هموار شدن راه برای حذف رحمانی فضلی؛
پشت پرده لغو سخنرانی علی مطهری در مشهد چه بوده است؟
دولتی که بعد از گذشت سه سال نتوانسته است زیرساختهای داخلی برای رفاه زائران در راهپیمایی اربعین را فراهم کند، باید برای فرار از پاسخگویی، لغو سخنرانی مطهری را تبدیل به بحران کند.
به گزارش گلستان24، از ظهر روز اربعین، مردم عزادار و بعضاً جاماندگان از اربعین، با یک هجمه خبری روبرو میشوند، لغو سخنرانی علی مطهری در مشهد، موج رسانهای جریان اصلاحات و ضدانقلاب به نحوی است که انگار خدایی نکرده لغو سخنرانی مطهری یعنی تجاوز به قانون و حق مردم، دقیقاً مثل اعتراضات غیرقانونی سال 88 که بازهم اصلاحطلب و ضدانقلاب و همین علی آقای مطهری طلبکار بودند
بلافاصله نامه تهمت گونه علی مطهری درباره نقش نماینده ولیفقیه در مشهد به رئیسجمهور منتشر میشود، مطهری که خلافگوییاش مصادیق عینی دارد، بازهم دهان را بازکرده و با ادبیات عوامپسند، لغو سخنرانیاش را رفتار داعش گونه دانسته و مینویسد: با اهداء سلام و تحیت، همانطور که مستحضر هستید برنامه سخنرانی اینجانب در مشهد در روز اربعین تحت عنوان "تحلیل واقعه کربلا" به دستور دادستان مشهد و به قول خودش بر اساس نامهای که به او رسیده است لغو شد. امیدوارم این نامه از آقای علم الهدی امام جمعه مشهد نباشد. ارتباط این موضوع با دادستان و احیاناً امام جمعه برای من روشن نیست. آن که در این موارد مسئولیت دارد استاندار و شورای تأمین است که ظاهراً مسلوب الاختیارند. لطفاً برای ما روشن فرمایید که حاکم در استان خراسان رضوی استاندار است یا دادستان و امام جمعه؟
مطهری همچنین در ادامه نامهاش به روحانی مینویسد: آیا اینها با خود اندیشیدهاند که این قانون شکنی چه تاثیری بر جوانانی که از راه دور برای شرکت در این جلسه آمده بودند خواهد داشت؟ تردید دارم که این قبیل اقدامات داعشگونه عالما عامداً علیه انقلاب اسلامی انجام میشود یا از روی سهو و نادانی؟[1]
بلافاصله رحمانی فضلی که در بحران خط مرزی اربعین یکی از مسئولانی است که باید جوابگوی مردم و ناکارآمدی دولتیها باشد، وارد گود میشود.
رحمانی فضلی با ابراز تأسف از لغو سخنرانی آقای علی مطهری در مشهد که قرار بود به مناسبت اربعین برگزار شود گفت: این برنامه تمامی مجوزهای لازم قانونی را از مراجع ذیصلاح دریافت کرده بود و معلوم نیست به چه دلیل در آخرین لحظات لغو گردید.
رئیس شورای امنیت کشور افزود: به معاون سیاسی دستور دادهام بلافاصله با تشکیل تیم تحقیقاتی این موضوع را بررسی کند و گزارش آن را ارائه دهد و در صورت تخلف و اهمال مدیران اجرایی با آنها برخورد قاطع شود و چنانچه اقدامات خارج از اختیارات دولت و وزارت کشور میباشد در قالب گزارشی به استحضار مقامات ذیصلاح برسد.[2]
با توجه به بحرانهایی که دولت اخیراً درگیر آنها شده است و بیتدبیریهای تدبیریها در دوران پسا برجام، بحران بی مسؤولیتی در پیاده روی اربعین و ... غائله مطهری در محورهای زیر قابلتحلیل است.
1- در این موج رسانهای تنها کسی که نباید توجهی به گفتهها و ادعاهایش داشت، شخص مطهری است که اظهارات خلاف واقعش مصادیقی دارد که به ذکر یکی از آنها اشاره میشود.
خردادماه سال 94، همایشی با عنوان «دولت، ملت، همدلی و همزبانی» که قرار بود با سخنرانی علی مطهری و چند تن دیگر در تالار شهیدان نژاد فلاح شهر کرج برگزار شود، به دلیل رزرو قبلی تالار جهت اجرای یک برنامه فرهنگی، لغو گردید و از طرف مسئولین شهری، از متولیان برگزاری آن همایش خواسته شد زمان آن را تغییر دهند یا محل دیگری را برای این مراسم انتخاب کنند.
به دلیل عدم موافقت برگزارکنندگان این مراسم با تغییر محل و اطلاعرسانی نامناسب به میهمانان از جمله علی مطهری، وی طی یک نامه سرگشاده به رئیسجمهور، نسبت به مسئولین استانی و در رأس آنها نماینده ولیفقیه در استان البرز، اقدام به اعتراض و اتهام نمود و دلیل لغو این همایش را سخنرانی خویش و اعتراض امامجمعه کرج و بعضی افراد دیگر به این سخنرانی دانست. نامه علی مطهری مطابق معمول مورد بهرهبرداری و فضاسازی رسانههای مخالف نظام قرار گرفت.
مطهری در نامه 10 خرداد خود خطاب به روحانی مینویسد: با اهداء سلام و آرزوی توفیق الهی بیشتر برای جنابعالی و همکاران، به استحضار میرساند همایش «دولت، ملت، همدلی و همزبانی» در کرج که از دو ماه پیش توسط «کانون همبستگی دانشجویان و دانشآموختگان» برای روز پنجشنبه 7/3/94 تدارک دیدهشده بود و از اینجانب و آقایان توکلی، موسوی لاری، حبیبی و اصغرزاده دعوت به عمل آمده بود و لااقل این بنده به سختی و با اصرار کانون مذکور پذیرفتم، به علت مخالفت و تهدید امام جمعه کرج و یک نهاد نظامی و یکی از نمایندگان کرج و به دنبال آن سستی و بیمسئولیتی و عقبنشینی استاندار البرز و فرماندار کرج لغو شد. گفته بودند «اگر این همایش برگزار شود بدتر از شیراز میکنیم و قلم پایشان را میشکنیم» و متأسفانه استاندار و فرماندار هم به جای آنکه بگویند ما طبق قانون با شما برخورد میکنیم تسلیم قانونشکنان شدند.
اداره درست کشور منوط به این است که مقامات و نهادهای مختلف در کار یکدیگر دخالت نکنند. امام جمعه یا نهاد نظامی یا نماینده مجلس و مانند اینها نباید در این گونه امور و به طور کلی در امور اجرایی دخالت کنند و الاّ هرج و مرج و حکومت ملوکالطوایفی پدید میآید. حادثه شیراز نیز ناشی از همین معضل و سستی مسئولان اجرایی استان بود.
مطهری در این نامه، لغو سخنرانی را به صراحت و بدون هیچ دلیلی به امام جمعه و یک نهاد نظامی و یک از نمایندگان کرج نسبت داده است.
دو ماه بعد از تهمت و دروغ علی مطهری، وی نامه دیگری به امام جمعه کرج مینویسد و عذرخواهی میکند.
منبع : مشرق
ارسال نظر