در حاشیه استعفای رئیس سابق بیمه مرکزی؛

امین از سمت خود استعفاء داد بدون آنکه نسبت به عملکرد اشتباه خود پاسخگو باشد بلکه در جایگاه مدعی قرار گرفت و این افشاگری در مسیر اجرای عدالت را اقدامی علیه دولت توصیف نمود و به سیاسی بازی روی آورد تا جایگاه خویش را برای مسئولیت‌های بعدی محکم کند. ولی با استعفاء ماجرا ختم به خیر نخواهد شد؛ چرا که هم اکنون کسی در جایگاه سرپرست بیمه مرکزی قرار گرفته است که خود از مدیرانی بوده که حقوق چند ده میلیونی دریافت می کرده است.

پوزش از دولت به جای پاسخگویی و عذرخواهی از مردم/ وقتی عامل سوء مدیریت در بیمه مرکزی مدعی می‌شود

به گزارش گلستان24، «محمد ابراهیم امین» رئیس سابق بیمه مرکزی هفته گذشته از مقام خود استعفا کرد و این استعفا نه در ابراز شرمندگی از مردم در سوء مدیریت رخ داده بلکه در واکنش به رسانه ای شدن فیش های نجومی مدیران بیمه بوده و آن را برنامه‌ای برای تخریب دولت اعتدال دانسته است.

به گزارش رجانیوز؛ متن استعفای امین خطاب به طیب‌نیا را می توان به سه بخش تقسیم کرد:

 

1- شرمنده‌ام که در حوزه مسئولیت اینجانب پیشامدی سامان‌دهی و به اجرا گذاشته شد که مایه هجمه گسترده رسانه‌ای به بیمه مرکزی، جناب‌عالی و در نهایت دولت محبوب تدبیر و امید را فراهم ساخت. از این بابت از مردم شریف ایران، اهالی صنعت بیمه و به‌ ویژه شخص جناب‌عالی پوزش می‌طلبم.

2- اینجانب با ابراز اعتماد و تمایل جناب‌عالی که به دانایی و پاک‌دامنی‌تان اعتماد راسخ داشته و دارم، از امتیازات مادی بخش غیردولتی که حداقل دو برابر بیمه مرکزی بود، چشم پوشیدم.

3- و تنها بدین خیال که تسلط کارشناسی، توان مدیریتی و اراده شخصی لازم برای اصلاح امور صنعت بیمه را دارم، این مسئولیت خطیر را پذیرفتم.

 

همانطور که در بخش اول مشخص است امین بجای عذرخواهی از مردم و کارکنان بیمه (بابت بی عدالتی و اقدام خلاف قانون رخ داده)؛ از دولت تدبیر و امید عذرخواهی می کند. وی با انحراف اذهان عمومی، منتشر شدن تصاویر فیش حقوقی مدیران خود را اقدامی سازمان دهی شده برای تخریب دولت می داند و با این ادبیات از پاسخگویی به عملکرد اشتباه خود فرار می کند. در حالیکه حداکثر حقوقی که دولت سال قبل تعیین کرده بود، ۷ برابر حداقل حقوق بود و بنابراین حداقل حقوق حدود ۷۵۰ هزار تومان بود که ۷ برابر آن، ۵ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان می‌شود در صورتی که در فیش های حقوقی مدیران بیمه مرکزی رقم های بالای 35 میلیون تومان مشاهده می گردد و این بیش از 40 برابر بودن حقوق مدیران بیمه مرکزی نسبت به حداقل حقوق را نشان می دهد.

در بخش دوم نامه استعفاء، رئیس سابق بیمه مرکزی حقوق بیش از 50 برابری خود و مدیرانش نسبت به حداقل حقوق را عین عدالت می داند، چرا که اگر در بخش خصوصی مشغول به کار می شد، درآمدش دو برابر دریافتی از بیمه مرکزی می شد و نشان می دهد این اقدام خلاف قانون وی، آگاهانه بوده است و همچنان از آن پشیمان نیست.

در بخش سوم نامه استعفاء وی به شرح عملکرد و تعریف از خود می پردازد و این بار علت استعفای خود را نه در ناتوانی در مدیریت بیمه مرکزی بلکه زیر سوال رفتن صداقت و پاکدستی خود اعلام می کند و همچنان بر طبل حقانیت خود می کوبد.

در چنین فضا و شرایطی ادامه کار برای اینجانب بسیار دشوار است. اِعمال مقتدرانه و بی‌کم و کاست ضوابط و مقررات و برقراری انضباط مالی و مدیریتی در 30 شرکت، 1000 کارگزاری و حدود 40 هزار نمایندگی بیمه از فردی که مهم‌ترین سرمایه زندگی و کار وی یعنی صداقت و پاک‌دستی‌اش، مورد سئوال قرار گرفته و در منظر عموم مخدوش شده، ممکن نیست.

امین از سمت خود استعفاء داد بدون آنکه نسبت به عملکرد اشتباه خود پاسخگو باشد بلکه در جایگاه مدعی قرار گرفت و این افشاگری در مسیر اجرای عدالت را اقدامی علیه دولت توصیف نمود و به سیاسی بازی روی آورد تا جایگاه خویش را برای مسئولیت های بعدی محکم کند. ولی با استعفاء ماجرا ختم به خیر نخواهد شد؛ چرا که هم اکنون کسی در جایگاه سرپرست بیمه مرکزی قرار گرفته است که خود از مدیرانی بوده که حقوق چند ده میلیونی دریافت می کرده است. چگونه می توان به بازگشت حقوق و اصلاح امور امیدوار بود، که یک مدیر متخلف در رأس این نهاد مهم حاکمیتی تکیه زده است؟

و البته سهم تقصیرات تماماً به مجموعه مدیریتی بیمه مرکزی خلاصه نمی گردد. طیب نیا نیز به همان اندازه محمد ابراهیم امین رئیس سابق بیمه مرکزی در این رویداد مقصر است چرا که طبق صحبت های دو روز پیش تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، طیب نیا قریب به یک سال قبل از حقوق ناعادلانه در مجموعه بیمه مرکزی و دیگر شرکت ها و موسسات دولتی و بانکی ذیل وزارت اقتصاد و دارایی اطلاع داشته و در این بازه زمانی هیچ اقدامی در بازگرداندن تضعیف حقوق های رخ داده از سوی وی صورت نپذیرفته است.

منبع: رجانیوز

ارسال نظر

آخرین اخبار