پشت پرده سخنان هاشمی رفسنجانی؛
تکه کلامهایی که تمامی ندارد/ هدف هاشمی از این تخریبها چیست؟
هاشمی که زمانی از اصلی ترین چهره های اصولگرا شناخته می شد، اکنون ناخدای کشتی اصلاح طلبان شده و با به دست گرفتن نقشه ای متفاوت، سکان دولت و مجلسین را به دست گرفته و می خواهد مملکت را به جزیره آرزوها برساند.
به گزارش گلستان24، فارغ از اختلافاتی که میان منش سیاسی اصلاح طلبان و اعتدال گرایان نمایان است، وجه اشتراک عمده ای در شیوه درنوردیدن گامهای سیاسی لیدرهای این دو جریان هویداست.
"جهنم انگاری گذشته" و "بهشت نمایی آینده" گزاره ای است که بیانگر روح حاکم بر دیالوگ های به کار برده شده توسط این دو دسته در دو سال پیشین می باشد.
اگر دادگرانه بیندیشیم اندکی از این ویرانسازی ها برخواسته از حقیقت می باشد و به غرض برآوردن بنایی نوین می باشد، اما پاره ای از این هیاهوها، بانگ سرمستی سلطه و اقتدار است که در هر صدارتی قابل رؤیت است. این قانون ریاست است و نصب العین رجال سیاست که با پررنگ کردن کاستی های گذشته، جایگاه خود را استوار سازند.
اگر در اخبار پیگیری نموده باشید، روز گذشته رئیس جمهور دکتر روحانی در سخنرانی میان جمع مردم یزد، کم کاری های دولت گذشته را دوباره عَلَم کرده و مدیریت خود را به رخ پیشینیان کشیدند. همچنین رئیس مجمع تشخیص مصلح نظام نیز با یادآوری گذشته، آینده ای متفاوت را برای مردم ایران ترسیم کردند.
در این چهارچوب، رویداد انتخابات سهم بسزایی در شعله ور ساختن این دیدگاه ها داشته است. با گذشت بیش از 10 روز از انتخابات و پیروزی اصلاح طلبان در تهران، هنوز نیز سخن از شورای نگهبان و بی انصافی در تایید صلاحیت کاندیداها به گوش می رسد.
اگرچه غرض نگارنده دفاع از اصولگرایان نیست، اما نمی توان از کنار سعه صدر و قانونمداری آنان به راحتی عبور کرد. هاشمی که زمانی به دلیل رأی نیاوردن در مجلس شورای اسلامی و درخواست بازشماری آرا از سوی طرفداران، با بازنگری توانست به عنوان نفر سی ام در مجلس شورا انتخاب شود، هرگز باور نمی کرد که افرادی مانند یزدی و مصباح و عمده اصولگرایان در تهران چنین کرنشی در برابر قانون داشته باشند و هیچ سخنی از بازشماری آراء به میان نیاورند. اگر این سنت حسنه مورد ستایش قرار نگیرد، شاید نتوان تکرار آن را نظاره نمود.
به نظر می رسد برای درک انگیزه بیان این سخنان هنجارشکنانه باید به این نکته دقت نمود که هاشمی با گذشت 8 سال حاشیهنشینی و مدیریت غیر مستقیم، اکنون خود را در وسط معرکه می بیند. دولتی که با اعتبار او رأی 3 درصدی اش به 51 درصد رسید، خبرگانی که برخی از رقبای اصلی او حذف شده اند و مجلسی که زمزمه حضور 60 درصدی طرفداران او به گوش می رسد. در یک نگاه بساط ریاست گسترانیده شده و اکنون نوبه اوست که کشور را با سرانگشتان خود بچرخاند.
هاشمی که زمانی از اصلی ترین چهره های اصولگرا شناخته می شد، اکنون ناخدای کشتی اصلاح طلبان شده و با به دست گرفتن نقشه ای متفاوت، سکان دولت و مجلسین را به دست گرفته و می خواهد مملکت را به جزیره آرزوها برساند.
آری اکنون دیگر زمان مدیریت هاشمی بر کشور است. اگر تاکنون سخنان او تنها شنیده می شد، زین پس سرلوحه اقدامات کشور قرار می گیرد. و بدین سان "مدیریت در سایه" هاشمی آغاز گشته است. بر همین اساس انتظار می رود در آینده سخنانی متفاوت تر از او شنیده شود.
منبع: جام نیوز
ارسال نظر