّمی کنند.
علیرغم آنکه دهه چهارم دهه پیشرفت و عدالت بوده است، اما استان گلستان در زمینههای مختلف جزو استانهای محروم کشور محسوب میگردد. لذا نیاز است در این استان اقدامات جدی صورت پذیرد که میتواند تبلور آن در یکی از مهمترین عرصهها یعنی اقتصاد باشد. اقتصاد قوی، نقطهی قوّت و عامل مهمّ سلطهناپذیری و نفوذناپذیری کشور است و اقتصاد ضعیف، نقطهی ضعف و زمینهساز نفوذ و سلطه و دخالت دشمنان است. اقتصاد البته هدف جامعهی اسلامی نیست، امّا وسیلهای است که بدون آن نمیتوان به هدفها نائل آمد. تأکید بر تقویت اقتصاد مستقل کشور که مبتنی بر تولید انبوه و باکیفیت، توزیع عدالتمحور، مصرف بهاندازه و بیاسراف و مناسبات مدیریّتی خردمندانه است و در سالهای اخیر از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها تکرار و بر آن تأکید شده است، بهخاطر همین تأثیر شگرفی است که اقتصاد میتواند بر زندگی امروز و فردای جامعه بگذارد.
انقلاب اسلامی راه نجات از اقتصاد ضعیف و وابسته و فاسد دوران طاغوت را به ما نشان داد، ولی عملکردهای ضعیف، اقتصاد کشور را از بیرون و درون دچار چالش ساخته است. چالش بیرونی تحریم و وسوسههای دشمن است که در صورت اصلاح مشکل درونی، کماثر و حتّی بیاثر خواهد شد. چالش درونی عبارت از عیوب ساختاری و ضعفهای مدیریّتی است.
فساد اقتصادی و اخلاقی و سیاسی اگر در بدنهی حکومتها عارض شود زلزلهای ویرانگر و ضربهای سنگین به مشروعیّت آنها است؛ و این آسیب برای نظامی چون جمهوری اسلامی که نیازمند مشروعیتی فراتر از مشروعیتهای مرسوم و مبنائیتر از مقبولیت اجتماعی صرف است، بسیار جدّیتر و بنیانیتر است. وسوسهی مال، مقام و ریاست در جمهوری اسلامی هم (که روزی مدیران و مسئولانش مسابقهی زهد انقلابی و سادهزیستی میدادند) تهدیدی جدی است؛ و این ایجاب میکند که دستگاهی کارآمد با نگاهی تیزبین و رفتاری قاطع در قوای سهگانه حضور دائم داشته باشد و بهمعنای واقعی با فساد مبارزه کند، بویژه در درون دستگاهها و نهادهای حکومتی.
حال برای تحقق آرمانهای مقدس جمهوری اسلامی از رئیس جمهور مردمی جناب آقای سید ابراهیم رئیسی تقاضا دارد تا در انتصاب مهمترین مسوولیتهای اجرایی استان گلستان موارد اساسی در بیانیه گام دوم انقلاب را در نظر داشته و بر اساس ملاک های ذیل یک استاندار انقلابی و جهادی منصوب نماید:
ملاک ها:
- داشتن روحیه انقلابی و جهادی: همانطور که در سیل آق قلا مشاهده شد کمبودها و نواقصی از طرف ارگانهای دولتی وجود داشت که اگر استانداری انقلابی در کف میدان حضور میداشت و حاج قاسم وار فرماندهی این بحران را برعهده میگرفت رنجهای مردم آسیب دیده به حداقل میرسید.
- مدیریت جهادی: توان مدیریتی برای هم افزایی دستگاه ها برا اساس پیشرفت و عدالت
- توجه به فرهنگ به عنوان روح حاکم بر کالبد جامعه (نه فقط نگاه حداقلی و روبنایی)
- فهم دقیق اقتصاد مقاومتی و عمل به آن
- شناخت عمیق از ظرفیتهای بومی و قومیتی استان
- داشتن برنامه 4 ساله و بلند مدت برای استان گلستان و راهکارهای اجرایی برای پیشرفت استان
- توجه به نخبگان و نیروهای انقلابی جهت به کار گماردن فرماندارهای جوان انقلابی و توجه جدی به جوانان در بکارگیری در ارکان مختلف استانداری
- تعهد به پاسخگویی و حضور همیشگی در میان مردم و ارزیابی عملکرد وی هر فصل یک بار و راه اندازی سامانه شکایات مردمی جهت پیگیری جدی و ناظر به نتیجه
- شفافیت مالی و اداری
- داشتن کارنامهی عملکرد پاک و مجاهدانه در عرصه میدان سیاسی، اقتصادی و فرهنگی
- میانگین سنی زیر 55 سال
آرزوی توفیق روز افزون
بسیار عالی ما تا آخر ایستاده ایم
اجرکم عندالله