مقایسه دو لیست ائتلاف اصلاح طلبان و اصولگرایان در تهران
بررسی ها نشان می دهد که اصلاح طلبان، هم مسیر با دولت یازدهم، صرفا گشایش سیاسی با غرب را در اولویت اول برنامه های خود قرار دادند؛ در حالیکه تاکید بیشتر لیست اصولگرایان بر بهبود وضعیت اقتصادی جامعه و بهتر شدن معشیت مردم بوده است. در لیست اصلاح طلبان هیچ اقتصاد دادنی وجود ندارد و در لیست مقابل تنها یک فارغ التحصیل رشته های سیاسی وجود دارد.
به گزارش گلستان24، با شروع رقابت های نامزدهای انتخاباتی، یکی از راه های رسیدن به صلاحیت ها، ارزیابی سوابق کاندیداها و لیست های انتخاباتی احزاب و گروه های سیاسی بوده که از این طریق می توان به عیار واقعی کاندیداها و لیست های انتخاباتی پی برد.
به گزارش رجانیوز؛ در ادامه برای مشخص شدن صلاحیت کاندیداهای مطرح در دو لیست ائتلاف اصلاح طلبان و اصولگرایان، به بررسی سوابق علمی و اجرایی تک تک کاندیداها و همچنین بررسی آماری دو لیست پرداخته می شود.
فهرست سوابق علمی و اجرایی نامزدهای اصولگرایان و اصلاح طلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی در تهران
بررسی ها نشان می دهد:
مجموع کاندیداهای ائتلاف اصلاح طلبان ۱۹ دوره نماینده مجلس بوده اند و این آمار برای کاندیداهای ائتلاف اصولگرایان به عدد ۵۰ می رسد.
از ۳۰ کاندیداهای ائتلاف اصلاح طلبان در تهران ۱۵ نفر آن ها دارای مدرک دکتری می باشند که این آمار برای کاندیداهای ائتلاف اصلوگرایان ۲۳ نفر است.
یک نفر سابقه در حد معاونت رئیس جمهور یا وزیر در لیست اصلاح طلبان مشاهده میگردد در حالیکه در اردوگاه اصولگرایان این تعداد به ۹ نفر می رسد.
۶ نفر از کاندیداهای لیست اصلاح طلبان هیچ سابقه ای در سمت های دولتی ندارند در حالیکه موردی در این خصوص در لیست اصولگرایان مشاهده نمی گردد.
۴ نفر از کاندیداهای لیست اصلاح طلبان به وابسته نسبت فامیلی با اصلاح طلبان شاخص، در این لیست قرار گرفته اند که در مقابل در لیست اصولگرایان مورد مشابهی وجود ندارد. فاطمه حسینی فرزند صفدر حسینی، فاطمه ذوالقدر فرزند نماینده سابق میناب، علی نوبخت برادر محمدباقر نوبخت و فریده اولاد قباد همسر شهید دکتر یارمحمدی هیچ سابقه مدیریتی را با خود یدک نمی کشند.
همچنین سوابق تحصیلی کلی دو لیست اصلاح طلبان و اصولگرایان به شرح زیر است، که نشان از توجه بیشتر اصولگرایان به اصلاح وضعیت اقتصادی کشور دارد:
منبع: رجانیوز
ارسال نظر