صفر علی اخلی:

مرغ همسایه غاز است. این نگاه ما به تولیدات داخلی خودمان است. هنوز با دیده تحقیر به تولید داخلی می نگریم و این موضوع مانع اقتصاد مقاومتی است.

سنگینی نگاه تحقیر روی شانه های تولیدات داخلی

صفر علی اخلی، معاون اداری مالی سابق اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان، در مصاحبه اختصاصی با گلستان 24، درباره نقش اقتصاد مقاومتی در نظام می گوید: هر نظامی برای دفاع از موجودیت خود در همه ابعاد داز جمله بحث اقتصاد، نسبت به تنظیم برنامه های دفاعی اقدام می کند. در حوزه اقتصادی هم، اقتصاد مقاومتی در نظام ما با رهنمود رهبر انقلاب، جریان پیدا کرد، به تصویب رسید و در اختیار مجریان و دولت مردان قرار گرفت تا بر اساس آن بتوانند مقابل فشار های اجانب دفاع کنند. بنابراین موضوع اقتصاد مقاومتی، مثل همه موضوعاتی که برای ما در نظام جنبه حیاتی دارد، یکی از موضوعات بسیار مهم است که اگر مسئولان از آن غفلت کنند، ما دچار نگرانی هایی در درون خواهیم شد.

اخلی در ادامه می گوید: غفلت مسئولان نظام از اقتصاد مقاومتی از طرفی هم باعث خوشحالی دشمنان ما خواهد شد. زیرا هرچه سطح تامین رفاه مردم را پایین بیاوریم ، باعث بروزخوشحالی دشمنان ما می شود. اما اگر ما بر اساس اقتصاد مقاومتی جریان را تنظیم کنیم، پرورش دهنده نیرو های داخلی، استعداد ها و ظرفیت های داخلی برای تولید و توانمندی اقتصادی بیشتر برای به ظهوررساندن قدرت داخلی کشور و بالا بردن امنیت ملی خواهد بود.

تولیدات داخلی

صفر علی اخلی بای بیان این که نکته ای که متاسفانه هنوز در فرهنگ ما ایرانی ها دیده می شود، این است که هنوز به توان داخلی به چشم تحقیر نگاه می کنیم، می گوید: به قول معروف مرغ همسایه غاز است و هنوز نمی توانیم بگوییم که تولید داخلی ما ارزش جهانی دارد. جلوی این فرهنگ مصرف گرایی را باید سد کرد و این همان اقتصاد مقاومتی است.

در این مدت که دولت تدبیر و امید مسئولیت را بر عهده گرفته است، چالش هایی که در مقطع جهانی رخ داد، جدید بود. مثلا کاهش یکباره قیمت نفت از صد دلار به چهل دلار یا پنجاه دلار، یک مقدار توان مسئولین را در اتخاذ تدابیر بیشتر گرفت. از طرف دیگر هم این موضوع برای نظام نقطه قوتی بود که بتواند خودش را در این حیطه آزمایش کند که در این بحران های ناگهانی می تواند اوضاع را کنترل کند یا خیر. دیدیم که ایران توانایی مقابله و ایستادن را دارد.

وی تاکید می کند که مسئولین ما از حالا به بعد باید با چشم باز و بیدار بدون اتکا به این که تحریم هستیم یا خیر، و با فکر این که همه دنیا دشمن ماست، رفتار کنند. او می گوید:  امروز همه دنیا زیر علم آمریکا سینه میزنند، نباید روزی برسد که ما هم زیر علم آمریکا سینه بزنیم. باید دست بر زانوی خودمان گذاشته و بگوییم ما هم هستیم. این موضوع با فرهنگ مقاومت، اقتصاد مقاومتی، ارزش های جهادی و نیروها و استعداد های درونی مان است که انجام می شود.

معاون اداری مالی سابق اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، معتقد است که: این موضوع از ایران بر آمده است و ما آن را ثابت کردیم. ایران هشت سال دفاع مقدس را با همین شیوه اداره کرد. ما از آغاز انقلاب تا کنون تحریم ها را داشتیم. امروز می خواهند به بهانه هسته ای ما را از زیر بار استقلال و عزت انقلاب اسلامی خارج کنند که نخواهند توانست. امروز ما در شرایطی هستیم که باید به دولت و مسئولین کمک کنیم تا انگیزه های جدی برای اقتصاد مقاومتی از نظر فرهنگی، هم در مردم و هم در دولت مردان پیدا شود.

صفر علی اخلی

اخلی در اخر می گوید: مقام معظم رهبری فرمودند که مذاکره بشود، اما به مذاکره امیدی نداشته باشد. یعنی آقای مسئول، مذاکره بکنید ولی بن و اساس برنامه ریزی کشور را بر اساس تصمیماتی که در مذاکرات گرفته می شود نریزید. بلکه آن گونه تصمیم بگیرید که انگار تحریم ها ادامه دارد.چون آن ها در این فرایند سی و شش ساله انقلاب اسلامی ایران، از زمان امام(ره) در دولت های مختلف با دیدگاه های مختلف، هیچ وقت به دنبال امتیاز دادن به ما نبودند. بلکه خواستار امتیاز گرفتن بودند. مهمترین امتیازی که می خواهند از ایران بگیرند این است که ما از اسلام دست برداریم.

ارسال نظر

آخرین اخبار