روز امید جریان انقلابی و نا امیدی فتنه گران ؛
پیام های پر معنای سخنان فرمانده کل سپاه در جمع رزمندگان گلستانی
سرلشکر جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز 23 آذر ماه بعد از سالها به گلستان سفر کرد و در کانون گرم رزمندگان و جانبازان گلستانی قرار گرفت ، فرمانده اصیل ترین نهاد انقلابی و پاسدار آن ، خیلی خاکی و بی ریا مثل یک خادم در کنار رزمندگان نشست .
به گزارش گلستان24،سرلشکر جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز 23 آذر ماه بعد از سالها به گلستان سفر کرد و در کانون گرم رزمندگان و جانبازان گلستانی قرار گرفت ، فرمانده اصیل ترین نهاد انقلابی و پاسدار آن ، خیلی خاکی و بی ریا مثل یک خادم در کنار رزمندگان نشست .
اما این سفر در واقع در فضایی حادث شد که استان گلستان ملتهب از برخی مناسبات و مجادلات سیاسی پیدا و پنهان خاص بود و این حضور همه معادلات استان را بهم ریخت ، معادلات پیچیده ای که تا آستانه پیروزی ظاهری یکی از جریانات منحرف سیاسی در داخل استان پیش می رفت و اگر نبود این حضور ، معلوم نبود بر سر جریان انقلابی و ارزشی استان چه می آمد .
اجلاسیه 4 هزار شهید گلستان ، اگر چه اقدامی ارزنده و قابل ستایش است و باید دست تک تک برگزار کنندگان و خادمان اصلی آن را بوسید اما در نهان در پی تقویت جایگاه برخی از ساکتین فتنه و خواص استان پیش می رفت و طبق برآوردها تاکنون آیت الله نورمفیدی در 13 برنامه اجلاسیه حضور مستقیم داشته و در آنها سخنرانی کرده است .
حتی در برخی از آنها مانند دیدار با مقام معظم رهبری فرزند خود را نیز برده که با انتقاد شدید نیروهای انقلابی ، دست اندرکاران اصلی اجلاسیه ، مطبوعات و رسانه ها و جانبازان و ایثارگران مواجه شده است.
همزمان با اوج گیری برنامه های اجلاسیه 4 هزار شهید استان گلستان ، روند برنامه ها به سمتی بود که باعث ناراحتی و آزردگی رزمندگان ، جانبازان و خانواده های شهدا و نهایتا در جبهه مردمی انقلاب اسلامی شده بود بطوریکه نگارنده از طریق های مختلف از دوستان خواستم تا قبل از اجلاسیه گنبد زمینه دیدار با سردارصادقی را فراهم نمایند تا مراتب نارضایتی امت حزب الله استان را به ایشان اعلام و همچنین جواب چند سوال در همین راستا را از ایشان دریافت نمایم که متاسفانه این مطالبه عملی نشد با این وجود اگر امروز فرمانده کل سپاه هم مثل بقیه آن فرد خاص را تحویل می گرفت ، میخ آخر را به تابوت نیروهای ارزشی و جریان انقلابی در گلستان می زد .
گلستان که بعد از انتخابات ، بیشتر نمایندگان اصولگرای خود در مجلس شورای اسلامی را از دست داده بود و در انتخابات خبرگان گزینه دلخواه و مطلوبی برای انتخاب نداشت با توجه به روی کار بودن دولت اصلاح طلب و عدم حمایت نماینده ولی فقیه از جریانات و گروه های انقلابی و اصولگرایی ، تا حدودی به حاشیه رفته بود .
اما پاتک امروز فرمانده باعث شد تا تمام معادلات عوض شود و این را می شد از صدای قدم های لرزان برخی خواص هنگام آمدن و رفتن از مصلی نماز جمعه گنبد دید و ایضا هنگام پایان مراسم که توان بلند شدن از روی صندلی را نداشتند .
نورمفیدی در تمام برنامه های اجرا شده طی اجلاسیه بعد از آمدن مهمان ویژه و اصلی و هنگام شلوغی مراسم رخ نمایی می کرد و همه برایش بلند می شدند و این کار به نوعی در جهت تقویت جایگاه وی و اخذ احترام از جمعیت حاضر به شمار می رفت ، اما او امروز از همه زودتر آمد و زمانی که روی صندلی نشست تا چند صندلی آن طرف تر کسی نبود . سرلشکر جعفری هم وارد شد خیلی عادی و معمولی با او برخورد کرد و همانطور که با چند نفر دیگر روبوسی کرد با او هم همین طور .
در حین اجرای برنامه های مختلف تدارک دیده شده در مراسم امروز هم ؛ از پچ پچ ها ، لبخندها و درگوشی صحبت کردن ها خبری نبود و مشخص بود که دو طرف از دل یکدیگر کاملا خبر دارند .
اما مالک اشتر حضرت سیدعلی نه تنها در "رفتار" بلکه در "گفتار" هم پاتکی سنگین تر زد و وقتی پشت تریبون رفت از همان ابتدا جوری صحبت کرد که براحتی می توان متوجه شد ، مخاطب سخنانش بواقع در صف جلوی مراسم نشسته بودند .
همه علامتها گواه این نکته است که فرمانده کل سپاه با یک آمادگی کامل و مطالعه دقیق درباره اوضاع قبلی و فعلی استان به گلستان آمده و بسیار دقیق بر شرایط موجود استان مسلط بود ، چه اینکه به جهت جایگاه بسیار مهم این فرمانده ، چنین اشرافیت و دقت نظری هم مورد انتظار بود تا وی از کانال های مختلف دانستنی ها و گفتنی های لازم از استان را کسب کرده باشد .
اما چرا سرلشکر جعفری امروز اینقدر کوبنده صحبت کرد ، در حالیکه کنگره 15 هزار نفری رزمندگانی بود که سالها در جبهه ها بودند و امروز نیز این آمادگی را دارند که به میادین نبرد بشتابند ، این مردم نه ساکت فتنه بودند و نه در فتنه حضور داشتند ، بلکه همانهایی هستند که در محکومیت فتنه در ایامی چون 9 دی ، روز قدس و 22 بهمن در صفوف اول تظاهر کنندگان هستند .
سوال اینجاست ؛ پس مخاطب اصلی سخنان فرمانده کل سپاه چه کسی بود ؟
بیراه نیست اگر بگوییم سرلشکر جعفری در واکنش به سکوت 7 ساله آیت الله نورمفیدی درباره فتنه 88 و مواضع وی در همراهی و حمایت از جریان اصلاح طلب و افرادی چون هاشمی رفسنجانی و خاتمی و ... چنین سخنانی را به زبان آورده است .
بنظر می رسد علائم زیرگواه بر درستی این مدعا باشد :
* تلنگر اول : فرمانده کل سپاه در سخنان خود ، تمرکز بر دشمن خارجی به عنوان یک تهدید را رد کرد و گفت انقلاب ما از دشمن داخلی بیشترین ضربه ها را خورده است .
* تلنگر دوم : مالک اشتر حضرت سیدعلی گفت : فکر نکنید منظور از دشمن داخلی منافقین ، ضدانقلاب مسلح شمال غرب و جنوب شرق و سلطنت طلبها هستند ، نه ، همین افرادی هستند که ادعای همراهی باانقلاب و انقلابی بودن را دارند .
* تلنگر سوم : سرلشکر جعفری فتنه 88 را از جنگ هشت ساله تحمیلی مهمتر قلمداد کرد و گفت : جنگ برای ما تهدید نبود بلکه فرصتی برای صدور انقلاب شد اما فتنه 88 اصل نظام یعنی " ولایت فقیه " را نشانه رفته بود .
* تلنگر چهارم : فرمانده مستقیم رفت روی پاشنه آشیل آیت الله نورمفیدی یعنی " وحدت " ، آنچه که طی این سالها بارها از آن به عنوان برند برای پیشبرد اهداف وی استفاده شده است . فرمانده در پاتکی دیگر کسانی که با ولی فقیه مخالف می کنند را وحدت شکن خواند و با این کار برخی خواص را لای منگنه گذاشت و با این کار سطح وحدت را از میان دو قوم در یک استان به سطح یک ایدئولوژی کشاند .
* تلنگر پنجم : بیان عبارت : " با کسانی که تعریف و روایت دیگری از انقلاب دارند و در رسانه های خود از بیان آن ابایی ندارند و در تضاد با مشی رهبری است ، وحدت نمی کنیم ، اگر وحدت کنیم پس انقلاب چه می شود ، ولی فقیه چی می شود ؟ " و این پیام مستقیمی برای نورمفیدی بود که گاها در جریان اصلاح طلب غلطیده و اوامر هاشمی و ... را پیگیری می کند . این یعنی اینکه سپاه تا زمانی که او در مقابل فتنه موضع گیری نکند و سران آن را محکوم نکند ، با او وحدت نخواهد کرد .
* تلنگر ششم : در این مراسم عنوان شد : " گاها برخی افراد با یک سری ملاحظات از کنار فتنه 88 رد می شوند اما ما می گوییم برای اینکه در آینده حرکت الهی ما زیر سوال نرود باید به فتنه حساس باشیم " .
* تلنگر هفتم : نکته آخر و مهمترین نکته که گویا انگشت اشاره فرمانده به سمت نورمفیدی بوده ، این بود که : متاسفانه برخی از مسئولین در کشور نسبت به مسئله فتنه ۸۸ موضعی ندارند اما آنها بدانند فتنه ۸۸ خطرناکتر از هشت سال جنگ بود ، ما به شهدای دفاع مقدس احترام زیادی می گذاریم اما به عنوان یک کارشناس مسائل دفاعی و امنیتی از من بپذیرید که خطر هشت سال جنگ به هیچ وجه قابل مقایسه با خطر فتنه ۸۸ نبود .
حالا با این همه شواهد و قرائن آیا می توان منکر شد که عتاب و خطاب فرمانده ، به شخص آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان نبود ؟
آیا نمی توان پایین افتادن سر آیت الله نورمفیدی هنگام بیان چنین سخنانی و نگاههای برخی افراد حاضر در این جلسه به سمت وی را برداشتی درست از مخاطب قرار دادن ایشان توسط سخنران تلقی کرد ؟
در واقع مالک اشتر حضرت سیدعلی سر بزنگاه به داد جریان انقلابی و ارزشی در گلستان رسید و اگر در پوشش این اجلاسیه که اهداف مقدسی دارد ، خواصی چون نورمفیدی می توانستند به حیات سیاسی سپاه پاسداران راه پیدا کنند ، خطر بزرگتری از فتنه 88 متوجه این نهاد انقلابی بود و در اینجا باید به تدبیر فرمانده احسنت گفت .
همه کسانی که در ابتدای برنامه با ورود نورمفیدی در جلسه خود را باخته بودند و کار را تمام شده تلقی کردند اما بعد از سخنان فرمانده کل سپاه با روحیه بسیار بالا برگشتند و کوبنده تر از همیشه شعار " مرگ بر فتنه گر " و " مرگ بر ضد ولایت فقیه " سر دادند .
مراسم که تمام شد دیگر کسی نگران پلاکاردهایی نبود که علیه فتنه گران و حامیان استانی آنها نوشته شده و توسط گیت های ورودی جمع آوری شده بود و فرصت بالا رفتن در مراسم پیدا نکردند ، دیگر حتی کسی نگران حضور نورمفیدی در این مراسم و حتی برنامه های بعدی اجلاسیه نبود ، چرا که مراسم امروز محکمه و مجلس استیضاحی بود برای 7 سال سکوت و مواضع زاویه دار با جریان انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران و ختم کلام اینکه دیگر نگران نیستیم چون کسی که بایستی همه چیز را بداند ، می داند .
" و سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مَنقَلَبٍ ینقَلِبونَ "
منبع:عدالت خواهان
ارسال نظر