رئیس شورای بسیج رسانه گلستان در واکنش به اظهارات مدیرکل ارشاد گلستان:
وظیفه مدیر اجرای قانون است نه بیسواد خواندن منتقدین/ چرا هشدار رسانهها و مسئولان انقلابی را هزینه برای نظام میدانید!
رئیس شورای بسیج رسانه گلستان در واکنش به اظهارات مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان گفت: آیا هشدارهای ائمه جمعه نسبت به مسائل فرهنگی و بیدارباش آنان به مسئولین نسبت به باز نشر خطوط انحرافی، کمک به مسئولان و متولیان امر نیست؟.
به گزارش گلستان 24، علی منصوریرضی در واکنش به اظهارات حجتالاسلام علیاصغر فضلیت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان که در نشست خبری و در پاسخ به خبرنگار یک رسانه عنوان شد، اظهار کرد: آقای فضیلت اشاره کردند که «من شخصا هیچ مخالفی ندارم اما برخی افراد به علت کسوتی که دارم با من مخالفند و برخی به علت جایگاه مدیر دستگاه و برخی مطالبات غیرقانونی وجود داشته که باید نه میگفتم و بر این اساس با من مخالف هستند» که این مسائل بسیار جای تامل دارد.
وی در واکنش به اظهارات حجتالاسلام فضیلت تصریح کرد: جنابعالی در این مصاحبه فرمودید «انتقاد نیاز به سواد و صبر و افکار حسنه دارد؛ عدهای گفتند چرا از این نشریه استارباد حمایت نکردم و عدهای گفتند چرا حمایت شده، اگر بخواهید مستقل عمل کنید نتیجهاش این میشود» که بیان این مواضع چند سوال را از محضر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در ذهن متبادر می کند که امیدوارم مورد توجه قرار دهند.
1- آقای فضیلت خوب میدانید که نخستین وظیفه یک مدیر در نظام جمهوری اسلامی، اجرای قانون است نه بیسواد خواندن منتقدین و یا متهم کردن آنان به بیاخلاقی! یک نشریه ای با حمایت مالی دولت؛ امام راحل را در صفحه 129 فصلنامه خود مورد جفا قرار میدهد و مینویسد: «من معتقدم که در سطح ملی، جفایی به نیروهای دیگر است که ما انقلاب ایران را به علت اینکه آیت الله خمینی(ره) در عمر 13 ماهه انقلاب و موج عظیمی که ایجاد شد و توانست سخنگو و رهبر نارضایتیها و اعتراضات مردم شود، نباید انقلاب ایران را صرفاٌ انقلاب و نهضت روحانیت بدانیم ... !».
سئوال این است؟ چرا جنابعالی پس از گذشت حدود 6 ماه هیچ موضعی نسبت به این نشریه هتاک اتخاذ نکردید؟
2- جناب آقای مدیرکل محترم فرمودند که متاسفانه برخی رسانهها به دنبال حاشیهسازی هستند، سئوال آیا هشدار و بیداری جامعه و نشریات و رسانههای انقلابی وهشدار آنها نسبت به خطوط انحرافی به برخی از رسانهها، که از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی در زمانهای مختلف با نامهای متفاوت «اعم از امتی و کانون نو اندیشان و....» در ترویج انقلاب اسلامی منهای امام (ره) و روحانیت قلم میزدند و در ترویج افکار اسلام منهای مرجعیت ازهیچ تلاشی دریغ نکردند؟ حاشیه پردازی است؟
3- آقای مدیر کل محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان جنابعالی فرمودید برخورد با نشریه استارباد را، نظام برعهده جنابعالی گذاشته و نباید به حواشی بپردازم. من متولی دستگاه رسانه بر فرایند نظارتم وظایفی دارم و از صفر تا 100 بر عهده ما گذاشته شده، چرا اجازه ندادند دستگاه بدون حاشیه رسانهای به آن بپردازد؟ و در بخشی دیگر بیان داشتید من گفتم فرصت نکردم نشریه را ببینم.
سئوال: جناب مستطاب این که فرصت نکردید نشریه استارباد، را بیش از دو سال انتشار آن مطالعه کنید و خطوط ضدیت با امام راحل و روحانیت مبارز آن را کشف کنید آیا عذر بدتر از گناه نیست؟
4- آقای فضیلت شما فرمودید: اتهام زدن از هر کسی ساخته است، مهم ثابت کردن اتهام در یک فرآیند معقول است.
سئوال: اثبات موضوع القاء تفکر ضد امام (ره) در این نشریه، در یک فرآیند معقول چند سال نیاز دارد؟
آقای مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان اشاره داشتید: اگر نشریهای احیانا مرتکب خطایی شد، مخاطب و خوانندگان اجازه دهند متولیان بر اساس قانون به آن موضوع بپردازند و به متولیان کمک کنند.
سئوال: آقای فضیلت برادر عزیز، آیا هشدارهای ائمه جمعه و جماعات نسبت به مسائل فرهنگی و بیدارباش آنان به مسئولین نسبت به باز نشر خطوط انحرافی و یا التقاطی، کمک به مسئولین و متولیان امر نیست؟ آیا هشدار نشریات انقلابی، هشدار نهادها و ارگانهای انقلابی، و یاهشدار برخی از دلسوزان به امام (ره) و شهداء و یا برخی از اساتید دانشگاهها کمک به متولیان نیست؟ آیا این هشدارها را هزینه برای نظام میدانید؟
امید است که دچار سیاست زدگی نشویم و در دفاع از امام (ره) در قول و فعل وفادار بمانیم زیرا «بینام خمینی انقلاب ایران در هیچ کجای دنیا شناخته شده نیست» که بیگمان بینام خمینی انقلاب اسلامی ایران در هیچ کجای دنیا شناخته شده نیست؛ این جملهای است که رهبر معظم انقلاب، در توصیف نقش متمایز و بارز امام خمینی (ره) در رهبری انقلاب اسلامی ایران بیان کردهاند.
این تعبیر بیگمان گویاترین تعبیر از پیوند عنصر رهبری با انقلابی است که به گفته بسیاری از تحلیلگران سیاسی دنیا ماهیت، ویژگیها و عملکرد آن با هیچ کدام از نمونههای مشابه آن در تاریخ تمدن بشری قابل مقایسه نیست.
انتهای پیام/ فارس
ارسال نظر