حلقه گمشده نابسامانی های فرمانداری گرگان پیدا شد

اگر چه به انتصاب فرماندار گرگان در این موقعیت زمانی انتقادات بیشمار شد اما آمدن حراست در فضای آشفته این روزها، می تواند نظم و نسقی به این اوضاع نابسامان بدهد .

انتخاب اعضای ستاد انتخابات گرگان از یک گرایش خاص

 فرمانداری گرگان این روزها یکی از پرحاشیه ترین روزهای تاریخی خود را می گذراند ، شاید به این دلیل  که به اذعان اکثر کارشناسان در بدترین موقع زمانی فرماندار گرگان و رئیس ستاد انتخابات حوزه انتخابیه مرکز استان تغییر کرد .

به گزارش گلستان24، قبل از این حراست فرمانداری گرگان که تا پیش از این توانسته بود نظم و نسق خوبی به نیروهای فرمانداری بدهد ، توسط خاکی فرماندار وقت به بخشداری بهاران تبعید گاه نیروهای دولت سابق فرستاده شده بود ، جایی که ید الله وفایی مدیر کل سابق صنعت معدن و تجارت و فریدون توان مدیر کل اسبق اداری و مالی استانداری گلستان نیز هستند .

ستاد انتخابات گرگان

در 8 فروردین و در ایام تعطیلات سید عباس حسینی سکاندار فرمانداری گرگان شد تا بتواند در فاصله یک ماه مانده به انتخابات دور دوم اوضاع را کمی سامان دهد ، اما حسینی به چند دلیل کار سختی پیش رو دارد:

1) وی گرایش محض به یک جریان سیاسی یعنی اصلاح طلبان دارد .

2 ) وی یکی از دوستان نزدیک و خانوادگی یکی از گزینه های اصلی ائتلاف امید یعنی دکتر تربتی نژاد می باشد.

3) اصلاح طلبان گرگان از عزل خاکی و این انتصاب خیلی خوشحال هستند ، لذا در این خوشحالی درخواستهایی نهفته است و از حسینی کاری می خواهند که خاکی انجام نداد .

4) اصولگرایان گرگان تمام قد از این انتخاب نه به دلیل حمایت از خاکی بلکه به دلیل اینکه در بین دو مرحله از انتخابات انجام شده ، مخالفند .

بنا بر این در این مجال باقی مانده باید فرماندار جدید بتواند از توجه جدی به یک جناح و دوری از جناح دیگر به شدت خودداری کند تا اصل بی طرفی هیئت اجرایی در انتخابات دیده شود .

برای ایجاد نظم و آرامش در فرمانداری شاید بهترین تدبیر آوردن مجدد سید کمال محب حسینی به عنوان مسئول حراست بود که از سال 92 تا 94 بد کار نکرد ، وی جزو معدود نیروهایی اصیل گرگانی فرمانداری است که علیرغم اینکه در دولت قبلی جذب شده اما روحیات اعتدالگرایی دارد .

اما نکته مهم دیگر اعضای ستاد انتخابات هستند که همگی از یک طیف و جناح سیاسی هستند . دشتیان ، آهنگر ، کاظمی ، عراقی ، شهرآبادی  و شیخ ویسی که ریاست کمیته های هفتگانه را به عهده دارند همگی از یک جناح سیاسی بوده و افرادی چون شیخ ویسی عضو شورای راهبردی اصلاح طلبان گرگان و اق قلا بوده و در اکثر میتینگ ها و جلسات عکسش دیده می شود .

با چنین اوصافی مردم چگونه اصل بیطرفی این ستاد انتخابات و ارکان اجرایی را باور داشته باشند ؟ با حذف تفکر رقیب در این ستاد ، آیا شرایط حضور حداکثری و مشارکت بالای مردم و ایجاد اعتماد عمومی فراهم می شود ؟

نکته دیگر اعضای هیئت اجرایی انتخابات شهرستان گرگان هستند که منتخب دکتر خاکی می باشند . برخی از آنها با فرماندار سابق بستگی نسبی دارند مانند برادر خاکی و برخی نیز مانند سرکار خانم آمنه حسینی همسر جوانمرد مشاور دکتر خاکی می باشند .

افرادی همچون جعفر گرزین فرماندار سابق معتقدند فرماندار فعلی نمی تواند در این موقعیت حساس از پس این انتخابات بر آید و احتمالا تیمی از استانداری در این راه به او کمک می کنند . در این راه باید نقش و ماموریت آن تیم را بیشتر و بهتر بررسی کنیم .

آیا دوباره میرباقری مدیر کل سیاسی انتظامی استانداری گلستان با هیئت 5 نفره به عنوان معین انتخابات به فرمانداری می روند تا در روز انتخابات به هیئت اجرایی به قولی "کمک" کنند ؟

حال همه این موارد را در کنار هم بگذاریم و باید منتظر بمانیم تا روزهای آتی و ببینیم تمهیدات لازم برای برگزاری یک انتخابات آرام با حضور حداکثری چطور توسط فرمانداری گرگان برنامه ریزی می شود.

انتهای پیام /

منبع: گلستان ما

ارسال نظر

آخرین اخبار