با دستگیری ۵ نفر از عوامل دشمن صورت گرفت
کشف باند نفوذ آمریکایی در مطبوعات کشور+سوابق و تصاویر
با تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) و دستور مقام قضایی پنج نفر از عوامل مرتبط با پروژه نفوذ دشمن در کشور که در مطبوعات فعال بودند، بازداشت شدند.
به گزارش گلستان24؛ با تلاش سربازان گم نام امام زمان (عج) و دستور مقام قضایی پنج نفر از عوامل مرتبط با پروژه نفوذ دشمن در کشور که در مطبوعات فعال بودند، بازداشت شدند.
یک منبع آگاه در همین زمینه به خبرنگار دانا گفت: از جمله این پنج نفر می توان به "عیسی سحرخیز" و "احسان مازندرانی" اشاره کرد.
احسان مازندرانی کیست؟
احسان مازندرانی دستگیر شده فتنه 88 باوجود مخالفت نهاد های مسئول به عنوان مدیر مسئول روزنامه دانشگاه آزاد منصوب شد.
این در حالی است بنا به گزارش برخی رسانه ها احسان مازندرانی به دلیل برخی تحرکات تنش آفرین و سوء سیاسی و ارتباط با یک عنصر تجزیه طلب در زمان دانشجویی در دانشکده خبر، با حکم کمیته انضباطی این دانشکده از ادامه تحصیلش جلوگیری به عمل می آید و نمی تواند مدرک تحصیلی کارشناسی خود را بگیرد.
حضور احسان مازندرانی در کنار خانواده هاشمی در دادگاه فاطمه هاشمی
خبرگزاری مجلس شورای اسلامی(خانه ملت) در گفت گو با یک منبع آگاه نوشت که" «احسان مازندرانی» دبیر اجرایی روزنامه اصلاحطلب اعتماد به اتهام ارتباط با شبکه رسانهای بنگاه دروغپراکنی بیبیسی و سایتهای خبری ضدانقلاب بازداشت شد.وی که دبیر اجرایی یکی از روزنامههای اصلاحطلب است، مدتی در مالزی زندگی میکرده و در همانجا نیز با رسانههای فارسیزبان ضدانقلاب ارتباط داشته است".
احسان مازندرانی در حال مصاحبه با همسر یکی از سران فتنه
آقای مازندرانی و همسرش خانم ملیحه حسینی-که او نیز از روزنامه نگاران اصلاح طلب و بازداشت شدگان پس از فتنه 88 است- پیشتر به همراه تعداد زیادی از روزنامه نگاران اصلاح طلب داخلی و ضد انقلاب خارج از کشور در شهریور سال 88 پس از انتخابات باشکوه دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که منجر به اردوکشی خیابانی عناصر فتنه انگیز شد، در نامه ساختارشکنانه انتخابات 24 خرداد را کودتا خوانده بودند.
** "فرهیختگان" تریبون دانشگاه آزاد یا تریبون اصلاح طلبان
به باور شماری از روزنامه نگاران با روی کار آمدن احسان مازندرانی و تیم همراهش در روزنامه فرهیختگان، این روزنامه به محل تجمع روزنامه نگاران اصلاح طلب و نیز پرداختن به موضوعات نازل سیاسی به جای مسائل صنفی دانشگاهی تبدیل شده است.
رپرتاژ روزنامه دانشگاه آزاد(فرهیختگان) برای خانواده هاشمی
عملکرد جناحی و حزبی روزنامه دانشگاه آزاد درحالی صورت می گیرد که اولین مدیر مسئول این روزنامه چند روز قبل از انتشار آن در 29 اردیبهشت 88 در گفت وگویی با خبرگزاری فارس اعلام کرده بود که این روزنامه کاملاً مستقل از هر جناح و حزب بوده و درباره دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی اطلاعرسانی خواهد کرد. فرهیختگان بیشتر حول محور دانشجو و قشر فرهیخته به تولید مطلب خواهد پرداخت.
** با شال و مانتوی کوتاه به فرهیختگان بیایید!
فرهیختگان "مازندرانی" در ادامه خط و مشی جدید خود در دوره ریاست میرزاده بر این دانشگاه، دست به اخراج گسترده شماری از روزنامه نگاران قبلی این روزنامه زد.
به گفته یکی از روزنامه نگاران فرهیختگان در دوره جدید از آنان خواسته شده بود تا با مانتوی کوتاه و شال بر سر کار حاضر شوند!
مازندرانی در همین زمینه سیاست های فرهنگی و ارزشی درون این مجموعه را نیز تغییر داد تا جایی که به گفته یکی از روزنامه نگاران قبلی این روزنامه به دستور وی اعلام شد که دیگر لازم نیست خانمها با مقنعه و ظاهر اداری به محل کار بیایند و با شال و مانتوی کوتاه میتوانند در روزنامه حاضر شوند.
عیسی سحر خیز کیست؟
"عیسی سحرخیز" از فعالان اصلاحطلب که بعد از پیروزی محمد خاتمی در دوم خرداد 1376 با معرفی عطاء مهاجرانی به جایگاه مدیرکلی مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب گردید؛ وی در هنگامه هجمه شدید روزنامههای زنجیرهای به نهادها و شخصیتهای انقلابی، از آنان بهطور تمامعیار حمایت کرد و به ابراز تأسف از توقیف نشریات هتاک پرداخت، حمایت علنی وی از روزنامهنگارهای ضدانقلاب به نحوی بود که دفتر کارش در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به پاتوق کاری امثال اکبر گنجی و ... برای جنگ روانی علیه جریانات سیاسی انقلابی بدل شده بود.
عیسی سحرخیز پس از اعتراض نسبت به توقیف روزنامه زن – با مدیرمسئولی فائزه هاشمی رفسنجانی- از مدیرکلی مطبوعات وزارت ارشاد استعفا داد و سپس فعالیت رسانهای خود را در ماهنامه آفتاب پیگیری کرد؛ سحرخیز در این ماهنامه نیز با تکاپوی شدید به توهین به ساختار نظام جمهوری اسلامی پرداخت و خواهان خروج از حاکمیت از سوی اصلاحطلبان بود و سپس از توقیف ماهنامه آفتاب ترجیح داد با رسانههای ضدانقلاب فعالیت ساختارشکنانه خود را پیگیری نماید و از 14 اسفند 1385 به نویسندگان اصلی سایت ضدانقلاب روز آنلاین تبدیل شد. در این گزارش بهمرور برخی از موضعگیریهای وی در سالهای اخیر میپردازیم.
عیسی سحرخیز با توجه به جایگاه خود در وزارت ارشاد توانست شرایط را برای انتشار روزنامه زن در سال 1377 فراهم نماید؛ روزنامه زن با مدیرمسئولی فائزه هاشمی رفسنجانی و سردبیر ابراهیم نبوی و سپس مسعود بهنود تریبون برای ترویج آموزههای فمینیستی در عصر اصلاحات بود. حمایت عیسی سحرخیز از رویکرد هتاکانه روزنامه زن به مجوز محدود نشد و وی در سال 1382 با حضور در دادگاه انقلاب به دفاع از این روزنامه پرداخت.
• حمله به حجتالاسلام اژهای برای دفاع از روابط نامشروع
عیسی سحرخیز از حامیان اصلی اعطای مجوز به روزنامه زن – با مدیرمسئولی فائزه هاشمی رفسنجانی- در سال 1383 در جلسه هیات نظارت بر مطبوعات کشور به حمایت از انتشار مقالاتی پیرامون روابط غیرشرعی دختران و پسران در مطبوعات میپردازد که این رفتار وی با مخالفت شدید حجتالاسلام اژهای –نماینده قوه قضائیه در هیات نظارت و رئیس وقت دادگاه ویژه روحانیت – همراه میشود و این اظهارات باعث میشود که عیسی سحرخیز به حجتالاسلام اژهای حمله فیزیکی نماید. این فعال سیاسی اصلاحطلب پس از گذشت چند روز مدعی شد که وی در اثر پرتاب قندان و گاز گرفتن دچار صدمه بدنی شده است و تصاویر آثار این درگیری را در اختیار رسانه دولتی اصلاحات قرارداد.
• حضور در ستاد معین؛ حمایت از همجنسبازان
عیسی سحرخیز پس از پایان ریاست جمهوری محمد خاتمی استمرار اصلاحات را در برنامههای انتخاباتی معین میدید به همین خاطر بهصورت گسترده در ستاد معین حضور پیدا کرد و ردای ریاست جمهوری را بر تن وزیر علوم دوران اصلاحات میدید. عیسی سحرخیز در جریان مناظرهای در سال 1384 با دکتر محمدحسن قدیری ابیانه، به دفاع از همجنسبازان و ساواکیها پرداخت و تلویحاً گفت که آنها نیز باید حق کاندیداتوری در انتخابات را داشته باشند.
• حضور در فتنه 88 و آشوبهای خیابانی
این فعال سیاسی اصلاحطلب پس از انتخابات 1388 با اعلام تقلب گسترده در انتخابات و آنچه آن را کودتای حاکمیت میخواند خواهان ابطال آن میشود و در همین راستا یادداشتهای فراوانی را ضد شورای نگهبان و نهادهای امنیتی مینویسد و خواهان برگزاری تجمعاتی ضد جمهوری اسلامی در مقاطع خاص زمانی میشود و به دلیل این رفتارهای غیرقانونی دستگیر و روانه زندان میگردد.
• سحرخیز در عصرانه دفتر هاشمی
عیسی سحرخیز فعالیتهای سیاسی - رسانهای خود را با حضور تعدادی از روزنامهنگاران فعال در فتنه 1388 در قالب «انجمن دفاع از آزادی مطبوعات» انجام میدهد. این روزنامهنگار اصلاحطلب بهواسطه همکاری نزدیکش با فائزه هاشمی در هنگام انتشار روزنامه زن و تلاش وی برای عدم توقف این روزنامه توانست چند ماه پس از آزادی از زندان در تاریخ 92/10/22 به دیدار حجتالاسلام هاشمی رفسنجانی برود و در رثای آنچه آزادی مطبوعات میخواند، در حضور رئیس مجمع تشخیص مصلحت حضور یابد.
• تکاپو برای دروغگوییهای حقوق بشری
مدیر ارشد وزارت ارشاد اصلاحات پس از آزادی از زندان در تلاش به سیاه نمایی از وضعیت زندانهای کشور میپردازد؛ وی در گفتوگوهای اختصاصی با رسانههای معاند بارها روایت خلاف واقعی را نسبت به وضعیت زندانها و روند بازجویی از متهمان امنیتی بیان میکنند تا به این وسیله بر پرونده حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اثرگذار باشد. این فعال سیاسی اصلاحطلب در گفتوگو با سایت ضدانقلاب مرکز دموکراسی برای ایران پیرامون فشارهای حقوق بشر از سوی افرادی مانند احمد شهید اظهار داشت «مسلماً بیتأثیر نیست. اگر رویکرد این جلسات حمایتی، افشاگرانه و بازخواست کننده باشد حتماً مثبت است. خوبی این شورا این است که ایران هم در آن عضو است. در همین جلسه اخیر حدود 200 پرسش حقوق بشری از سوی کشورهای مختلف از ایران مطرحشده که البته هیئت ایرانی گفته است که بعداً به اینها جواب خواهد داد. این روش کشورها را مکلف میکند که یکسری استانداردهای بینالمللی را رعایت کنند و کشورها مجبور میشوند که مفاد اعلامیه جهانی حقوق بشر را زیر پا نگذارند. فقط ممکن روی چند بند تحفظ داشته باشند که آنها را هم باید اعلام کنند. مثل دادگاهی است در برابر افکار عمومی جهان و کشورهایی که متخلف شناخته شوند بر اساس رأی اکثریت برای آنها گزارشگر ویژه تعیین میشود. آقای لاریجانی میگوید که جایگاه آقای احمد شهید غیرقانونی است درحالیکه در آن جلسات با اکثریت آراء تعیین گزارشگر ویژه برای ایران به تصویب رسیده است. این نظارتها قطعاً مثبت و بر روی اصلاح رفتار کشورها با شهروندان تأثیرگذار است.»
• هدف اصلاحطلبان باید خبرگان رهبری باشد
عیسی سحرخیز از فعالان فتنه 1388، در دیماه سال گذشته در مصاحبه با روزنامه آرمان، خبر از تشکیل حلقه اتصال گروههای سیاسی با محوریت هاشمی رفسنجانی داد که هدف این حلقه سیاسی ممانعت از شکست دولت روحانی در نیمهراه است و در راستای این خط تحلیل بیان داشت که «من مجلس خبرگان را از مجلس شورای اسلامی مهمتر میدانم » و بابیان این گزاره اعلامی کوتاه ولی مهم از اهداف مشترک اصلاحطلبان و کارگزاران پرده برداشت و سپس در بیان راهکار و استراتژی به اتاق فکر اصلاحطلبان افزود: «اصلاحطلبان فعلاً باید از حرکتهای ساده به سمت حرکتهای پیچیده پیش بروند. درعینحال نباید جریان مقابل را دستکم بگیرند. همین حرکتهای پیچیده سبب سردرگمی جریان مقابل در انتخابات شد» و پس از چند ماه سید محمد خاتمی یکی از حامیان اصلی فتنه 88 در جمع برخی از اعضای مجمع روحانیون گفت: «ما باید خود را برای انتخابات خبرگان آماده کنیم. من انتخابات خبرگان را مهمتر از انتخابات مجلس میدانم. باید ترکیب خبرگان را عوض کنیم. با مجمع محققین قم صحبت کردهایم که از میان روحانیون جوان و خوشفکر نیروهایی را شناسایی و برای حضور در خبرگان آمادهسازیم.»
• عبور اصلاحات با امام خمینی (ره) در قالب نفی و تأیید
آخرین اظهارنظر این فعال سیاسی اصلاحات خبر از رویکرد جریان سیاسی اصلاحطلب نسبت به آموزههای امام خمینی (ره) است؛ این عضو ستاد میرحسین موسوی در گفتوگو با یک سایت ضدانقلاب تأکید کرده است که "خیلی از اصلاحطلبان برخلاف اول انقلاب دیگر علاقهای به آقای خمینی ندارند." و همچنین این بازداشتی فتنه 88 در بخش دیگری از این مصاحبه با تصریح بر "نگاه منتقدانه " خود به امام خمینی میگوید: من نگاه منتقدانهای به ایشان دارم و فکر میکنم خیلی از کارها خطا بود. سحرخیز همچنین "تغییر قانون اساسی "، "تغییر ساختاری قوه قضاییه " و "حذف نهاد ولایتفقیه " را جزئی از اصلاحات میداند و اضافه میکند: ما در اول انقلاب اشتباه کردیم که با خوشبینی بسیار و اولیه به آیتالله خمینی، به ولایتفقیه هم باور داشتیم.
/فارس نیوز
ارسال نظر