هراس رژیم صهیونیستی پس از پیام فرمانده کل سپاه پاسداران
مقام امنیتی رژیم صهیونیستی در اقدامی کم سابقه به خبرگزاری آمریکایی رویترز گفت "ژنرال ایرانی که در حملات هوایی اسرائیل در سوریه کشته شد، جزو اهداف نبوده و اسرائیل گمان میکرد که شبهنظامیهای رده پایین را هدف قرار داده است."
تنها ساعتی پس از بیانیه شدید الحن فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه تا حذف کامل رژیم صهیونیستی از منطقه رزمندگان اسلام از پا نخواهند نشست، مقامات این رژیم در یک عقبنشینی آشکار اعلام کردند که قصد هدف قرار دادن سردار ایرانی در جنوب سوریه را نداشتند تا بدین طریق از سطح تهدیدها علیه خود بکاهند.
به گزارش گلستان 24، حمله تروریستی روز شنبه رژیم صهیونیستی علیه نیروهای مقاومت اسلامی در جنوب سوریه که منجر به شهادت نیروهای ارشد از جمله «سردار الله دادی» و «جهاد مغنیه» شد، وضعیت منطقه را در شرایطی حساسی قرار داده و حتی بعضی ها از احتمال شروع یک جنگ فراگیر غیرقابل کنترل سخن می گویند. بنابر گزارش ها، قطعی بودن واکنش محور مقاومت باعث شده تا مقامات این رژیم برای کاستن از تهدیدها از یک طرف نیروهای خود را در مرزهای شمالی سرزمینهای اشغالی به حالت آماده باش در آورند و از طرف دیگر عملیات روانی و سیاسی جدیدی به کار بگیرند.
روز چهارشنبه یک مقام امنیتی رژیم صهیونیستی در اقدامی کم سابقه به خبرگزاری آمریکایی رویترز گفت "ژنرال ایرانی که در حملات هوایی اسرائیل در سوریه کشته شد، جزو اهداف نبوده و اسرائیل گمان میکرد که شبهنظامیهای رده پایین را هدف قرار داده است." رویترز در ادامه با اشاره به اینکه این مقام صهیونیستی نخواسته هویتش افشا شود و از تایید رسمی انجام این حمله توسط تلاویو خودداری کرد، آورده: « به نظر میرسد این اظهارات منبع اسرائیلی با هدف جلوگیری از تشدید [درگیری] با ایران و گروه چریکی حزبالله لبنان بیان شدهاند.»
این مقام صهیونیستی در در پاسخ به این سؤال که آیا انتظار اقدام تلافیجویانه ایران یا حزبالله را دارید، با اشاره با اینکه «آنها مصمم به واکنش هستند» خاطرنشان میکند که «تشدید بیشتر اوضاع به نفع هیچ یک از طرفین نخواهد بود.» این مقام اسرائیلی در ادامه سعی دارد تا حمله روز یکشنبه را یک عملیات عادی و بدون برنامهریزی قبلی نشان دهد تا از حساسیت آن بکاهد: «ما اطلاعات را دریافت کردیم، خودرو را شناسایی نمودیم، آن را به عنوان یک خودروی دشمن مشخص کرده و سپس حمله نمودیم. ما این اقدام را یک عملیات تاکتیکی محدود میدانستیم.»
تقلیل این حمله به «یک عملیات تاکتیکی محدود» که طی آن علاوه بر شهید شدن یکی از نیروهای نسل اول سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، یادگار عماد مغنیه، نابغه امنیتی حزب الله نیز که ستاره ای رو به ظهوری در میان نسل دوم جنبش مقاومت اسلامی لبنان محسوب می شد از دست رفت، نمی تواند برای رهبران ایران و حزب الله قابل قبول باشد. به نظر می رسد اظهارات مقام اسرائیلی با هدف کاستن از خشم محور مقاومت و جلوگیری از واکنشی که می تواند به یک جنگ تمام عیار صورت بگیرد، مطرح شده است.
این عقب نشینی تنها ساعاتی پس از آن صورت گرفت که سردار محمد علی جعفری فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیهای با هشدار به اینکه «صهیونیستها باید منتظر صاعقههای ویرانگر باشند» تاکید کرد: «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همان طور که در صحنه جنگهای گذشته لبنان و فلسطین نشان داده است، تا آخر پای فروپاشی رژیم صهیونیستی خواهد ایستاد و با استمرار و عمق بخشی به حمایت های خود از مبارزین و مجاهدین مسلمان منطقه، تا حذف کامل این جرثومه فساد از جغرافیای سیاسی منطقه از پا نخواهد نشست.»
این بیانیه به صورت گستردهای در رسانههای خارجی بازتاب داشت. بعضی رسانههای غربی در تحلیلهای خود تایید کردند که ارتباطی بین عقبنشینی اسرائیلیها با تهدید ایران وجود دارد. پیتر بیومنت در گاردین نوشت:«این ادعا پس از آن رخ داد که ایران تهدید کرد که تلافی خواهد کرد و نگرانی درباره شرایط امنیتی در مرزهای شمالی با لبنان و سوریه افزایش یافته است.
از سوی دیگر، برخی مقامات نظامی و رسانهای صهیونیستی نسبت به عواقب هدف قرار دادن سردار ایرانی ابراز نگرانی و سعی کرده اند نشان دهند تا محور مقاومت تفاوتی برای شهدای خود قائل است. به گزارش فارس، «یعقوب عمیدرور» ژنرال اسرائیلی نزدیک به کابینه بنیامین نتانیاهو در گفتگو با رادیو «اسرائیل» با اشاره به اینکه «چنین عملیاتی باید به خوبی مورد بررسی قرار بگیرد و میزان سود و ضرر آن سنجیده شود.» خاطر نشان کرد: «اگر ترور فرماندهان حزب الله سود خالص باشد، ترور سردار ایرانی به ضرر ماست زیرا منجر به تنش و تحریکات بیشتر میشود و انتظار پاسخ حتمی به این حمله میرود اما کسی شکل و سطح آن را نمیداند». تفکیک قائل شدن بین شهدای ایرانی و لبنانی در حالی است که یکی از شاخص زیبای که برای انها توسط فرماندهی سپاه پاسداران توصیف شده «یکدستی این گروه از شهدا باوجود ملیت های مختلف » است.
برای اولین بار است حداقل از زمان اغاز بحران سوریه مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی سعی می کنند به صورت ضمنی به موازنه بازدارندگی اشاره کنند که پس از جنگ دوم لبنان (33روزه) در سال 2006 شکل گرفت. پس از این جنگ الگوی روابط خصمانه حزب الله و رژیم صهیونیستی در یک حالت بازدارندگی قرار گرفت و از آن زمان تا اواسط بحران سوریه مرزهای جنوبی لبنان آرام ترین دوره خود را پشت سر گذاشت. چرا که هر دو طرف می دانند «احتمالا جنگ بعدی ویرانگرتر و گستردهتر خواهد بود، و همین مسله باعث شده تا دو طرف از تشدید تنشها خودداری کرده و همزمان خود را برای جنگ بعدی در بالاترین سطح آماده کنند.»
مقام اسرائیلی در اظهارات خود نه تنها به صورت ضمنی خاطر نشان می کند که تلاویو همچنان به بازدارندگی متقابل باور دارد، بلکه به صورت صریح اذعان می کند که تلاویو از جنگ نفعی نخواهد برد.آن چه باعث شده تا مقامات صهیونیست پیشنهاد ضمنی حفظ وضعیت موجود را بدهند از یک طرف به این دلیل است که رژیم صهیونیستی آماده جنگ نیست و از سوی دیگر «تحلیلگران اسرائیلی معتقد هستند حضور گسترده حزبالله در جنگ سوریه و چالشهای امنیتی که این جنبش با گروههای تکفیری در شمال لبنان پیدا کرده باعث می شود حزب الله از واکنش به این حمله محدود اسرائیل خودداری» و پیشنهاد دشمن خود را قبول کند.
اما بعضی رسانههای نزدیک به حزبالله درباره نیت واقعی صهیونیستها درباره ابراز تردید کردهاند و گفته اند، این اظهارات با هدف فریب مطرح شده است. روزنامه «السفیر» لبنان نوشت: «دشمن اسرائیلی به داشتن توان بالای اطلاعاتی معروف است و حمله آن به قنیطره بدون شناسایی هویت افراد امکان ندارد بنابراین مطرح شدن موضوع عمدی نبودن اسرائیل در شهادت سردار ایرانی برای فریب دادن ایران است.»
نیت واقعی مقامات تلاویو از این اظهارات هر چه باشد، نشانه دهنده ترسی است که مقامات صهیونیستی از واکنش حزب الله دارند و ورود به جنگی که می دانند پایان آن دیگر دست آنها نیست اما اینکه واکنش محور مقاومت چگونه و در سطحی خواهد بود معلوم نیست و همانطور که نیکلاس بلنفورد می نویسد احتمالا دست به یک عملیات خلاقانه و متفاوت خواهد زد./سراج 24
ظهور اقا وسلامتی همه رزمندگان ومقام معظم رهبری صلوات