بحران آفرینی های مجلس ششم؛ سنگی که در چاه انداختند
پرونده سیاه اصلاح طلبان در موضوع هسته ای/ مجلسی که حرف دشمنان را تکرار می کرد
حسن روحانی چندی پیش به موضوع خاتمه یافتن پرونده هسته ای تلویحا، به موضع مجلس ششم اشاره کرد و گفت: یک سنگی را عدهای در چاه انداختند، بعد از ۱۲ سال ما داریم آن را درمیآوریم.
به گزارش گلستان24، مجلس، در جمهوری اسلامی از جایگاه ویژه ای برخوردار است. به فرموده امام خمینی(ره) در راس امور است، چرا که با وضع قوانین زمینه ثبات و امنیت را در کشور فراهم می کند.
در این میان اگر مجلسی زمینه های نفوذ دشمنان را فراهم کند دقیقا عکس وظایف خود را محقق کرده و باعث بی ثباتی و از بین رفتن امنیت در کشور شده است.
تاکید روز گذشته رهبر معظم انقلاب به موضوع هسته ای و نوع مواجهه مجلس با مسائل بین المللی گفتند: ملاحظه میکنید که بحمدالله مجلس کنونى ما، در مسائل بینالمللى، مواضع خیلى خوبى میگیرد؛ این خیلى براى کشور مغتنم است. این کجا، و اینکه یک مجلس شورائى ما تشکیل بدهیم که در مقابل دشمنان بینالمللى و جبههى متّحد دشمنان، حرف آنها را بزند [کجا]؛ اینها خیلى با هم فرق میکند. این کجا که مجلسى داشته باشیم که چه در قضیّهى هستهاى و چه در قضایاى گوناگون دیگر، حرف دشمن را تکرار بکند.
اشاره اخیر مقام معظم رهبری به مسئله هسته ای، مواجهه مجلس ششم با موضوع هسته ای را یادآور می شود و به ذهن متبادر می کند که حتی موجب اعتراض شدید روحانی به عنوان دبیرشورای عالی امنیت ملی وقت را نیز موجب می شود.
حسن روحانی که در طول سالهای 82-84 مدیریت پرونده هسته ای را برعهده داشت در بخشی از کتاب خاطرات خود می نویسد:در استانه مذاکرات تهران چند اتفاق ناگوار افتاد. اول این که یکی از سفرای ما در اروپا در مذاکره ای به مقامات آن کشور گفته بود ایران برای توقف غنی سازی آمادگی دارد... چه طور بحث تعلیق محدود را با سه وزیر مطرح کنم؛ ظاهرا سفرای ما فرق بین " توقف" و "تعلیق" را نمی دانند.دومین مسئله این بود که تعدادی از نمایندگان طرح سه فوریتی برای پذیرش پروتکل الحاقی را امضا کرده بودند و در پی تقدیم آن بودند. من با آقای خاتمی تماس گرفتم و گفتم اگر طرح در مجلس مطرح شود من استعفا می دهم . در این زمینه من و آقای خاتمی با آقای کروبی صحبت کردیم و طرح متوقف شد. ولی متاسفانه سفرای اروپایی از تهیه این طرح با خبر شده بودند. سومین مسئله این بود که رئیس جمهور طی مصاحبه مطبوعاتی اعلام کرده بود ما تعلیق را می پذیریم. با شنیدن این مطلب به تیم مذاکراتی گفتیم در مورد پروتکل که در مجلس طرح سه فوریتی تهیه می کنند، تعلیق را هم که رئیس جمهور اعلام کرده، من دیگر قرار است بر سر چه موضوعی مذاکره کنم؟
پیش از طرح سه فوریتی، احمد شیرزاد نماینده مجلس ششم در نطق پیش از دستوری در مجلس با طرح مباحث شاذ، شرایط پیچیده و سختی را بر پرونده هسته ای ایجاد می کند. صحبتهای او آنقدر شبیه اظهارات دشمنان جمهوری اسلامی است که حتی کروبی رییس اصلاح طلب مجلس ششم، اظهارات او را بدتر از حرفهای رادیو اسراییل می داند.
شیرزاد در بخشی از نطق وهن آلود خود می گوید: یک نکته بسیار ساده این میان وجود دارد، آنها سرنخها، دم خروسها و مدارک و مستنداتی از ما دارند که آنها را در ادعاهایشان محق جلوه میدهد. این مدارک و مستندات، نوعاً در داخل کشور منعکس نمیشود و مردم ما بهدرستی و دقت نمیدانند که رسانههای جهان چه اتهامات و تقصیرهایی را متوجه جمهوری اسلامی میکنند و بابت این اتهامات چه شواهدی برای اثبات وجود دارد...آن زمانی که سادهلوحانه سرخود را به زیر برف کردند، پروژههای بلندپروازانه بیهدف طراحی کردند، نامعقولترین و نامتعارفترین شیوهها را برای دستیابی به فناوری هستهای برگزیدند و فکر نکردند که آنچه میکنند روزی در معرض دید و بررسی متخصصان جهان قرار میگیرد، آن روز که سایت عظیم 50هزار متری طراحی کردند تا در چند مترمربع از یکگوشه آن چند دستگاه کوچک نصب کنند، فکر نکردند که اگر از این چاه، آب فناوری استراتژیک درنیاید، نان تبلیغات استکباری درخواهد آمد. آری در آن روز باید روزی را میدیدند که علیه ما تیتر شود «جمهوری اسلامی19 سال دروغ گفت».
دیگر نمایندگان مجلس و اصلاح طلبان نیز با دفاع از این نطق وهن آلود دقیقا مجلسی را تشکیل می دهند که مورد خواست دشمنان ملت ایران است.
الهه کولایی با آنکه شیرزاد توانسته کامل نطق خود را بخواند و آن را به پایان ببرد با فرافکنی خطاب به رییس وقت مجلس می گوید: نطق پیش از دستور از حقوق نمایندگان است. نطق نمایندگان در داخل و صحن مجلس و کمیسیونها حق آنهاست و باید آزادی بیان داشته باشند و اظهار نظر کنند.آقای دکتر شیرزاد بهعنوان استاد فیزیک در دانشگاهها آنچه که مورد استناد قراردادند؛ دربارهگزارش شورای حکام بود و فرمایش ایشان این بود که عاقلانه عمل کنیم و بهانه به دست دشمنان ندهیم. این حق نماینده است که آزادانه نطق کند. این حق را از نماینده نگیرید.
آرمین سخنان وهن آلود شیرزاد را مورد حمایت قرار می دهد و می گوید: اصل منطق و حرف ایشان قابل دفاع و درست و از موضع دلسوزانه است و اگر ما نصایح مشفقانه و دلسوزانه را از شخصیتهایی مثل دکتر شیرزاد که به لحاظ سوابق و وضعیت فعلی تعلقخاطر، وابستگی فکری و احساسی خود را بهنظام اثبات کرده، قبول نکنیم و با او با بیمهری برخورد کنیم، فردا قطعاً باید همین حرفها را با منطقی کاملاً بیرحمانه و از طرف موضعی غیر صادقانه از خارجیها بشنویم.
همچنین رجبعلی مزروعی که به عنوان اپوزوسیون خارج نشین و ضدانقلاب این روزها به تحلیل در شبکه های ضدانقلاب شهره است، در دفاع تمام قد از توهمات شیرزاد می گوید: من این نوع تذکر را درست نمیدانم، اما خودم مجبورم که همینطور تذکر بدهم. هر نمایندهمجلس در ایفای وظایف نمایندگی آزاد است و میتواند اظهارنظر کند. اجازه دهید مطالبشان را بیان کنند. شما در قضیه نطقها وارد نشوید، اشکال این جاست که شما وارد میشوید.
شیرزاد، آرمین، کولایی و مزروعی در ادامه عمل به راهبردهای دشمنان در مقابله با جمهوری اسلامی چندی بعد پروژه استعفا و تحصن مجلس ششم را رقم می زنند. شیرزاد در این باره به بی بی سی گفته بود: تحصن نمایندگان مجلس ششم درست در اواخر آن دوره و همزمان با اعلام نتایج بررسی صلاحیت نامزدهای انتخاباتی از طرف شورای نگهبان بود. واقعیت این است که ما را در شرایطی گذاشته بودند که از هر دری میخواستیم راهی بازکنیم، باز با همان مانع شورای نگهبان برخورد میکردیم و هنوز هم همین شرایط وجود دارد.
حمیدرضا ترقی، کارشناس مسائل سیاسی، چندی پیش در گفتگو با سراج24، با اشاره به نقش تخریبی مجلس ششم در موضوع هسته ای گفته بود: در طول این مدت نقشی که اصلاح طلبان خصوصاً در بحث مذاکرات هسته ای داشته اند، تماماً نقش منفی و تخریبی بوده است؛ از مجلس ششم اصلاح طلبان فعالیت های هسته ای ایران را به مجامع بین المللی کشاندند و سوء تفاهم ها را برای آژانس انرژی اتمی و غربی ها به وجود آوردند و با اطلاعات نادرست و غلط دادن به آژانس زمینه های تحریم های بعدی را برای ما فراهم کردند؛ همچنین آنها با اقداماتی که در فتنه 88 انجام دادند، زمینه تشدید تحریم ها را برای انقلاب اسلامی فراهم کردند و با مخالفت هایی که با اصل این فناوری طی این مدت داشتند، فعالیت های هسته ای را هزینه بی جا برای کشور تلقی کردند.
حسن روحانی چندی پیش به موضوع خاتمه یافتن پرونده هسته ای به موضع مجلس ششم اشاره کرد و گفت: یک سنگی را عدهای در چاه انداختند، بعد از ۱۲ سال ما داریم آن را درمیآوریم.
ارسال نظر