علی اسماعیلی، در مصاحبه با گلستان24؛
در نگاه علی (ع) هیچ مصلحتی بالاتر از اجرای عدالت نیست/ بوی فتنه جدید از اوین به مشام می رسد
همزمان با بازگشایی لانه فتنه (سفارت انگلیس) در تهران، بوی فتنه ای جدید از اوین به مشام می رسد و شاید اینبار رمز فتنه " انقلاب از اوین شروع شد" باشد!!
حجت الاسلام و المسلمین علی اسماعیلی، طلبه جوان و فعال فضای مجازی، در مصاحبه اختصاصی با گلستان 24، درباره حکومت و اعمال عدالت امام علی (ع) می گوید. موضوعی که این روز ها توسط برخی به سخره گرفته شده و "پدرسوخته بازی" نامیده می شود.
« از منظر امیرالمؤمنین علی علیه السلام ، هیچ مصلحتی بالاتر از حق و عدالت نیست و سیاست نباید الزاماً توأم با خدعه و دروغ و عوام فریبی باشد. نباید به خاطر هیچ مصلحتی مثل اعمال سیاست های تاکتیکی، حتی موقتاً از حق و عدالت دست کشید.
فردی که منصب "تشخیص مصلحت نظام" را بدوش می کشد همانند سیره امیرالمؤمنین علی علیه السلام نباید به خاطر هیچ مصلحتی مثل اعمال سیاست های تاکتیکی از حق و عدالت دست بکشد و باید نزدیکان خود را نیز به این امر تشویق نماید.
"پدرسوخته بازی خواندن حکم دستگاه قضایی" و انتشار تصاویر و فیلمی مزحک و به اصطلاح عوام "فیلم هندی احساسی" در بدرقه یکی از مجرمین تاثیرگذار در جریان فتنه 88 و مفاسد اقتصادی، یکی از حربه های خواص جامعه برای مظلوم نمایی ، سیاه نمایی و عوام فریبی است تا چهره با اقتدار دستگاه قضایی را مخدوش نماید.
هنگامی که درباره عبدالله بن عباس پسر عموی حضرت و از اصحاب پیامبر(ص) و فردی صاحب نفوذ که از نزدیکان حضرت نیز بشمار می رود و ازسوی امیرالمؤمنین علی علیه السلام به عنوان حاکم یکی از مناطق منصوب شده بود ، به حضرت خبر می رسد که وی مرتکب خلافی شده حضرت خطاب به وی نامه ای تند وتهدید آمیز می نویسد و می فرمایند: به خدا اگر حسن و حسین چنان کردند که تو کردى از من روى خوش نمی دیدند، و به آرزویى نرسیدند، تا آنکه حق را از آنان بستانم و باطلى را که به ستمشان پدید شده نابود گردانم.
سیره امیرالمؤمنین علی علیه السلام و حکومت او چنان است که خود حضرت و نزدیکان ایشان، مثل مردم عادی دربرابر قانون مساوی و برابرند ، آنچنانکه به مالک اشتر نخعی همین مطلب را گوشزد می کند و می فرماید: ای مالک! ازمقدم داشتن خود دراموری که مردم در آن مساویند بپرهیز.
عدالت امیرالمومنین علی علیه السلام آن عدالتی است که در آن قوم و خویش ، دوست و بیگانه ، سیاه و سفید ، عرب و عجم و در آخر کافر و مسلمان همه و همه سهمی معین و یکسان دارند و تبعیضی در آن راه ندارد تا آنجا که ام هانی خواهر امیرالمؤمنین علیه السلام وقتی متوجه شد که سهم او از بیت المال برابر با سهم کنیز عجمی اش یکسان مقرر شده با عصبانیت نزد امام رفت و به او اعتراض کرد و امام نیز پاسخ داد که در "قرآن برتری عرب را بر عجم ندیده است".
عده ای به خیال آنکه فرزندان یکی از سران و خواص مملکتی هستند ، به دنبال سهم خواهی از انقلاب هستند و گمان می کنند قدرت دست اندازی در هر امری را دارند زیرا پشتشان به کوهی گرم است و بند و زندان از آن ها دور است.
ازجنبه های بارز درنظام عدل علوی این است که هیچ یک از خواص و مسئولین عالی رتبه حق ندارند که برای خود امتیازات ویژه قائل شوند و حرکت امیرالمومنین علی علیه السلام هم ناسازگاری های کسانی را فراهم آورد که به برتری ها و مزایای شخصی خویش خوگرفته بودند. اینان نزد امام می آمدند و با جسارت می گفتند ما بزرگان قوم هستیم و امام در پاسخ می فرمودند: "ذلیل نزد من عزیز است تا حق او را از ظالم بگیرم و قوی نزد من ضعیف است تا حق مظلوم را از او بستانم".
در جریان فتنه 88 شاهد بودیم که عده ای از خواص همچون خانواده هاشمی یا آتش بیار معرکه بودند و لحظاتی پس از شرکت در انتخابات ندای تقلب سر دادند و یا علاوه بر اینکه خط خود را از فتنه گر جدا نکردند دست به حمایت از جریان فتنه زدند و یا عده ای سکوت پیشه کردند.
به اعتقاد امیرالمؤمنین علی علیه السلام مقابله با متخلفان سیاسی ،ضامن سلامت جامعه و نظام است و از مردم می خواهد که از فتنه ی فتنه گران برائت بجویند و حتی در برابر فتنه گری آنان سکوت نکنند:
هان ای مؤمنان! هر آن کس تعدی و تجاوزات را ببیند، و عمل خلافی را که بدان دعوت می شود مشاهده کند و سپس با قلب خویش از آن برائت جوید، به تحقیق به سلامت رسته و از مجازات رهیده است و هر آن کس با زبان به مخالفت پردازد، مأجور بوده و این از اولی برتر است.
هشدار بنده به آحاد مردم ایران و با بصیرت این است که گوش به زنگ باشید زیرا همزمان با بازگشایی لانه فتنه (سفارت انگلیس) در تهران، بوی فتنه ای جدید از اوین به مشام می رسد و شاید اینبار رمز فتنه " انقلاب از اوین شروع شد" باشد!!»
ارسال نظر