فتنه 88 آزمونی بزرگ بود تا سره و ناسره انقلاب اسلامی مشخص شوند و کسانی که همواره ادعای انقلابی بودن و حمایت از ولایت فقیه را داشتند، چهره واقعی خود را به مردم نشان دادند.

فتنه 88؛ چالشی که انقلاب اسلامی را بیمه کرد
به گزارش گلستان24،شاید کمتر کسی تصور می کرد که انتخابات سال  88  به چالشی بزرگ برای نظام جمهوری اسلامی ایران تبدیل شود اما بار دیگر تیر دشمنان با درایت رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای به سنگ خورد و تهدید جدی فتنه 88 نه تنها گزندی به نظام وارد نکرد بلکه با روشن شدن هویت برخی مدعیان و نیت شوم آنها برای مردم، نظام اسلامی ایران از گزند های احتمالی در آینده نیز بیمه شد.
 
به زعم بسیاری از کارشناسان، فتنه 88 یکی از بزرگترین تهدیدات در تاریخ انقلاب اسلامی و خطرناک ترین آنها بود و چه بسا در همان زمان سردمداران داخلی و خارجی فتنه، فتنه 88 را بهترین فرصت برای براندازی نظام می دانستند و معتقد بودند که هیچ فرصتی بهتر از آن برایشان به وجود نیامده و نخواهد آمد.
 
به واقع تحلیل آنها درست بود چرا که این بار نظام اسلامی نه با تهدید نظامی خارجی و نه با دشمن بی نقاب بلکه با کسانی که خود زمانی بخشی از دست اندکاران انقلاب بودند و ادعای انقلاب بودن را داشتند، طرف بود.
 
بی شک مقابله با نفاق بسیار سخت تر از مقابله با دشمنان بی نقاب است و در فتنه 88 ، عده ای خواسته و عده ای ناخواسته اسیر برنامه ریزی و خواست دشمنان شدند. 
 
دشمنان و در راس آنها آمریکا و انگلیس از ابتدای انقلاب اسلامی هر ترفندی را برای براندازی نظام بکار بردند و با نگاهی کوتاه به تاریخ انقلاب اسلامی می بینیم که دشمنان لحظه ای دست از توطئه و کارشکنی بر نداشته اند که نمونه های بارز آن کودتای نوژه، ترور شخصیت های موثر انقلاب، قائله منافقین و بنی صدر، 8 سال جنگ تحمیلی، تحریم های متعدد سیاسی و اقتصادی، جنگ نرم، تهدید به جنگ نظامی و ... است.
 
همه ی این توطئه ها با درایت امام(ره)، رهبری و مردم خنثی شد و دشمنان ناکام ماندند اما فرصتی استثنایی در سال 88 به وجود آمد که دشمنان قسم خورده ایران با هزینه ی سیاسی اندک برای خودشان، نیروهای انقلاب را به جان هم بیاندازند و از طریق نفاق و فتنه، به اهداف شوم خود که همان براندازی و تغییر ماهیت جمهوری اسلامی است، دست یابند.
 
انتخاب واژه فتنه از سوی رهبر معظم انقلاب برای حوادث شوم سال 88 گویای همه چیز است و اگر تا به امروز نظام جمهوری اسلامی ایران از خطرات و گزندها در امان مانده به دلیل هوشیاری و درایت رهبری است.
 
رهبر انقلاب در اولین واکنش به اعتراض سران فتنه به نتایج انتخابات، با نمایندگان همه ی کاندیدا دیدار کردند و دستور بازشماری بخشی از صندوق ها را به شورای نگهبان ابلاغ فرمودند و همه ی کاندیدا را به رعایت قانون و پذیرش رای مردم در انتخابات دعوت نمودند.
 
در همان زمان عدم تمکین سران فتنه که خود روزگاری از مسئولان طراز اول کشور بودند جای تعجب داشت و موسوی که تا پیش از آن خود را تابع ولایت فقیه و قانون معرفی کرده بود در واکنشی غیر مسئولانه با انتشار بیانیه های متعدد مردم را به زور آزمایی خیابانی شوراند.
 
جالب اینجاست که موسوی حمایت همه ی اصلاح طلبان را با خود داشت و آنها مدعیان رای 20 میلیونی خاتمی، دموکراسی و قانون مداری بودند اما تاکنون به این سوال ندادند که چرا به محض اینکه رای مردم به مذاق شان خوش نیامد در برابر خواست اکثریت تمکین نکردند.
 
چرا سران فتنه و حامیان شان در انتخابات های گذشته ادعای تقلب نکردند و چرا حاضر نشدند که از ابتدای انقلاب تاکنون تنها 8 سال ریاست جمهوری در اختیار شان نباشد؟
 
آیا لشکر کشی خیابانی مشکلی را حل می کرد و آیا کسانی که ادعای انقلابی بودن داشتند و مدام از نام امام(ره) مایه می گذاشتند با تحریک مردم و روزآزمایی خیابانی در مقابل انقلاب قرار نگرفتند؟
 
سوالات از این دست بسیار است اما آنچه که روشن است سران فتنه در زمین دشمنان بازی کردند و دقیقا فریب نقشه های شوم غربیان را خوردند و هنوز هم حاضر نیستند که به اشتباهات خود اعتراف کرده و به دامان انقلاب اسلامی باز گردند و این جای تامل دارد.
 
غرب در انتخابات 88 ، نفاق را هم بکار گرفت و دید که نه تحریم، نه تهدید و نه فتنه با وجود رهبری هشیار و مدبر در ایران، راه به جایی نمی برد و تمام زورشان در فتنه 88 بی ثمر ماند، فتنه ای که با تمام قدرت و ظرفیت اجرا شد و نظام اسلامی ایران را از گزندهای آینده بیمه کرد.

منبع:نکته انلاین

ارسال نظر

آخرین اخبار