نقش رژیم صهیونیستی درفتنه88
دهمین انتخابات ریاست جمهوری در سال 1388، علیرغم حضور پرشکوه مردم و شیرینی که این شور و نشاط میتوانست برای جامعه به همراه داشته باشد، با تلخیهایی همراه بود که در کنار دشمنی استکبار و عوامل خارجی، سران فتنه در آن نقش ویژهای داشتند.
به گزارش گلستان24، پس از برگزاری انتخابات 88 وپیروزی محموداحمدی نژاد "یلعوم شالوم" معاون وزیر خارجه اسراییل در واکنش به انتخاب مجدد احمدی نژاد گفت: "انتخاب مجدد محمود احمدی نژاد نشان می دهد سیاست کنونی ایران و برنامه هسته ای آن از حمایت مردم برخوردار است وامیدی به تغییرآینده نیست. رژیم صهیونیستی بعد انتخابات سال 88 میزبان اشخاصی شد که جویای نام و نشان بین المللی خود درقبال ایران بودند..
ازجمله این اشخاص "کاسپین ماکان" نامزد ندا آقاسلطان از کشته شدگان وقایع پس ازانتخابات 88 ایران است. ماکان اواخراسفند 88 به تل آویورفت. رژیم صهیونیستی وی را دوست خود خواند وپرده ازارتباطات گسترده بین رسانه های رژیم صهیونیستی با ماکان وآشوبگران ازطریق اینترنت برداشت. مرکزاسناد انقلاب اسلامی نیزکتاب نقش انگلیس درفتنه 88 را به چاپ سوم رساند. این کتاب با روندی پژوهشی بروقایع فتنه 88 تلاش کرده با استناد به وقایع دخالت انگلیس درانتخابات دهم ریاست جمهوری ایران به بررسی آن بپردازد.
در طرفی دیگر امیر عباس فخر آور از عوامل دسته چندم ضد انقلاب که مدتهاست با پادویی امریکایی ها و اسرائیلی ها سعی می کند کیسه ای از دلارهای امریکایی برای خود بدوزد، در واکنش به افشاگری باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص پازل عوامل پشت پرده فتنه 88، بالاخره به هویت واقعی خود اعتراف کرد..
وی در وبلاگش با اشاره به فیلم افشاگری باشگاه خبرنگاران، درخصوص نقش اسرائیل و امریکا در هدایت فتنه 88 و به کار گیری عواملی چون فخرآور در این امر، با حماقت زاید الوصفی عملکرد خائنانه اش را موفقیت آمیز ارزیابی کرد.
فخر آور وقیحانه از دیدار و صرف شام با سران رژیم اشغالگر قدس و عوامل اصلی کشتار مردم مظلوم غزه و لبنان با افتخار یاد کرده و با اعتراف به اینکه هویتش صهیونیستی است با بی شرمی تمام به مردم ایران نیز توهین می کند و آنان را صهیونیست می نامد
دکتر سادات کارشناس مسائل سیاسی ایران درمصاحبه ای، زوایا و ابعاد جدیدی از این فتنه را مطرح کرد.
وی افزود: دشمنان انقلاب و این نظام در اوایل انقلاب با ترورهایشان و سپس با جنگ، تحریم های سیاسی و اقتصادی و فتنه 78 می خواستند به این انقلاب صدمه وآرد نمایند، که خوشبختانه با رهبری فرزانه امام راحل و مقام معظم رهبری به هیچ کدام از این نقشه ها نرسیدند.
این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: بعد از فتنه 78 دشمنان جمهوری اسلامی ایران در یک برنامه ریزی 10 ساله و در سال 88 قصد ساقط کردن این نظام را داشتند که با تدبیر حکیمانه رهبری و حماسه غرور آفرین ملت در 9 دی به این هدف خود نیز نرسیدند.
منبع: شمانیوز
ارسال نظر