یادآوری اصل 176قانون اساسی درباره امنیت ملی به روحانی
واکاوی نگرانی رییس جمهور و شبکه های ضدانقلاب از بازداشت عوامل دشمن
استفاده از اظهارات روحانی و ظرفیتی که وی برای ضد انقلاب ایجاد کرده است برای شبکه های نفوذ مهم تلقی می شود.
به گزارش گلستان 24، یکی از اهداف پیدا و پنهان آمریکایی ها و دولتهای سلطه که در همه سالهای پس از انقلاب علیه ایران، پیاده سازی پروژه نفوذ و خالی کردن انقلاب از هویت اصلی خودش بوده و هست.
در این راستا جریان های رسانه ای، رسانه ها، خبرگزاری ها، فعالان رسانه، هنرمندان و شخصیت هایی که تیپ قهرمان دارند در رصد پروژه نفوذ بوده اند و از آنها استفاده ابزاری می شده است. عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در این باره می گوید: رسانه را بهترین ابزار برای نفوذ دشمن است. هدف دشمن در این زمینه نفوذ در بین نخبگان رسانهای برای جهتدهی به افکار عمومی است و همینگونه هم شده و موفق شده بودند عدهای از کسانی که در امر رسانه و اطلاع رسانی دخیل هستند را مامور این کار کنند.
برخی از رسانه ای ها البته خود نیز به دست اندرکاران پروژه نفوذ تبدیل شده و در جهت پیاده سازی آن به دشمن کمک می کنند. به همین منظور یکی از وظایف ذاتی دستگاههای اطلاعاتی مراقبت از جمهوری اسلامی و عدم اجازه برای رخنه و نفوذ تعریف می شود.
چند روز پیش بود که اطلاعات سپاه اعلام کرد، تعدادی از اعضای شبکه نفوذی وابسته به دولت های امریکا و انگلستان در کشور بازداشت شدند. سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه ای اضافه کرده بود: طی هفته جاری، چند تن از اعضای شبکه نفوذی همکار با دولت های متخاصم غربی را که در فضای مجازی و مطبوعات کشور فعال بودند، بازداشت کرد.
این بازداشت ها البته با واکنش هایی از سوی شبکه های ضد انقلاب همراه شد. شبکه هایی که نیروهای نفوذی خود را در بند اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می دیدند.
در این میان آنچه دو زا انتظار بود، مواجهه رییس جمهور با این مسئله بود. رییس جمهور که طبق اصل 176 قانون اساسی به منظور تأمین منافع ملی و پاسداری از انقلاب اسلامی و تمامیت ارضی و حاکمیت ملّی، شورای عالی امنیت ملی به ریاست این شورا را بر عهده دارد، در رفتاری قابل تامل، رسانه های بیگانه را خشنود کرد.
روحانی در جلسه روز چهارشنبه هیات دولت گفته بود: "همه در برابر بیگانگان متحد هستند؛ اجازه ندهیم افرادی از این کلمات در راستای منافع شخصی، گروهی و جناحی خود سوء استفاده کنند. مردم در این زمینهها کاملاً هوشیار، بیدار، ناظر و متوجه هستند و به خوبی شرایط را رصد میکنند.در موقع لزوم مانند انتخابات، [مردم] آگاهانه و با حضور گسترده نظر خود را اعلام میکنند."
دقایقی بعد از انتشار متن جلسه هیئت دولت، ویدئویی از رییس جمهور منتشر شد که وی در آن گفته بود: «بیخودی نرویم یک نفر، دو نفر را از اینجا وآنجا به بهانه ای بگیریم، پروندهسازی کنیم و بعد بیائیم آن را در کشور بزرگ کنیم و بگوئیم این خط، خط نفوذ بوده است و جریان نفوذ است.»
این اظهارات روحانی با استقبال گسترده رسانه های ضد انقلاب همراه شد. به طوری که عاملان نفوذ به سرعت به پوشش این اظهارات مشغول شدند.
خبرگزاری آلمانی دوئیچه وله با پوشش گسترده سخنان روحانی نوشت: حسن روحانی در جلسه هیأت دولت نسبت به سوءاستفاده از برخی واژگان برای "اتهام زدن" و "به حاشیه راندن مخالفان" هشدار داد و گفت، نباید عدهای با کلمه "نفوذ" بازی و از آن برای "منافع شخصی و گروهی و جناحی" استفاده کنند.
این رسانه ضد انقلاب در ادامه مدعی شده بود: در پی سخنان رهبر جمهوری اسلامی که به سپاه پاسداران درباره "نفوذ اقتصادی و امنیتی خطرناک دشمن" هشدار داده و از فرماندهان این نهاد خواست، مانند "ناظری آگاه و بینا مسائل را رصد و خطرها را شناسایی" کنند، هر روز جلوههای تازهای از دور تازه نبرد قدرت در جمهوری اسلامی در جریان اجرایی شدن "برجام" عیان میشود. نیروهای اصولگرا و محافل نظامی و امنیتی در سایه سخنان رهبر جمهوری اسلامی در هفتههای گذشته حملات زیادی را متوجه دولت روحانی و اصلاحطلبان کردهاند. نام رمز این حملات با الهام از سخنان خامنهای "نفوذ دشمن" است که اخیرا به کرات از سوی محافل یادشده به کار گرفته میشود.
بی بی سی فارسی در گزارشی با عنوان " نباید از گفتههای آیتالله خامنهای درباره نفوذ، سوءاستفاده کرد" به سخنان امروز روحانی در جلسه هیات دولت واکنش نشان داد و نوشت: حسن روحانی، رئیس جمهور ایران در جلسه امروز هیات دولت گفته است که نباید از گفته های اخیر آیتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ایران که درباره "نفوذ" بیگانگان هشدار داده بود، سوء استفاده شود.
این سایت در ادامه تحلیل خود نوشت: آیت الله خامنه ای در هفته های اخیر با نزدیک شدن به زمان اجرای توافق جامع اتمی میان ایران و گروه ۱+۵، درباره آنچه خطر نفوذ آمریکا می خواند، هشدار داده است. پس از اظهارات رهبر ایران، محمدعلی جعفری فرمانده سپاه پاسداران گفت: "اگر این باور در فکر مردم ایجاد شود که در مساله هسته ای توافق شد پس در مسائل دیگر هم میشود توافق کرد، این یک خطر و فتنه است."
رادیو فردا دیگر شبکه ضد انقلاب نیز سخنان روحانی را در تقابل با تاکیدات رهبر انقلاب درباره پروژه نفوذ و اقدام سپاه پاسداران برای دستگیری عوامل نفوذ رسانه ای تلقی کرد و نوشت: یک روز پس از آنکه سپاه پاسداران اعلام کرد «اعضای شبکه نفودی دولتهای غربی» را دستگیر کرده، حسن روحانی، رییس جمهوری ایران، به مناسبت ۱۳ آبان، گفت که «باید به طور واقعی و جدی با هر گونه نفوذ بیگانگان مبارزه کنیم» و «نباید عدهای با کلمه نفوذ بازی کنند». وی که ویدئوی سخنانش از سوی خبرگزاری ایسنا منتشر شده است، در اشارهای صریح به بازداشتهای اخیر سپاه که شامل روزنامهنگاران شده است تاکید کرد: مردم خوب میفهمند، معنی «نفوذ»، «استکبار» و «منافع ملی» را خوب میفهمند و آینده کشور را به خوبی احساس میکنند.
رادیو فردا، شبکه ای که توسط سازمان سیا تغذیه می شود در ادامه می نویسد: سخنان آقای رییس جمهوری ایران در حالی بیان می شود که آیتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی و تعدادی از مقامهای ارشد امنیتی و نظامی کشور در هفتههای اخیر، مدام درباره «نفوذ» آمریکا به ایران هشدار دادهاند.
صدای آمریکا نیز همچون رسانه های دیگر غرب با انتشار سخنان روحانی در جلسه امروز هیات دولت ، سخنان چندی قبل رهبر انقلاب را عامل دستگیری های اخیر در کشور دانست و نوشت: رهبر جمهوری اسلامی و برخی مقامات ارشد در ماههای اخیر بارها نسبت به "نفوذ" آمریکا در ایران هشدار داده بودند.
العربیه رسانه حامی آل سعود نیز این خبر را پوشش داد و نوشت: حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران، در سالروز حمله به سفارت آمریکا در تهران، نسبت به دستگیری 4 نفر از روزنامه نگاران و فعالان مدنی طرفدار خود توسط سازمان اطلاعات سپاه پاسداران واکنش نشان داد. روحانی، در جلسه هیات دولت از سپاه و مقامات امنیتی ایران خواست با کلمه "نفوذی" بازی نکنند.
العربیه سپس از تیم روحانی دفاع کرده و می نویسد: در روزهای اخیر و در پی سخنرانی علی خامنه ای، رهبر ایران، و هشدار او در باره "نفوذ" آمریکا در ایران پس از توافق اتمی، مخالفان روحانی حمله های سختی را علیه تیم روحانی در دولت و طرفداران او در رسانه ها آغاز کرده اند.
رادیو زمانه نیز ادعاهای دیگر شبکه های ضد انقلاب را تکرار می کند. ایم رسانه فارسی زبان می آورد: در پی توافق هستهای ایران و کشورهای قدرتمند رهبر جمهوری اسلامی بارها نسبت به «نفوذ دشمن» هشدار داده است. اکنون حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران نسبت به سوء استفاده از کلمه «نفوذ» هشدار میدهد. پی سخنان رهبر ایران و فرمانده سپاه، نیروهای تندرو و محافل نظامی در جمهوری اسلامی حملات خود علیه اصلاحطلبان و دولت حسن روحانی را تشدید کردند و بار دیگر موضوع «فتنه» را که در رابطه با رویدادهای سال ۱۳۸۸ بهکار میبردند، مطرح ساختند.
آسوشیتدپرس (Associated Press) بعنوان پرچم دار اصلی انتشار این خبر نوشت: روحانی معتقد است که تندروها در ایران از صحبتهای آیتالله خامنهای سوء استفاده کرده و آن را بهانهای برای بازداشت کردن بیدلیل خبرنگاران خارجی در ایران قرار داده تا نشان دهند نفوذ آمریکا در ایران شروع شده است.انتقادات تند روحانی از سپاه پاسداران و بازداشت خبرنگاران خارجی به جرم جاسوسی در حالی مطرح میشود که توافق هستهای میان ایران و قدرتهای جهانی به فاز اجرایی خود نزدیک میشود.
نیویورک تایمز براساس اظهارات روحانی دستگیری ها را بی پایه و اساس خوانده و نوشته است: این واکنش تند او نشان دهنده شکاف عمیق میان دولت و رقبای تندرو بر سر روابط آتی با آمریکا و قدرتهای غربی میباشد.
المانیتور نیز مدعی شده است: روحانی معتقد است بازداشتهای اخیر به انتخابات پیشروی مجلس شورای اسلامی مرتبط بوده و اینکه تاثیری بر ذهنیت مردم نخواهد نگذاشت! این پایگاه خبری نوشت: "روحانی در سخنان خود به شدت از سپاه انتقاد کرده و نظرات خود را در اختیار مقامات دولتش قرار داد."
همچنین پایگاههای خبری هافینگتون پست (Huffington Post)، وال استریت ژورنال (Wall Street Journal)، صدای آمریکا (Voice of America) و دیگر رسانههای غربی از اظهارات روحانی علیه امنیت ملی کشور استقبال کردند.
به نظر می رسد دفاع از بازداشتی ها و جریان نفوذ توسط ضد انقلاب از آن جهت صورت می گیرد که این بازداشت ها رفتار رسانه ای و نفوذ رسانه ای را با مشکل مواجه کرده است و به همین دلیل این جریان تلاش دارد با دفاع تمام قد از عوامل خود در ایران و فشار علیه نهادهای انقلابی به پروژه خود ادامه دهد. به همین منظور استفاده از اظهارات روحانی و ظرفیتی که وی برای ضد انقلاب ایجاد کرده است مهم تلقی می شود./سراج 24
ارسال نظر