تظاهرات پاریس که به رژه سکوت معروف شد بعدازظهر دیروز با حضور مقامات بیش از 44 کشور جهان و مردم فرانسه برگزار شد اما نگاهی به صف اول حاضران در این تجمع نشانگر واقعیتی دیگر از حقیقت موجود در جهان است.

 بانیان خشونت در صف مدعیان صلح

به گزارش گلستان 24، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی، «عبدالله دوم» پادشاه اردن، «احمد داوداوغلو» نخست وزیر ترکیه، «دیوید کامرون» نخست وزیر انگلیس، «نیکلا سارکوزی» رئیس جمهور سابق فرانسه، «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان و «محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین از جمله افرادی بودند که عصر دیروز بازو در بازوی یکدیگر به همراه فرانسوا اولاند، رئیس جمهور فرانسه، در صف اول جمعیت شرکت کننده به نشانه اعتراض به خشونت های هفته گذشته پاریس در تظاهرات پاریس حضور داشتند. 

نگاهی به لیست کشورهایی که مقامات آنها در تظاهرات روز گذشته حضور داشتند نشان می دهد اغلب آنها از جمله کشورهایی هستند که در شدت گرفتن آتش جنگ در سوریه و شکل گیری گروه هایی همچون داعش و جبهه النصره، گروه های تروریستی که به مدد آنها 2014 خونین ترین سال خاورمیانه شد، نقش مستقیم داشته اند. 

در این میان حضور ابومازن (محمود عباس) در تظاهرات روز گذشته کاملا سوال برانگیز است زیرا در تابستان سال جاری که غزه در زیر حملات سنگین اسرائیل قرار داشت و بیش از دو هزار نفر ا ساکنان غزه در این حملات کشته شدند ابومازن اقدام خاصی را برای محکوم کردن اسرائیل انجام نداد.

مرور خبرهای پافشاری بیش از حد انگلیس و فرانسه برای ارسال تجهیزات سنگین نظامی برای شورشیان سوری و سهل انگاری کشورهای غربی در انتقال افراطیون حاضر در آمریکا و اروپا به سوریه برای جنگ علیه اسد و همچنین چشم بستن بر سرازیر شدن پول های هنگفت از سوی کشورهای عربی به حساب شورشیان به خوبی نشان می دهد که نقش این کشورها در تشدید بحران سوریه و شکل گیری گروه های افراطی در آن و انتقال این ناآرامی ها به عراق غیر قابل انکار است. 

در پی فشارهای انگلیس و فرانسه بود که در خرداد ماه سال گذشته وزیران خارجه اتحادیه اروپا در نشست بروکسل در خصوص لغو ممنوعیت تسلیحاتی اعمال شده از سوی این اتحادیه علیه مخالفان سوریه توافق کردند.

از همان ابتدای آغاز بحران سوریه افراد دور اندیش به کشورهای غربی هشدار دادند که عملکرد آنها در برخورد با این بحران نتیجه عکس خواهد داشت. در آن زمان به کشورهای غربی و اعراب حاشیه خلیج فارس بارها هشدار داده شد که کمک آنها به گروه های شورشی و تشکیل گروه های جدید برای مبارزه علیه حکومت سوریه موجب گسترش خشونت و تروریسم ابتدا در منطقه و سپس در سراسر جهان خواهد شد. 

برای مثال حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، طی سخنانی به مناسبت عید غدیر خم، با انتقاد از سیاست های غرب درمورد داعش، فرمودند: "این سیاست استعمار و مخصوصاً انگلیس خبیث است؛ این ها داعش و القاعده را برای مقابله با جمهوری اسلامی و بیداری اسلامی دست کردند؛ البته دامن خودشان را گرفته است"

رهبر معظم انقلاب در یازدهم مهر ماه سال جاری نیز طی پیامی داعش را دست پرورده غرب خوانده و تصریح کرده بودند که "هدف استکبار از راه اندازی گروه های تروریستی تکفیری، ایجاد حاشیه ای امن برای رژیم صهیونیستی" است.

«نوری المالکی» نخست وزیر سابق عراق نیز در اظهارتی هشدار داده بود: سوریه به جولانگاه اصلی جهان برای تروریسم تبدیل شده است که اگر جنگ داخلی در آن ادامه پیدا کند، می تواند به غرب کشیده شود. تروریسم به مساله ای جهانی تبدیل شده است که از نظر جغرافیایی گسترده می شود و پس لرزه های آن در یک دوره زمانی کوتاه به نقاط دیگر جهان خواهد رسید.

سردار مسعود جزایری، معاون رییس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی نیز، در سال گذشته در اظهارتی با اشاره به قرار داشتن اتاق فرماندهی جنگ‌های نیابتی منطقه در کاخ سفید و نقش برخی مجریان منطقه‌ای آن از جمله عربستان گفت: در صورت تهدید کشورمان توسط تروریست‌ها قطعا با آنها و حتی حامیانشان برخورد جدی خواهد شد.

سردار جزایری درباره اقدامات گروه تروریستی داعش در عراق گفت: بخشی از سرریز تعدادی از گروه‌های تروریستی که از سالهای قبل در منطقه و به خصوص طی دو سه سال اخیر در سوریه سازماندهی شده بودند، امروز در عراق حضور یافته اند.حضور تروریستها در عراق را باید مبتنی بر برنامه جامعی دانست که توسط قدرت‌های مطرح جهانی و وابستگان به آنها طراحی شده است که در رأس این قدرت‌ها آمریکا قرار دارد.

در پی این هشدارها و وقوع چند اقدام تروریستی در غرب، این کشورها از سال گذشته پی به اشتباه خود بردند و در جلسات آشکار و محرمانه نگرانی آنها از بازگشت افرادی که برای شرکت در جنگ به سوریه رفته بودند اعلام شد. این کشورها به خوبی می دانستند که افراد اعزام شده از کشورهای آنها به سوریه تحت چه آموزش هایی قرار گرفته اند زیرا مقرهای آموزشی این افراد در ترکیه و اردن بود و مربیانی از آمریکا و انگلیس و حتی اسرائیل در امر آموزش آنها شرکت داشتند. 

بدین ترتیب بود که کشورهای غربی نگرانی خود را از بازگشت این افراد به کشورهای خود اعلام کرده و برای جلوگیری از بازگشت آنها به آمریکا و اروپا لیستی بالغ بر نام پنج هزار تروریست را در اختیار ترکیه قرار دادند تا در صورت اقدام آنها برای بازگشت به غرب به هر نحو ممکن از این امر جلوگیری شود. 

برای مثال در خردادماه سال گذشته روزنامه تودی زمان چاپ ترکیه، در گزارشی اعلام کرد که کشورهای غربی با ارسال لیستی به آنکارا که شامل نام پنج هزار تروریست غربی است، از ترکیه خواسته اند تا امکان بازگشت آنها به اروپا و آمریکا را به حداقل ممکن برساند.

مسیر ورود این افراد به سوریه به این طریق است که اغلب به ترکیه سفر کرده و سپس از مرز این کشور وارد سوریه شده و به گروه های شورشی ملحق می شوند. این افراد مجددا برای بازگشت نیز ابتدا به ترکیه رفته و سپس به کشورهای خود بازمی گردند. 

بر اساس گزارش های تایید شده از سوی مقامات غربی، در حال حاضر، حدود هفت هزار تروریست فقط از کشورهای اروپایی و آمریکا در سوریه حضور دارند و این در حالی است که دولتهای این کشورها کاملا در جریان سفر آنها و حضورشان در ناآرامی های سوریه قرار دارند. بر اساس گزارشهای موجود، فرانسه و انگلیس در میان کشورهای غربی بیشترین تروریست را به سوریه اعزام کرده اند.

در این میان حتی برخی شخصیت های برجسته و کارشناسان با اطلاع کامل از اهداف مخفی اقدامات آمریکا و دیگر کشورهای همپیمان با آن دست به افشاگری زده و گفتند که هدف از تشکیل ائتلاف ضد داعش در سال گذشته کمک به مردم عراق و یا سوریه نبوده بلکه هدف اصلی تشکیل این گروه از بین بردن تروریست های غربی حاضر در سوریه و عراق و جلوگیری از بازگشت آنها به غرب بوده است. 

در همین رابطه حضرت آیت الله خامنه ای، در اظهارتی  با اشاره به شکل گیری این ائتلاف، تصریح کردند: اظهارات اخیر مقامات آمریکایی برای تشکیل یک ائتلاف بین‌المللی به منظور مبارزه با داعش پوچ، توخالی و جهت‌ دار است و تناقضات آن‌ ها در عمل و اظهارات‌ شان نشان دهنده این حقیقت است.

به نظر می رسد اکنون زمان پس دادن تقاص است. کشورهایی که امر انتقال تروریست ها به سوریه را تسهیل کرده و در سال های گذشته چشم خود را بر این ماجرا بسته بودند اکنون گرفتار پدیده برگشت این افراد به کشورهای خود هستند امری که نتیجه آن وقوع اقدامات تروریستی در انگلیس، فرانسه، آمریکا، ترکیه و کانادا است. در این میان روز گذشته اعلام شد اسنادی در رابطه با تصمیم داعش برای انجام حملات تروریستی در ایتالیا، انگلیس و المان بدست آمده است.

مرور اخبار فرانسه دریک ماه اخیر نشان می دهد که دست کم پنج حمله توسط این افراد علیه نیروهای پلیس و مردم عادی شکل گرفته که آخرین مورد آن حوادث هفته گذشته بوده است. 

بدین ترتیب مشخص می شود هدف از برگزاری تظاهرات دیروز و حضور گسترده رهبران و مقامات ارشد کشورهای مختلف در آن محکوم کردن اقدامات تروریستی و یا خشونت نبوده(حداقل برای برخی از آنها) چون این خشونت ها برای تامین منافع آنها بوجود آمده است. هدف اصلی این افراد از حضور در تظاهرات روز گذشته آن بود که با توجه به شکل گیری موج گسترده ضد خشونت در غرب در ماه های اخیر این مقامات با حضور در تظاهرات پاریس به نوعی خود را همراه با مردم نشان داده و سرپوشی بر اتهامات مطرح علیه خود بگذارند. 

ارسال نظر

آخرین اخبار