در دومین مجمع جبهه مردمی انجام شد؛
اعلام کاندیداتوری رسمی رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری 96/ قالیباف هم نیامد/ محسن رضایی جایگزین جلیلی شد
دومین مجمع ملی «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» صبح امروز در مجموعه شهر آفتاب آغاز شد.
به گزارش گلستان24،به نقل از راه دانا؛ دومین مجمع ملی «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» از دقایقی پیش در مجموعه شهر آفتاب با حضور سه هزار نفر از اعضای این جبهه آغاز شد.
قرار است در این نشست، از میان 10 نفری که در مجمع ملی اول به عنوان کاندیدا انتخاب شده بودند، 5 نفر به عنوان کاندیداهای نهایی جبهه مردمی، در جریان یک رأیگیری انتخاب شوند.
کاندیداتوری حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی رسما اعلام شد
سید صولت مرتضوی که به نمایندگی از حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی در دومین نشست مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی حضور یافته بود، اعلام کرد که، با انصراف از هیئت نظارت بر انتخابات، کاندیداتوری خود را پذیرفت و بنده این را خدمت را شما اعلام میکنم.
قالیباف: حمایت خود را نسبت به روند کار و تعهد نسبت به روند جبهه در صورت نامزدی دارد
حجت الاسلام رحیمیان رئیس شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب طی سخنانی در نشست امروز گفته است: آقای قالیباف ضمن اعلام حمایت و تعهد نسبت به روند برنامه جبهه در صورت حضور در انتخابات اعلام کردهاند چون بنده را همه سروران می شناسند، نیازی به حضور ندیدم اما در عین حال حمایت خود را نسبت به روند کار و تعهد نسبت به روند جبهه در صورت نامزدی دارد.
بذرپاش: ریگی را روی هوا می گیریم اما نمیتوانیم مرزها را برای قاچاق کنترل کنیم
مهرداد بذرپاش کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری صبح امروز در دومین مجمع ملی «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» که در مجموعه شهر آفتاب در حال برگزاری است، با انتقاد نسبت به وضعیت اقتصادی موجود کشور، گفت: قرار نبود از مردم بگذریم و به خودمان برسیم و نجومیبگیر شویم. قرار بود که از خودمان بگذریم و به مردم برسیم و به آنها خدمت کنیم.
وی افزود: قرار نبود موجودی به نام بانکها را درست کنیم، قرار بود بانکها یار شاطر باشند نه بار خاطر.
بذرپاش با تاکید بر اینکه مردم امروز از شرایط موجود نظام بانکداری گلهمندند، اظهار داشت: مردم امروز گلهمندند که یک فرهنگی و از خانواده آموزش و پرورش به بانک سرمایه مراجعه میکند تا تسهیلات بگیرد اما به او بگوییم که پول نداریم.
نماینده مردم تهران در مجلس نهم با تاکید بر اینکه امروز مردم از شرایط موجود نظام بانکی گلهمندند که البته حق دارند، گفت: قرارمان این نبود که شاهد بیسابقهترین رکود در 50 سال اخیر باشیم؛ امروز عدد قاچاق 100 هزار میلیارد تومان است که میتوان با آن 400 هزار شغل در سال ایجاد کرد.
وی افزود: ما عبدالمالک ریگی را در آسمان دستگیر میکنیم اما نمیتوانیم مرزها را برای قاچاق کنترل کنیم، مردم از این وضعیت گلهمندند.
بذرپاش با انتقاد از وضعیت تولید محصولات کشاورزی تصریح کرد: ما سالی 25 میلیون تن محصولات کشاورزی را امحا میکنیم که این میزان غذای 15 میلیون نفر است و بعد اسم آن را هم مدیریت گذاشتهایم.
نماینده مردم تهران در مجلس نهم اضافه کرد: امروز شرایط به گونهای است که تولیدکننده، کشاورز و مردم ناراضی هستند، مگر میشود با این مدل گلهمند نبود و خوشحال بود، با این وضعیت بهبود تولید و بهرهوری نشدنی است. 15 میلیون هکتار اراضی مستعد کشاورزی به دلیل مدیریت آب، زیر کشت نمیرود.
وی در بخش دیگری از سخنانش به انتقاد از وضع نظام بانکی کشور پرداخت و اظهار داشت: امروز بانکها سالی 200 هزار میلیارد تومان به نقدینگی کشور اضافه میکنند که در این شرایط میزان نقدینگی کشور 1200 هزار میلیارد تومان شده است، بیش از 700 هزار میلیارد تومان مردم در بانکها بلوکه شده است.
بذرپاش تاکید کرد: بانکها در سال گذشته 500 هزار میلیارد تومان تسهیلات دادهاند که بخش عمده آن استمحال بوده و وام جدیدی نبوده است.
نماینده مردم تهران در مجلس نهم اضافه کرد: امروز شرایط بانکها به گونهای شده که رسما دولت هستند و دولت تعیین میکنند، یا جمهوری اسلامی میتواند بانکها را تغییر دهد یا آنها جمهوری اسلامی را تغییر میدهند.
وی با تاکید بر اینکه مدل فعلی بانکداری ما نمیخواهد که تولید رونق بگیرد، اظهار داشت: با این مدل بانکداری، نظام تامین اجتماعی و نظام مالیاتی محال است که تولید به این راحتیها در کشور رونق بگیرد.
بذرپاش به مقایسهای از میزان سود بانکی از دیگر کشورها نسبت به ایران پرداخت و گفت: نرخ سود بانکی در آسیای جنوب شرقی، یک یا دو درصد است اما در کشور ما 24 درصد است که با این وضعیت رونق تولید چیزی شبیه شوخی است.
نماینده مردم تهران در مجلس نهم با بیان اینکه قرار نبود جوری عمل کنیم که مردم گلهمند باشند، گفت: امروز وضعیت نظام آموزشی کشور مطلوب نیست به طوری که تعداد دانشجوها از ابتدای انقلاب تاکنون 25 برابر افزایش یافته به طوری که هر چقدر پیش میرویم مشکلات هم به اندازه آن بیشتر میشود.
وی اضافه کرد: امروز از ظرفیت اساسی اساتید دانشگاه، دانشجویان و تولید علم در جهت رفع مشکلات کشور استفاده نمیشود و شرایط به گونهای است که با مقالات خودمان مشکلات کشورهای دیگر را حل میکنیم؛ دولت مسئله اعلامکن نمیخواهیم ما نیازمند دولت مسئله حل کن هستیم.
بذرپارش با طرح این سوال که فسادی که خبرهای آن امروز مردم را آزار میدهد و قرار ما از ابتدا این نبوده است، دلیلش چیست، اظهار داشت: اگر رسانهها حقوقهای نجومی را نمیگفتند کسی آن را پیگیری نمیکرد، ما تا زمانی که دولت و نظام اداری شیشهای نداشته باشیم مشکل حل نمیشود، ما دولت و نظام اداری شیشهای میخواهیم. با اضافه کردن نهادهای نظارتی مشکل حل نمیشود.
بذرپاش افزود: بسیاری از شاخصها هنوز محقق نشده که مردم حق دارند گلهمند باشند، ما خواهان دولتی به وسعت ایران هستیم نه مدیریت از تهران.
نماینده مردم تهران در مجلس نهم با تاکید بر اینکه 6 برنامه توسعه تاکنون در تهران نوشتهایم اما برنامههای توسعهای در شهرها و مناطق محروم کشور اثرگذار نبوده و نتوانسته مشکلات آنها را رفع کند، گفت: دلیل این امر این بوده که مدیر استانی از خودش اختیاری نداشته و از تهران برای او تصمیمگیری شده است.
وی ادامه داد: ما امروز در شرایطی هستیم که نیازمند دولت بانشاط هستیم، با 33 میلیون جوان دولت خسته، کمکار و بیحوصله نمیخواهیم .
بذرپاش تصریح کرد: قرار بود دیپلماسی به اقتصاد کشور یارانه بدهد، اما امروز بازار ما که ناموس ما است از طریق دیپلماسی به فرانسه یارانه میدهد؛ دولت ما به وزارت کار چین یارانه میدهد.
نماینده مردم تهران در مجلس نهم خاطرنشان کرد: همین همبستگی و با هم بودن نیروهای انقلاب پیروزی است که با این روش میتوانیم مسیر را ادامه دهیم، این نسل، نسل خمینی و خامنهای است؛ از این نسل سردار سلیمانی بیرون میآید، نسل ما به رجایی مینازد نه به بنیصدر.
حاجی بابایی: هرچه نقد هست به سوی خواص است
حمیدرضا حاجیبابایی کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری، صبح امروز در دومین مجمع ملی «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» که در مجموعه شهر آفتاب در حال برگزاری است، گفت: کنار هم نشستیم تا به وضع موجود در مقابل ناکارآمدیهای موجود بهتر بنگریم.
وی افزود: رهبری و مردم کشور را از پیچهای حساس عبور دادند؛ هر چه نقد هست به سوی خواص است، چون مردم کار خود را خوب انجام میدهند و امروز هم فرزندان خود را به سوریه میفرستند.
حاجیبابایی خاطرنشان کرد: اشتغال، تولید، بهرهوری، کشاورزی، صنعت و معدن، حمل و نقل ریلی، محیط زیست، توسعه سواحل مکران، توازن منطقهای و نظام پرداخت عادلانه، توانمندسازی اقشار ضعیف، آسیبهای اجتماعی، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، سیاست فعال خارجی، بیمه سلامت، مسائل حقوقی و قضایی و یارانهها از مهمترین اولویتهای امروز کشور است.
امضای میثاق نامه توسط 10 نامزد جبهه مردمی
حجتالاسلام والمسلمین محمد حسن رحیمیان رئیس شورای مرکزی جبهه مردمی در دومین مجمع ملی جبهه مردمی در ابتدای این مراسم گفت: همه ده نامزد جبهه مردمی، میثاقنامه را امضا کردهاند و از گزینه واحد پشتیبانی می کنند
وی با بیان اینکه امروز از ۱۰گزینه به ۵گزینه خواهیم رسید خاطر نشان کرد: خدایا ما گواهی میدهیم کسانی که نامزد شدند هدفی جز خدمت به اسلام ندارند و نشانه آن این است که همگی این میثاق را امضا کردند.
گزارش کامل شورای مرکزی جبهه مردمی به مجمع ملی دوم
نخستین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی پنجم اسفند 1395 برگزار شد. در این مجمع، که در آن منتخبان استان ها، اقشار و حامیان جبهه با حق رای حضور داشتند، 21 فرد به عنوان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری به رای اعضای مجمع گذاشته شدند و اعضای محترم مجمع از میان آنها به 10 تن رای دادند.
این 21 نفر خود از میان 53 نفر برگزیده شده بودند که اسامی آنها طی یک فرآیند دو هفته ای، منطبق بر مجموعه ای از شاخص ها، از طریق اعضای مجمع از سراسر کشور به هیئت موسس جبهه پیشنهاد شده بود. هیئت موسس، پس از مذاکره فرد به فرد با این 53 نفر و اعمال ضوابط مصوب، نام 21 نفر از کسانی را که با کاندیداتوری موافقت داشته یا مخالفت جدی با طرح نام خود به عنوان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نداشتند، به مجمع اول اعلام کرد.
در مجمع اول، 2133 تعرفه مصرف شد. از این میزان، 1916 تعرفه سالم و 217 تعرفه باطله بود. علت وجود 217 تعرفه باطله هم این بود که مطابق قاعده اعلام شده در مجمع اول، تعرفه هایی که حاوی نام کمتر یا بیشتر از 10 کاندیدا بود باطله محسوب گردید و شمارش نشد.
پس از توزیع تعرفه ها، رای گیری، و شمارش آرا، نتایج زیر، به ترتیب اکثریت آرا، حاصل شد:
همچنین در مجمع اول 30 عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی انتخاب شدند که اسامی و آراء آنها قبلا از طریق رسانه ها اعلام شده است.
پس از تشکیل شورای مرکزی، هیئت رییسه شورای مرکزی و مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی نیز انتخاب شد که اسامی آنها هم قبلا از طریق رسانه ها اعلام شده است.
پس از این مرحله، چنانکه مکررا اعلام شده است هیئت رییسه شورای مرکزی با کاندیداهای منتخب در مجمع اول وارد مذاکره شد تا از میان آنها، 10 کاندیدایی را که اولا حائز بیشترین رای شده اند و ثانیا به مکانیسم و شروط جبهه متعهد هستند، انتخاب و به مجمع ملی دوم معرفی نماید.
این مذاکرات تا آخر وقت دیشب (16 فروردین 1396) ادامه داشته و در ادامه توضیح خواهم داد که کاندیداها به ترتیب حروف الفبا در این مذاکرات چه موضعی اتخاذ کردند.
آقای مهرداد بذرپاش در آخرین مذاکره اعلام کرد که تصمیم قطعی برای کاندیداتوری نگرفته است اما نظر مجمع ملی را برای خود دارای اولویت دانسته و در صورت کاندیداتوری در چارچوب سازوکار و تصمیمات جبهه عمل خواهد کرد. ایشان همچنین پیش از مجمع اول و در نشست با هیئت موسس، میثاق نامه جبهه را به طور مکتوب امضا کرده است.
با آقای سعید جلیلی در این مدت حداقل 3 جلسه رسمی برگزار و در چندین جلسه غیر رسمی هم به تفصیل مذاکره شد. ایشان در نهایت اعلام کرد خروجی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی را برای خود دارای حجیت نمی داند و در صورت کاندیداتوری در چارچوب مکانیسم و تصمیمات جبهه مردمی نیروهای انقلاب عمل نخواهند کرد.
آقای حمید رضا حاجی بابایی پیش از مجمع اول در دیدار با هیئت موسس جبهه، میثاق نامه را به طور مکتوب امضا و اعلام کرد در صورت کاندیداتوری از سازوکار و تصمیمات جبهه تبعیت خواهد کرد.
آقای محسن رضایی پیش از مجمع اول در دیدار با هیئت موسس جبهه، میثاق نامه را به طور مکتوب امضا و اعلام کرد در صورت کاندیداتوری از سازوکار و تصمیمات جبهه تبعیت خواهد کرد.
آقای سید ابراهیمرییسی از ابتدا نسبت به نامزد شدن امتناع داشت اما همواره از جبهه و فرآیند ها و سازوکار آن حمایت می کرد. پس از اعلام نظر مجمع اول ایشان از امتناع خود صرف نظر کرد و کاندیداتوری خود را محل تامل دانست. در آخرین مذاکره ایشان گفته است که من هنوز تصمیم قطعی برای نامزدی نگرفته ام اما با توجه به رای جبهه، مطالبه مردم و نظر بسیاری از شخصیت ها در صورتی که قصد کاندیداتوری داشته باشم حتما طبق سازوکار جبهه عمل می کنم و رای این مجمع در تصمیم نهایی من تاثیر خواهد داشت. همچنین ایشان با ارائه مکتوبی به هیئت رییسه جبهه سازوکار و شرایط جبهه را پذیرفته است.
آقای علیرضا زاکانی پیش از مجمع اول در دیدار با هیئت موسس جبهه، میثاق نامه را به طور مکتوب امضا و اعلام کرد در صورت کاندیداتوری از سازوکار و شروط جبهه تبعیت خواهد کرد.
آقای سید عزت الله ضرغامی نیز میثاق نامه را به طور مکتوب امضا و اعلام کرد در صورت کاندیداتوری از سازوکار و شروط جبهه تبعیت خواهد کرد.
آقای سید پرویز فتاح در آخرین مذاکره اعلام کرده است که سازوکار جبهه را کاملا قبول دارد. وی میثاق نامه جبهه را امضا کرده و گفته است که از هیچ کمکی به جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی مضایقه نخواهد کرد. در عین حال ایشان تاکید کرده که تصمیمی برای کاندیدا شدن ندارد اما اگر بخواهد به عرصه انتخابات ریاست جمهوری ورود پیدا کند حتما سازوکار جبهه را قبول دارد و طبق آن عمل خواهد کرد.
آقای رستم قاسمی پیش از مجمع اول در دیدار با هیئت موسس جبهه، میثاق نامه را به طور مکتوب امضا و اعلام کرد در صورت کاندیداتوری از سازوکار و شروط جبهه تبعیت خواهد کرد.
آقای محمدباقر قالیباف روز 16 فروردین 1396 طی نامه ای به شورای مرکزی اعلام کرد که درخواستی برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری نداشته و ندارد اما در صورت ثبت نام در چارچوی سازوکار جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی عمل خواهد کرد.
آقای علی نیکزاد نیز طی نامه ای به هیئت رییسه اعلام کرد که سازوکار و شرایط جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی را قبول دارد و در صورت کاندیداتوری طبق آن عمل خواهد کرد.
همچنین لازم به ذکر است آقای علیرضا زالی پس از مجمع اول طی نامه ای از حضور در انتخابات ریاست جمهوری انصراف داد.
به این ترتیب و با توجه به آنکه فقط یک نفر از 10 کاندیدای منتخب مجمع اول، یعنی آقای سعید جلیلی، از پذیرش سازوکار و مکانیسم جبهه امتناع کرد، نام ایشان از فهرست کاندیداهای معرفی شده به مجمع دوم حذف و نام آقای محسن رضایی که نفر یازدهم منتخب مجمع اول بود، به فهرست اضافه شد.
به این ترتیب، همانطور که در تعرفه های رای قابل مشاهده است، 10 نفر از منتخبان مجمع اول که سازوکار و مکانیسم جبهه را نیز پذیرفته بودند معرفی می شوند و مجمع فعلی از میان آنها 5 کاندیدا را برخواهد گزید.
این ترکیب 10 نفره به استحضار و تایید هیئت محترم امنای جبهه رسیده است.
لازم به ذکر است، تمامی 10 کاندیدای فعلی متعهد شده اند به تصمیم شورای مرکزی در این باره که چه تعداد از منتخبان پس از این مجمع در انتخابات ثبت نام کنند، چه تعداد در مناظرات حاضر شوند و نهایتا کاندیدای نهایی چه کسی باشد، پای بند باشند.
همچنین کاندیداها متعهد هستند در تشکیل تیم آینده دولت خود با جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی و تیم معرفی شده از سوی آن همکاری و هماهنگی کنند.
انتهای پیام/
ارسال نظر