ترامپ و کاری که توان انجامش را ندارد/موشکهای ایرانی خار چشم ترامپ + تصاویر
ترامپ میخواهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در لیست گروههای تروریستی قرار دهد که این کار حتما عواقب سختی برای آمریکا خواهد داشت.
به گزارش گلستان24، ایالات متحده آمریکا همواره علیه ملت ایران اقدام و حتی تهدید کرده است. مقامات آمریکایی در آخرین اظهارات خود اعلام کردند که قصد قرار دادن سپاه پاسداران در لیست گروههای تروریستی را دارند که این موضوع باعث واکنش فرمانده سپاه شد.
سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در واکنش این اظهارنظرها با تشریح اقدامات خصمانه آمریکاییها در ماههای اخیر علیه ملت ایران و تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی اجرای قانون کاتسا را معادل با خروج یک جانبه آمریکا از برجام میداند، گفت: همانطور که در گذشته نیز اعلام کردهایم؛ در صورتی که قانون تحریمهای جدید آمریکا اجرا شود این کشور باید پایگاههای منطقهای خود تا شعاع 2 هزار کیلومتری برد موشکهای ایران را منتقل کند.
کدام پایگاههای آمریکا در تیررس موشکهای ایرانی هستند؟
همه میدانند که آمریکا از گذشته تا به امروز در امور داخلی کشورها مداخله داشته؛ اما نکته جالب این است که ایالات متحده در هر کشوری که نتوانسته با سیاست کارش را پیش ببرد با آنها جنگیده و آن کشور را ویران و تصرف کرده و سپس در آنجا مانده و پایگاه نظامی زده است.
آمریکا امروزه بیش از 800 پایگاه نظامی کوچک و بزرگ در نقاط مختلف جهان دارد که تسلیحات پیشرفته خود را در آنها نگهداری میکند تا در موقع لزوم استفاده کند؛ اما نکتهای که باید در نظر گرفت این است که اکثر پایگاههای نظامی این کشور در منطقه استراتژیک غرب آسیا بوده که هم از لحاظ منابع و هم از لحاظ کریدور ارتباطی بسیار حائز اهمیت است.
پایگاههای نظامی ایالات متحده در ترکیه، عراق، کویت، عربستان، بحرین، قطر، امارات متحده عربی، عمان، افغانستان، پاکستان و قرقیزستان قرار دارد و یا از پایگاههای این کشورها استفاده میکند؛ برخی از این پایگاهها از اهمیت ویژهای برخوردار هستند که فاصلهای بین 94 تا حدود 1300 کیلومتر با ایران داردند در نتیجه پایگاههای آمریکا در تیررس موشکهای ایرانی هستند. [بیشتر بخوانید].
سایه موشکهای ایرانی بر سر پایگاههای آمریکا
همان گونه ذکر شد با توجه به فاصله پایگاههای نظامی آمریکا از مرزهای ایران طبق گفته فرمانده سپاه پاسداران این کشور باید پایگاههای خود تا شعاع 2 هزار کیلومتری را منتقل کند چرا که تیررس موشکهای ایرانی است، اما کدام موشکها برای استفاده لازم است و این موشکها چه ویژگیهایی دارند.
اولین موشک یا به عبارت بهتر راکت ایرانی «زلزال» است که بردی بین 80 تا 300 کیلومتر دارد و توان حمل کلاهک بارشی را دارد [بیشتر بخوانید].
راکت بعدی «نازعات» است که بردی حدود 150 کیلومتر دارد و در کنار «زلزال» گزینههای مناسبی برای زدن پایگاههای کوچک آمریکا هستند [بیشتر بخوانید].
موشک «فاتح 110» تا با برد بین 200 تا بیش از 300 کیلومتر میتواند برای هدف قرار دادن پایگاههای کوچک و متوسط آمریکا و اسرائیل مورد استفاده قرار گیرد [بیشتر بخوانید].
پس از این موشکها نوبت به خانواده موشکی برد متوسط و بلند «شهاب» میرسد تا با سایه خود تن مقامات آمریکایی را بلرزانند؛ چرا که در این خانواده موشک «شهاب 1» با برد 300 کیلومتری [بیشتر بخوانید]، «شهاب 2» با برد 500 کیلومتری [بیشتر بخوانید]و «شهاب 3» با برد تا 1 هزار و 700 کیلومتر توان حمله به پایگاههای دورتر آمریکا در منطقه را دارد [بیشتر بخوانید].
رویه ساخت موشکهای دوربرد ایران ادامه دارد و امروز نیز موشکهای بالستیکی، چون «عماد»؛ خانواده موشکی «قدر» و «خرمشهر» برای مقابله به مثل در صورت هرگونه تهدید ایران توسط آمریکا آماده هستند.
این توان موشکی آمریکا را متوجه میکند که نباید علیه ملت؛ حکومت و نیروهای مسلح ایران اقدامی کند، اما رئیس جمهور آمریکا که تاجری بیتجربه در سیاست است میخواهد با هیاهوهای پوچ هالیودی و اعمال فشار بر یکی از بازوان قدرت بازدارندگی ایران اسلامی امتیازگیری کند؛ کاری که خودش هم میداند توان انجام آن را ندارد.
انتهای پیام/ باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر