جشن خودساخته رسانههای زنجیره ای؛
فراخوان برگزاری «جشن هسته ای» برای تعطیلی بخش مهم صنعت هسته ای!
طنز تلخ این تصمیم نامی بود که برای این جشن خودساخته و مصنوعی از سوی رسانههای دولتی انتخاب شد. در حالی که بنا بر چارچوب توافق شده در لوزان و اخبار غیر رسمی منتشر شده از محتوای مذاکرات، توافق پیش رو عملا صنعت هستهای کشور را به صنعتی نمایشی و به سمت تعطیلی بخشهای مهمی از آن خواهد کشاند، این رسانهها برای جشن دولتی مذکور نام «جشن هستهای» را برگزیدند!
به گزارش گلستان 24، نزدیک به ده روزی هست که مجموعه رسانهای - تبلیغاتی دولت، اعم از مدیران و نشریات رسمی و رسانههای حامی و غیر رسمی نزدیک به دولت و حتی شبکههای اجتماعی، تلاش خود را برای القاء یک جو تبلیغاتی گسترده در فضای افکار عمومی بکار گرفتهاند تا با تزریق مصنوعی نوعی خوشحالی از توافقی که مردم از جزئیات آن خبر ندارند، فضا را برای برپایی جشنی دولتی که امروز این رسانهها از آن بعنوان «جشن هستهای» نام بردند فراهم کنند.
به گزارش رجانیوز، چهارشنبه گذشته بود که یکی از مدیران رسانهای دولت با فراخوان مسئولین رسانهها، از نطق قریبالوقوع رئیس جمهور در تلویزیون بواسطه انجام توافق با ۱+۵ خبر داد تا عملا فضای رسانهها را برای این جشن دولتی فراهم کند، اما شوربختی این مدیر آنجا بود که تمدید چند باره مذاکرات، این فرصت را به مجموعههای رسمی و غیر رسمی دولت نداد.
با این حال امروز رسانههای دولتی در اقدامی هماهنگ، از این برنامه دولتی پرده برداشتند. اما طنز تلخ این تصمیم نامی بود که برای این جشن خودساخته و مصنوعی از سوی رسانههای دولتی انتخاب شد.
در حالی که بنا بر چارچوب توافق شده در لوزان و اخبار غیر رسمی منتشر شده از محتوای مذاکرات، توافق پیش رو عملا صنعت هستهای کشور را به صنعتی نمایشی و به سمت تعطیلی بخشهای مهمی از آن خواهد کشاند، این رسانهها برای جشن دولتی مذکور نام «جشن هستهای» را برگزیدند!
حال آنکه این نام پیش از این در روز بیست فروردین بمناسبت تکمیل چرخه سوخت هستهای بومی در کشور و همچنین رسیدن به سطح غنی سازی ۲۰ درصد، بواسطه مجاهدت شهید شهریاری، برگزیده شده بود که علت آن خوشحالی از ارتقاء و رشد بومی صنعت هستهای کشور بود، حال مشخص نیست، قرار است جشنهای دولتی برای کدام دستاورد هستهای در این روزها برگزار شود که نام جشن هستهای برای آن برگزیده شده است چرا که به نظر می رسد جشن تعطیلی هستهای، عنوان مناسبتری این برنامه دولتی و مصنوعی بوده است.
۱۱ روزنامه به همراه دهها سایت و خبرگزاری و شبکه های اجتماعی و صفحات مختلف فعال در فضای مجازی با تیتر مشترک "جشن هسته ای" درصدد خط دهی به افکار عمومی برآمده اند تا هرچه که در نهایت به عنوان توافق اعلام شود، بی آنکه مورد بررسی و نقد قرار گیرد و عیار حفظ منافع ملی و رعایت خطوط قرمز در آن محاسبه شده و مسیر قانونی خود را در داخل کشور طی کند، به عنوان پیروزی تلقی شده و برای آن جشن گرفته شود. این مساله البته با بی تدبیری برخی مسئولان نیز هم افزا شد تا جایی که جملات این افراد، دستمایه انتخاب چنین تیتری برای رسانه های زنجیری گشت.
نکتهای که کارشناسان اهل فن، اعم از دولتی و غیر دولتی به خوبی از آن مطلع هستند این است که اگر مذاکرات فعلی منجر به توافقی شود که در چارچوب توافق فاجعه بار لوزان قرار گیرد، نه تنها پیروزی نیست، بلکه یک باخت قطعی به حساب می آید و به جای جشن، باید برای عبور از این بحران، تدابیر سخت به کار گرفت اما اگر خطوط قرمز نظام در توافق نهایی لحاظ شود، قطعا به عنوان یک "توافق خوب" مورد پذیرش خواهد بود و در آن زمان، جشن بزرگ پیروزی جبهه مقاومت برگزار خواهد شد.
بنابراین، تا زمانی که مذاکرات به پایان رسمی نرسد و توافق احتمالی حاصل از آن با خطوط قرمز نظام و مردم به مقایسه گذارده نشود و مراحل قانونی خود را در کشور طی نکند، اعلام پیروزی و جشن، به معنای کلیدزدن به پروژه فتنه سازی مانند آنچه که در سال ۸۸ شد، هست.
در ذیل این مطلب، تصاویر ۱۱ روزنامه که کوشیده اند خط دهی مشترک برای افکار عمومی داشته باشند، جهت ثبت در تاریخ و اذهان عمومی منتشر می شود تا پس از پایان مذاکرات جاری (با هر نتیجه ای) و نقد و بررسی آنها، مشخص شود که کدام طیف و رسانه، با افکار عمومی بازی کرده است.
ارسال نظر