وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی:
انتخاب مجدد دولت فعلی موجب سیاست زدگی در کشور می شود
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی عملکرد دولت فعلی را ناکارآمد خواند و گفت: انتخاب مجدد دولت فعلی موجب سیاست زدگی در کشور می شود.
وی با اشاره بر تأکید رهبری بر اقتصاد مقاومتی افزود: متأسفانه برخی همچنان دلبسته به اقتصاد نظام سرمایهداری، لیبرالی و نسخههای جهانی هستند چراکه فکر میکنند این تفکر برای کشور مفید است.
حسینی عملکرد دولت یازدهم را ناکارآمد خواند و گفت: معمولاً دولتها در چهار سال اول درخشش دارند و کارهای خاصی انجام میدهند اما این دولت کارنامه قابل قبولی بعد از چهار سال ندارد و چنانچه در دوره دوم هم همین دولت بر سرکار بیاید ممکن است فضای سیاسی کشور به سیاست زدگی تبدیل میشود.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به نارضایتی مردم گفت: نارضایتی مردم مربوط به حوزه اقتصادی بوده و چنانچه ببینند تیمی حضور دارند که میخواهد مشکلاتشان را حل کند، به میدان خواهند آمد.
وی افزود: حضور باشکوه مردم در پای صندوقهای رأی مایه اقتدار نظام اسلامی درصحنه بینالمللی است و روی کار آمدن مدیر توانمند، ولایتمدار، لایق، کارآمد، عالم و اندیشمند میتواند شرایط کشور را متحول کند.
حسینی در رابطه با داوطلبان جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی گفت: چهار داوطلب جبهه مردمی افراد توانمند و لایقی هستند که میتوانند یک تیم قدرتمندی تشکیل دهند.
وی افزود: شخصیتی مانند آقای رئیسی اطمینان خاطر است که در مسیر اهداف نظام، امام و ولایت و خدمت به مردم حرکت میکند.
حسینی تصریح کرد: مردم از وضعیت کشور درزمینهٔ اقتصادی و اینکه هنوز انتظارات آنها برآورده نشده است گلهمند هستند چراکه وعدههای دولت هنوز محقق نشده است.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مردم فکر نکنند منشأ کموکاستیها، ضعفها و فقر به دلیل سیستم حکومتی یا ولیفقیه است بلکه باید بدانند به دلیل ضعف مدیریتی است.
حسینی افزود: وقتی افراد ناتوان، خسته، غیر معتقد و عاجز روی کار بیایند شرایط رو به بهبود نمیرود و بیشتر موجب ناراحتی مردم میشود.
وی با تأکید بر اینکه ما در کنار یک رهبری مقتدر و توانمند نیازمند یک دولت توانا هستیم، اظهار کرد: داشتن یک دولت توانا به رأی مردم برمیگردد روی کار آمدن بخشی از مدیریت ضعیف به مردم برمیگردد چراکه این افراد توسط مردم انتخاب میشوند دولت ضعیف نیز کابینهای تشکیل میدهد که توان حل مشکلات مردم و جامعه را ندارد.
وی افزود: نیروهای دلسوز و پیشگام باید در جامعه بصیرت افزایی کنند تا مردم در انتخابات بتوانند با آگاهی درست به فرد اصلح رأی دهند.
حسینی با تأکید بر اینکه بیگانگان دلشان برای خودشان میسوزد نه منافع انقلاب اسلامی، تصریح کرد: بارها رهبر معظم انقلاب اعلام کردند که برخی در کشور میخواهند چهره آمریکا را بزک کنند اما مردم ماهیت آنها را میشناسند.
موفقیت نیروهای انقلابی منافع بیگانگان را به خطر می اندازد
وی بابیان اینکه برنامههای ماهوارهای نمیخواهند جریان نیروهای انقلابی و خدمت گذار به قدرت برسند، اظهار کرد: چراکه اگر موفق باشیم نظام الگو بخش و مستقلی را تشکیل میدهیم که قطعاً منافع بیگانگان به خطر میافتد.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: باید تلاش کنیم اختلافات موجود در کشور را کنار بگذاریم و مصالح بالاتر را در نظر بگیریم چراکه برخی اینچنین طراحی کردند که در زمان انتخابات شورا، مجلس و یا ریاستجمهوری بین نیروهای متدین اختلاف بیفتد تا تنها خودشان از این شرایط بهرهمند شوند.
حسینی با اشاره به ثبتنام چهار کاندید نهایی جمنا اظهار کرد: بعدازاینکه جبهه مردمی به پنج کاندید رسید و چهار نفراز آنها اقدام به ثبتنام در ریاست جمهوری کردند برخی اینطور طور القاء میکنند که جبهه مردمی منهدم شد اما باید بگویم این جبهه از ابتدا با برنامهریزی واردشده و طبق سازوکارهای تعیینشده حرکت میکند.
مشکل اساسی کشور ضعف مدیریت است
وی بابیان اینکه ضعف مدیریت مشکل اساسی در کشور است، گفت: افرادی که خود از روز نخست انقلاب تاکنون در امور مدیریتی دخیل بودند اکنون جزو منتقدین هستند البته باید گفت دولتها زحمات و خدمات گستردهای کشیدند اما در برخی موارد ضعف مدیریتی هم وجود داشته است.
حسینی گفت: اصلاحطلبان به دلیل قرب الی الله با یکدیگر وحدت ندارند اما جریاناتی که با اسم اصلاحطلبان، سازندگی، کارگزاران و اعتدال هستند با یکدیگر شریک بوده و به دنبال منافع خود هستند.
وی تصریح کرد: این گروهها همیشه مدعی و طلبکارند و تلاش میکنند فرافکنی کنند که در دوره هشتساله وضعیت کشور بد شده است.
حسینی بابیان اینکه چهار سال فرصت کمی نیست، افزود: دولت یازدهم میتوانست در این مدت بسیاری از اقدامات را انجام دهد اما ضعف مدیریتی مانع از پیشرفت شد.
حسینی خطاب به دولتمردان گفت: اکنونکه بعد از چهار سال باوجود وعدههای فراوان نتوانستید مشکلات مردم و کشور را حل کنید به دو دلیل بوده یا از ابتدا عوامفریبی کردید که مردم به شما رأی بدهند یا از جامعه تحلیل درستی نداشتید که در هر دو صورت ضعف بهحساب میآید.
منبع : مهر
ارسال نظر