سبطی، رئیس کمیسیون توسعه و عمران شورای شهر گرگان خواستار شد؛

محمدرضا سبطی، در صدو پنجاه و پنجمین جلسه کمیسیون توسعه و عمران با موضوع گزارش شهرداری در رابطه با برنامه‌ها و اقدامات انجام‌شده در بافت تاریخی گرگان خواستار تاسیس شهرداری مستقل برای بافت تاریخی گرگان و تدوین برنامه چندساله برای احیای بافت در کمیسیون مربوطه شد.

تاسیس شهرداری مستقل برای بافت تاریخی گرگان

به گزارش گلستان24، محمدرضا سبطی، در صدو پنجاه و پنجمین جلسه کمیسیون توسعه و عمران با موضوع گزارش شهرداری در رابطه با برنامه‌ها و اقدامات انجام‌شده در بافت تاریخی گرگان خواستار تاسیس شهرداری مستقل برای بافت تاریخی گرگان و تدوین برنامه چندساله برای احیای بافت در کمیسیون  مربوطه شد.

 سبطی، رئیس کمیسیون توسعه و عمران شورای شهر گرگان  بعنوان شهردار بافت تاریخی در شورا دوره ی دوم گفت: در هر شهری، بافت تاریخی بعنوان  گنجینه‌های آن بی‌بدیل بوده در همین راستا در سالهای 83-84 در خصوص مطالعه ،شناخت و بررسی مشکلات مسائل بافت تاریخی علی رغم به کارگیری مهندسین مشاور بین المللی همچون (پارهاس)، نگاه مدیریت شهری وقت به شهرداری بافت تاریخی بیشتر شبیه یک واحد مدیریتی در دل شهرداری منطقه دو که منطقه بافت تاریخی نیز جزوء آن بود،رقم خورد که متاسفانه در شورای دوره های بعدی نیز هیچ ساز و کاری در این مهم اتخاذ نگردید و حداکثر نگاه در حد تملک یک یا چند خانه میراثی یا ردیف در بودجه جهت تملک ابنیه ذی ارزش بوده ولی اقدام عملی منسجم مع الاسف دیده نشد ، که همچنان این نگارش در شورای چهارم هم تغییری نیافته است.

وی در ادامه افزود: ما با راه اندازی شهرداری بافت تاریخی البته با نگاهی متفاوت به آنچه مدیران شهری از نگاه شهرداری به بافتهای تاریخی می نگردند میتوانیم با ارائه راهکارهای مناسب با مساعدت و همکاری در جهت بازآفرینی ، حفظ و نگهداری و با تدوین برنامه های خردمندانه با تخصیص اعتبارات و سیاستهای همسو با سازمانها و دستگاههای اجرایی مرتبط همچون (میراث فرهنگی،راه و شهرسازی ، عمران بهسازی شهری  و اوقاف و ...)اقدام نمائیم.

سبطی، عضو  و  رئیس کمیسیون عمران شورای شهر در ادامه  پیشنهاد بررسی و نحوه ی تحقق پذیری عاجل آیین نامه اجرای ماده 156 تنفیذی قانون برنامه سوم توسعه،اقتصادی،اجتماعی و فرهنگی را اعلام رای نمود و در همین راستا موضوع بافت تاریخی را در دستور کار کمیسیون قرار داد.

محمدرضا سبطی، رئیس کمیسیون توسعه و عمران شهرداری گرگان در این جلسه با بیان اینکه توسعه پایدار دو بخش مجزا دارد، اظهار داشت: یک بخش مربوط به جذب پویایی اقتصاد شهری و بخش دیگر مربوط به جذب توریست و استقرار آن است که در این بخش می‌توانیم از طریق جذب توریست در بافت تاریخی درآمدزایی داشته باشیم. در همین رابطه لازمه آن داشتن نگاه ۱۵ ساله و برنامه پیوسته در راستای ماده ۱۵۶ در قانون برنامه سوم توسعه است.

در پایان شایان ذکراست، اعضای کمیسیون با بیان نکته نظرات خوبی اعم از طرح سوال پر معنا از جانب عضو پیشکسوت شورا  مبنی بر علت مهاجرت ساکنین در بافت به خارج از بافت و عدم علاقه به سکونت در بافت و مطالب ارزنده ی حامیان بافت تاریخی و مشاورین کمیسیون امیدواریم  دیگر شاهد این نباشیم دستگاههای مداخله گر در بافت، مشکلات بافت را به دوش هم انداخته و یا شانه خالی کنند لذا راه اندازی شهرداری بافت و احترام به آیین نامه اجرایی ماده 156 میتواند راهگشایی برا احیای بافت تاریخی گرگان باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر

آخرین اخبار