سیاسی ترین فیلم ها و سریال های هالیوود که با اهداف کلان لابی های صهیونیستی از طریق فرهنگ و سینما تهیه و ترویج می شوند، هنوز مسلمانان و بیش از همه ایرانیان را خشن و بد تصویر می کنند.

رویکرد خصمانه آمریکا تغییری نکرده است

به گزارش گلستان24، استحاله فرهنگی و جنگ نرم یکی از راهبردهای دشمن برای ازپاانداختن جمهوری اسلامی و رسیدن به هدف نهایی براندازی است که توسط روسای جمهور ایالات متحده به انحاء متفاوت پیگیری می شود.

یکی از حوزه های مهم و قابل نفوذ برای دشمن  حوزه فرهنگ است که از طریق آن برنامه ریزی های گسترده ای در سبک زندگی و تغییر عادات و ارزشها صورت می گیرد.

رهبر معظم انقلاب روز گذشته در دیدار با اعضای هیئت دولت، با اشاره مجدد به اهمیت مسئله فرهنگ، گفتند:  مشکلات اقتصادی موجب پریشانی فکر نمی شود اما مشکلات فرهنگی، گاه خواب را از انسان می رباید.

سیاسی ترین فیلم ها و سریال های هالیوود که با اهداف کلان لابی های صهیونیستی از طریق فرهنگ و سینما تهیه و ترویج می شوند، هنوز مسلمانان و بیش از همه ایرانیان را خشن و بد تصویر می کنند.

در حالی که مذاکرات هسته ای میان ایران و 1+5 به پایان رسیده است و دوستداران آمریکا و جناح غربگرا انتظار داشتند، برخورد نزدیک مسئولان سیاست خارجی دو کشور باعث نمایش تصویری درست در سینما و رسانه های غربی آمریکایی از ایران شود. با این همه اما رویکرد خصمانه ایالات متحده و لابی های صهیونیستی هنوز ادامه دارد و به دلیل این که این مواجهه یک مواجهه کاملا ایدئولوژیک است، ادامه نیز خواهد داشت.

تولید فیلم های سینمایی سریال های ضد ایرانی، خشن، و غیر واقعی از وضعیت ایران و ایرانیان در سالهای گذشته در سینمای آمریکا و غرب به شدت گسترش یافته است.

سه سال پیش بود که اسکار در سیاسی ترین مواجهه خود با فرهنگ، جایزه خود را به بن افلک برای فیلم ضعیف و کم کیفیت آرگو اهدا کرد تا از سوی رسانه های آمریکایی politic hollywoodنام گرفت.

آرگو، داستان یک افسر سازمان سیا که برای نجات ۶ آمریکایی به گروگان گرفته شده در تهران سال ۱۹۸۰به بهانه ی ساخت فیلم علمی تخیلی هالیوودی برای یافتن مکان مناسب، به ایران می آید.

در این فیلم رفتار مردم ایران بعد از انقلاب بسیار وحشیانه و خصمانه نمایش داده می شود و در عوض مظلوم نمایی اغراق آمیزی در به تصویر کشیدن کارمندان سفارت آمریکا به کار برده شده است.

سریال "میهن" از اسلام‌هراسانه‌ترین سریال‌های تلویزیونی در آمریکا برشمرده می‌شود. "میهن" قطعاً بارزترین محصول ضدایرانی تاریخ هالیوود نیز هست.

پرس تی وی در گزارشی مستند به بررسی بخشهایی از این سریال پرداخته است. مهم ترین فصل ضد ایرانی سریال میهن بخش سوم آن است که تلاش دارد نیروهایی چون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را خطرناک تر از القاعده و گروههای تروریستی نمایش دهند.

این تصویر که عمق خباثت و دشمنی آمریکاییها از ایرانیان را نمایش می دهد در همه بخش سوم سریال دیده می شود.

سریال های دیگری نیز در فصل های تازه ترشان بیشتر به موضوع ایران پرداخته اند و با نمایش خلاف واقعیت ضدیت خود را با اسلام و ایران نشان داده اند.

در فصل سوم این سریال که بیشتر ماجرای آن هول و هوش ایران می گذرد، توهین های بسیاری به کشور و مردم ایران شده است و مردم و دولت ایران را تروریست می خوانند، در حالی که در داستان سریال، این آمریکایی ها هستند که بدون اجازه وارد کشور ما شده و اقدام به ترور و کشتن مردم و مسئولان کشور ایران می کنند. حتی باراها در سریال اعتراف می شود که آمریکایی ها جان بسیاری از کودکان بی گناه را گرفته اند، اما بر روی آن سرپوش گذاشته می شود. در مصاحبه هایی که از دست اندرکاران این سریال منتشر شده است آنها به وضوح بیان کرده اند که در تولید و ساخت این سریال از کاخ سفید و سازمان سیا مشورت و مشاوره گرفته می شده و حتی گفته شده که باراک اوباما رییس جمهور کشور آمریکا از طرفداران این سریال می باشد.

سال گذشته نیز خبر ساخته شدن فیلم ضد ایرانی گلاب درباره وقایع پس از سال 88 و نمایش آن مورد توجه رسانه های آمریکایی قرار گرفت. خبرنگار و مستندساز ایرانی - کانادایی که برای پوشش اخبار انتخابات ریاست‌جمهوری دهم به نمایندگی از هفته‌نامه نیوزویک به تهران آمده بود، به دلیل ارتباط با سازمان‌های جاسوسی خارجی دستگیر شد و مدتی حدود 100روز را در بازداشت بود. بهاری در نهایت مهر ۸۸ با قرار وثیقه آزاد و به‌طور غیرقانونی از ایران خارج شد. او نوشته‌هایی را درباره این مدت نوشت که در رمان «سپس آنها به سراغ من آمدند» آمده و دستمایه تولید فیلم گلاب شده است.

کریمی، منتقد سینما چندی پیش با تاکید بر اینکه «گلاب» یک پروپاگانداست گفته است: این فیلم مستند - داستانی از اتوبیوگرافی که مازیار بهاری نوشته ساخته شده و به دلیل اینکه کارگردان آن پیش از این سابقه کارگردانی نداشته فیلم دارای ساختار خوبی نیست. کریمی گفت: هالیوود زمانی که می خواهد فیلمی با مخاطب جهانی بسازد سرمایه گذاری های عظیمی می نماید و از جلوه های ویژه استفاده می کند اما فیلم هایی مثل «گلاب» و «کمپ ایکس ری» به دلیل اینکه مخاطب ندارند، با کمترین هزینه ساخته می شوند. من با دیدن چنین فیلم هایی به یاد دهه های 40 و 50 می افتم که کوچه ها تنگ و خانه ها تاریک بود، بچه ها با یک توپ پلاستیکی در کوچه مشغول بازی بودند و هیچ اثری از سازندگی وجود نداشت. در این فیلم ها سعی شده تا چهره ایرانی ها به اعراب شبیه باشد .نوع پوشش ایرانی را شبیه عرب ها طراحی کرده اند و از آنجایی که در اکثر فیلم های هالیوودی اعراب به صورت تروریست ها نشان داده می شوند، از این راه می خواهند ایرانی ها را هم تروریست جلوه دهند.

به نظر می رسد برخلاف باور و خوش خیالی جناح غربگرا در ایران، خصومت و دشمنی ایالات متحده نه تنها در حوزه های سیاسی بلکه با استفاده از عناصر فرهنگی نیز پیش می رود و عقب گردی نخواد داشت.

جریان موافق توافق در آمریکا حتی از توافق هسته ای هم گامی برای تغییرات گسترده در ایران یاد می کند.

/سراج24

ارسال نظر

آخرین اخبار