خورشید همیشه پشت ابر نمی ماند و همانطور که برتولت برشت، شاعر و نمایشنامه نویس آلمانی می گوید: «می توان به یک نفر برای همیشه دروغ گفت، می توان برای یک بار به همه دروغ گفت اما نمی توان برای همیشه ، به همه دروغ گفت.»

رونمایی از تناقض های درونی رئیس دولت تدبیر در روزهای پایانی/ روحانی علیه خودش
به گزارش گلستان24، حجت السلام رسایی در یادداشتی در هفته نامه 9دی نوشت:
 
روحانی بالاخره کمی واقع بین شد
 
همه به یاد داریم که درست در ایامی که امام خامنه ای بر عدم خوش بینی در مذاکره با آمریکا تأکید می کردند، آقای روحانی به این مذاکرات اصرار داشتند و معتقد بودند که خوش بینی و بدبینی در عالم سیاست معنی ندارد. دهم اردیبهشت سال 1393 بود و آقای روحانی در برنامه گفتگوی زنده تلویزیونی. مجری پرسید: در کجای مذاکرات هسته‌ای هستیم، اینکه مذاکرات را با نگاه خوشبینانه باید نگاه کنیم یا...» که  روحانی در پاسخ به وی گفت: «اما اینکه شما می‌گویید خوش‌بینی و بدبینی، خوش‌بینی در دنیای سیاست یا بدبینی خیلی معنا ندارد و ما باید واقع‌بین باشیم».  روحانی هیچ وقت به این اشکال در سخنانش پاسخ نداد که خوش بینی و بدبینی و واقع بینی، قسیم یکدیگر نیستند تا به جای خوش بینی یا بدبینی، واقع بین باشیم. بلکه صحیح این است که خوش بینی یا بدبینی به موضوعی، می تواند واقع بینانه یا غیر واقع بینانه باشد. اکنون دو سال و چند ماه از آن تاریخ گذشته و تجربه تلخ مراوده و مذاکره با آمریکا ، حسن روحانی را واقع بین کرده است، برای همین امروز (95/5/24) در سفر به کهکیلویه و بویر احمد گفت: «خوش‌بینی به برجام به معنای خوش‌بینی به ابرقدرت‌ها نیست. به برجام خوشبینیم و به آمریکا بدبین هستیم.» آقای روحانی اعتراف کرد که در دنیای سیاست، خوش بینی و بدبینی معنا دارد. این یعنی روحانی یک گام به پیش برداشته و "واقع بین" شده است. هر چند فهم این موضوع بدیهی، دو سال و نیم وقت گرفت و یک مشکل حل شد اما سوگمندانه مشکل دیگری به وجود آمده است! آقای روحانی گفته که «به برجام خوشبین اما به آمریکا بدبین است.» و این یعنی، وی به نتیجه مذاکره (برجام) با کسی که به او بدبین است (آمریکا)، خوش بین است! اینکه چند سال طول خواهد کشید تا جناب روحانی به این واقعیت بدیهی هم پی ببرند که نمی توان به نتیجه مذاکره با کسی که به او بدبین است، خوش بین باشد، خدا می داند. انگار دختری علارغم نظر منتقدانه و هشدارهای پدرش راجع به ازدواج با پسری غیرقابل اعتماد و لاابالی وقتی پس از ازدواج خیره سرانه اش متوجه پیامدهای منفی آن می شود، برای توجیه رفتار و تصمیم غلطش بگوید: من علی رغم اینکه به همسرم بسیار بدبین هستم، اما به ازدواج با او خوشبینم!
 
آقای روحانی! نمی توان برای همیشه به همه دروغ گفت
 
«دروغ ممنوع» یکی از محورهای اصلی تخریب احمدی نژاد و دولت نهم در ایام برگزاری انتخابات سال 88 بود. تمام تلاش جریان رسانه ای و شبکه ای فتنه گران بر این عملیات روانی استوار شده بود که به افکار عمومی القا کند ادعاهای دولت نهم در خدمت رسانی به مردم دروغ است. چاپ پوسترهایی در تیراژ میلیونی در حالی که روی آن نوشته شده بود «دروغ ممنوع» یکی از مهمترین خطوط تبلیغی این جریان بود. در روزهای اخیر نیز رسانه ها و کانال های تلگرامی فتنه گران، اصلاح طلبان و هواداران روحانی به نقل از یکی از رئوس فتنه (موسوی) خبری را منتشر کرده اند که وی خطاب به باهنر گفته است: دروغ ممنوع!
 
اما چه کسی دروغگوست؟ دراینکه موسوی به دروغ ادعای تقلب کرد که تردید نداریم، در اینکه وی به دروغ ادعای تبعیت از قانون اساسی می کرد هم تردید نداریم و در اینکه وی خود را به دروغ مدافع حقوق و آرای مردم هم می نامید هم تردید نداریم. اما دروغگویی موسوی به کنار، آیا با به بن بست رسیدن برجام، حسن 
روحانی در ادعای چند روز قبل خود که گفته بود  «از همان روز اول به تیم مذاکره کننده گفتم هدف ما حل تحریم ها نیست.» (1395/5/25) صادق است و راست می گوید؟ متاسفانه باید گفت نه! چرا؟ بخوانید:
 
برجام  دروغ بزرگی بود که دولت یازدهم بیش از سه سال است مردم را با آن سرکار گذاشته و تمام تخم مرغ های خود را به امید کرم کدخدای دروغین در آن چیده و حالا دست از پا درازتر، هیچ آورده ای در قبال آن ندارد و همه تخم مرغ هایش هم شکسته. روحانی هیچ در چنته ندارد تا در ایام انتخابات مقابل مردم بگذارد. او فقط یک راه دارد، آن هم پاک کردن حافظه مردم و در روز روشن بر خلاف گذشته حرف زدن که «از همان روز اول به تیم مذاکره کننده گفتم هدف ما حل تحریم ها نیست.»
سئوال این است که اگر از روز اول چنین خطی را برای تیم مذاکره کننده تعیین کرده، پس این وعده های به مردم چیست:
نهاوندیان (1392/10/21) : طرفین توافق کردند درصورت حصول تفاهم نهایی، همه تحریم ها در یک بسته برداشته شود.
جهانگیری (1393/1/21): ما می خواهیم ضمن رعایت حقوقمان، همه تحریم ها نیز لغو شود.
حسن روحانی (1393/12/6): طرف مذاکره باید بداند که پایان این مذاکرات و نتیجه توافق ، برداشته شدن همه تحریم های ظالمانه و غیر قانونی است.
حسن روحانی (1394/3/24): کسانی که می گویند تحریم مهم نیست، گویی از جیب مردم بی خبرند.
جواد ظریف (1394/10/26): تمامی تحریم ها از شنبه لغو می شود .
عراقچی (1395/4/21): ما صرفا درباره موضوع هسته ای و تحریم های هسته ایی مذاکره کردیم.
 
کاسبان تحریم
 
این همه تأکیدات دولت درباره لزوم مذاکره و باج دادن به آمریکایی ها تنها به بهانه رفع تحریم ها بود. به همین دلیل مقام معظم رهبری در تاریخ 21 فروردین 94 می فرمایند: «اگر قرار باشد که لغو تحریم ها باز متوقف بشود بر یک فرآیند دیگری، پس چرا اصلا مذاکره کردیم؟ اصلا مذاکره و نشستن پشت میز مذاکره و بحث کردن و بگو مگو برای چه بود ؟ برای همین که تحریم ها برداشته شود، این را باز بخواهند متوقف کنند یک چیز دیگر، اصلا قابل قبول نیست.»
 خورشید همیشه پشت ابر نمی ماند و همانطور که برتولت برشت، شاعر و نمایشنامه نویس آلمانی می گوید:
«می توان به یک نفر برای همیشه دروغ گفت، می توان برای یک بار به همه دروغ گفت اما نمی توان برای همیشه ، به همه دروغ گفت.»
 

منبع: رجا

 

ارسال نظر

آخرین اخبار