عکسهای یادگاری دولت با کنسرت ادامه دارد
توقیف یک برنامه تلویزیونی با فشار دولت پس از لبخند تلویزیونی روحانی به منتقدان
پس از نقض برجام و پوچ شدن آزمون و خطاهای سه ساله دولت و همچنین در روزهای نزدیک به انتخابات ریاست جمهوری سال 1396، روحانی لحنش را در برخورد با منتقدان تلطیف کرده است اما اصل ماجرا عوض نشده است. برخورد همان برخورد است.
روز گذشته حسن روحانی رئیس جمهور در گفتگوی زنده تلویزیونی حاضر شد و حدود یک ساعت و نیم با مردم سخن گفت. سهم فرهنگ از این صحبتها چندان زیاد نبود.
به گزارش گلستان24، وقتی از روحانی درباره عدالت اجتماعی پرسیده شد، گریزی به مسئله فرهنگ زد و گفت: «اجازه بدهید کنسرتها برگزار شود تا مردم شاد شوند». چند روز قبل گزارشی از جلسه موزیسینها با علی مرادخانی معاون هنری وزارت ارشاد در پایگاه اطلاع رسانی سراج منتشر شد. در آن جلسه موزیسینها انتقادات جدی به وضعیت موسیقی کردند و گفتند: «حتی پاسخ نامه اعتراضی 700 نفره ما را هم نمیدهید!». در همان گزارش بر این نکته تاکید شد که در چنین شرایطی دولت فقط دنبال عکسهای یادگاری پر رنگ و لعاب با هنر است و در واقع شخصیت هنرمند و هنر او، اصالتی برای دولت ندارد. اگر اینگونه نبود پس چرا نامه اعتراضی 700 موزیسین بیپاسخ ماند؟ شاید بتوان ربط کنسرت به عدالت اجتماعی را با چندین و چند واسطه فهمید اما "وعده بهبود شرایط اقتصادی" حتما گزینه بهتری برای آقای رئیس جمهور بود تا مردم را خوشحال کند. وعدههای مکرر برجام که هیچ نشد، بد نیست لااقل در کلامِ یک مقام مسئول، دل مردم با وعده بهبود شرایط اقتصادی خوش شود نه با کنسرت.
روحانی اینبار خیلی مودبانهتر درباره منتقدانش سخن گفت. او از 16 آذر، روز دانشجو و فضای باز فکر و نظر سخن گفت و تاکید کرد که در حضورش در دانشگاه تهران، سخنرانی 13 منتقد را شنیده است. البته در دو سال اول دولت یازدهم، دانشجویان حق سخنرانی مقابل رئیس جمهور را نداشتند.
حالا یک روز پس از روی خوش آقای رئیس جمهور به منتقدان اتفاقات عجیب و غریبی افتاده است. از طرفی یک برنامه تلویزیونی با فشار وزیر نیرو توقیف شده است و از طرف دیگر کارشناس سازمان هواشناسی که اظهار نظرش درباره با آمریکا آنهم روی آنتن زنده تلویزیون خبرساز شده بود، از سوی سازمان هواشناسی ممنوع التصویر شده است.
قرار بود فردا سه شنبه اولین قسمت از برنامه تلویزیونی «به اضافه مستند» با پخش و نقد و بررسی مستند «مادرکشی» پخش شود. این برنامه با کارگردانی کمیل سوهانی در مرکز بررسی استراتژیک ریاست جمهوری تهیه شده است.
«مادرکشی» به بررسی بحران آب و تاثیر سدسازی بیرویه بر ایجاد این بحران در طول تمام دولتهای پس از انقلاب میپردازد. فشارهای زیادی از طرف دولت به سازمان صدا و سیما وارد شد تا از پخش این مستند جنجالی که خود دولت تهیهکننده آن بوده است جلوگیری شود. هرچند کارشناسان مخالف و موافق در برنامه حضور داشتند اما در نهایت دل آقای وزیر رضایت نداد و پخش این برنامه لغو شد.
ماه قبل بود که اظهارات امیر سرکرده در بخش خبر نیمروزی رسانه ملی خبر ساز شد. او در روزهای اوج کاهش دمای هوا و رفت و آمد موجهای بارشی به کشور گفته بود:« چند گزارش قبل در مورد نقض برجام بود و این نکته به ذهن من آمد که ما هواشناسان و بسیاری از مردم ضربالمثلی داریم که میگوییم به دو چیز نمیتوان اعتماد کرد، یکی هوا است و دیگری با توجه به گزارشهای امروز شما شاید آمریکا باشد که اصلا نمیتوان به آن اطمینان کرد. حال بگذریم.» اظهارات او با واکنشهای بسیاری مواجه شد. حالا خبرگزاری فارس بررسی کرده است که پس از این اظهارات، او دیگر در رسانه ملی حضور نداشته و بنابر این، خبر از ممنوعالتصویر شدن امیر سرکرده داده است. مسئول معرفی کارشناسان هواشناسی به صدا و سیما، سازمان هواشناسی کشوری است که این سازمان نیز زیر نظر وزارت راه و شهرسازی فعالیت میکند.
پس از نقض برجام و پوچ شدن آزمون و خطاهای سه ساله دولت و همچنین در روزهای نزدیک به انتخابات ریاست جمهوری سال 1396، روحانی لحنش را در برخورد با منتقدان تلطیف کرده است اما اصل ماجرا عوض نشده است. برخورد همان برخورد است.
چرا کنسرتها برگزار نمیشوند؟
منبع: سراج24
ارسال نظر