با گذری کوتاه برگفته های فرماندار و نمایندۀ مردم در مجلس شورای اسلامی، در می یابیم؛ این فرمایشات تکراری در همۀ جلسات این چنینی، شاید هم در همه جای دنیا بیان می شود و همه مسئولان خواستار تعامل، هماهنگی و فعالیت دهیاران هستند.

حاصل دیدار نظری مهر، با دهیاران و شوراهای بندرترکمن چه بوده است؟

به گزارش گلستان 24، اسماعیل البرزی یکی از فعالین فرهنگی اجتماعی در یادداشتی که برای گلستان ما فرستاده است ، نوشت:در پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری بندرترکمن آمده است: نماینده مردم بندرترکمن، بندرگز، کردکوی و گمیشان در مجلس شورای اسلامی با دهیاران و روسای شوراهای شهرستان ترکمن دیدار و گفتگو کرد.

صحبتهای نازقلیچی – فرماندار بندرترکمن – در این نشست:

1 - دهیاران و شوراها با تعامل باهم، نسبت به پیگیری و رفع مشکلات همکاری داشته باشند.

2 - عدم هماهنگی مسئولان روستایی، وضعیت روستاها را پیچیده تر می کند.

3 -  اگر  می خواهیم روستاهای ما پیشرفت کنند، دهیاران باید بیش از پیش فعال باشند.

صحبتهای نظری مهر، نماینده مردم بندرترکمن، بندرگز، کردکوی و گمیشان در مجلس شورای اسلامی در این نشست:

1 - شهرستان ترکمن دارای توانمندی و ظرفیتهای فراوانی از جمله راه آهن، دریا، جزیره، کشاورزی و... می باشد

2 – وی با تاکید بر توسعه متوازن، از نحوه اختصاص بودجه در کشور انتقاد کرد.

3 - اعتبارات بصورت عادلانه توزیع نمی شود و بخاطر همین است که مناطق محروم رشد لازم را ندارند.

4 - مدیران برای توسعه در کنار هم باشند.

با گذری کوتاه برگفته های فرماندار و نمایندۀ مردم در مجلس شورای اسلامی، در می یابیم؛ این فرمایشات تکراری در همۀ جلسات این چنینی، شاید هم در همه جای دنیا بیان می شود و همه مسئولان خواستار تعامل، هماهنگی و فعالیت دهیاران هستند.

تقریباً همۀ نمایندگان مردم در مجلس، برای به دست آوردن دل موکلان خود به ویژه در ماههای نزدیک به فضای انتخابات، حوزۀ انتخابیۀ خود را دارای ظرفیتهایی می دانند که به دلیل توزیع ناعادلانۀ بودجه و امکانات، محروم و مغفول مانده اند.

در این نشست که بی شک از هفته ها قبل برای تشکیل آن اطلاع رسانی و پیگیری صورت گرفته است و اکثر دهیاران و شوراها، امورات اساسی محدودۀ تحت مدریت خود را رها کرده و ساعتها وقت گرانبهای خود برای برگزاری این جلسه صرف کرده اند، سوال اساسی این است:

1 – اهداف برگزاری چنین جلساتی چیست؟

2 – در این جلسات، علاوه بر شعارهای احساسی و نخ نما شده، چه راهکار عملی برای حل مشکلات روستاها بیان شده است؟

3 – مسئول پیگیری توزیع عادلانۀ ثروت و امکانات در مناطق محروم کیست؟ نمایندۀ مجلس، فرماندار و یا دهیارانی که جز  بخشدار و یا احتمالاً فرماندار، دستشان به جایی نمی رسد؟

4 – آیا بهتر نیست، به جای صرف وقت دراین جلسات نمادین، نماینده مردم به دیدار استاندار رفته و برای دریافت بودجه برای محرومیت زدایی از روستاهای حوزۀ انتخابیۀ خود، رایزنی و چانه زنی کند؟

5 -  آیا بهتر نیست فرماندار شهرستان ترکمن به جای پشت میز نشینی، چندین ساعت از وقت دولت را برای بررسی میدانی مشکلات و معضلات روستاهای شهرستان ترکمن  صرف نماید؟

6 – آیا جلسات فاقد خروجی مناسب، شائبۀ ابزاری بودن اینگونه نشست ها را برای بهره برداری تبلیغی و تلاش برای تحقق اهداف انتخاباتی، در ذهن مردم ایجاد نمی کند؟

ارتباط نزدیک فرماندار و نماینده مردم در مجلس با صاحبان کرسی مدیریت روستاها، امری پسندیده و شایان تقدیر و از اصول حاکم بر نظام مقدس جمهوری اسلامی است؛ اما صرف ساعتها وقت برای صحبت های تکراری، آیا دردی از مردم دوا می کند؟ قضاوت با مردم.

ارسال نظر

آخرین اخبار