اخبار ویژه روزنامهها؛
حرکت لاکپشتی شناسایی یارانهبگیران پردرآمد/ چرا وعده انتشار فکتشیت ایرانی عملی نشد؟/ مجوز ویژه به یک وزیر برای خرید 2 ویتارا
از سویی طرف آمریکایی از متن خود به عنوان «پارامترهای حاکم بر توافق نهایی» یاد کرده و آن را چیزی فراتر از یک فکتشیت ساده معرفی میکند و از سوی دیگر تیم ایرانی مفاد این متن را تکذیب میکند، اما با این حال به صورت عجیبی نیز از انتشار متن مدنظر خود طفره میرود.
به گزارش گلستان 24، روزنامهها در لابهلای گزارشها و سرمقالهها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره میکند.
*کیهان
امان از این همه متانت!
یکی از سران جبهه اصلاحات در سخنانی از متانت اصلاحطلبان داد سخن سر داده و به مصداق «خود گویی و خود خندی عجب مرد هنرمندی» گفته است: «اکثریت اصلاحطلبان در تمامی مقاطع در مقابل افراط در درون خود ایستاده و انتقادی را به خود مطرح کرده و میکنند. و جریان اصلاحطلبی هیچگاه تحت تاثیر تندروی و افراط قرار نگرفت.»
منتجبنیا به این مقدار بسنده نکرده و اضافه کرده است: «اصولا اصلاحات در مقابل تندروی و ساختارشکنی است... اصلاحطلبان در مقایسه با جریان اصولگرایی در زمینه مقابله با افراط و تندروی، از کارنامه درخشانی برخوردارند. اصلاحطلبان همواره بر مدار عقلانیت و اعتدال رفتار کردهاند.»
این همه تواضع و شکستهنفسی منتجبنیا درباره متانت اصلاحطلبان و دوری آنها از افراط، یادآور فرازهای فراموش نشدنی تاریخ معاصر است که یقینا هیچگاه از حافظه مردم کشورمان پاک نخواهد شد. به عنوان مثال، هنگامی که نخستین شورای شهر تهران دربست در اختیار اصلاحطلبان متین! قرار داشت، نمونههای فراوانی از متانت و انتقاد درون گروهی را شاهد بودیم. متانت و اعتدال آن دوره تا آنجا پیش رفت که تهران در یک دوره چهار ساله چند شهردار به خود دید و در نهایت کار به جایی رسید که شورا حتی نتوانست یک شهردار برای تهران انتخاب کند و وزیر کشور وقت به ناچار برای شهرداری تهران، سرپرست منصوب کرد! البته نمونههای این متانت و دوری از افراط فراوان است که اوج آن را میتوان در فتنه تیر 78 و فتنه 88 ملاحظه کرد که اصلاحطلبان و اراذل و اوباش خیابانیشان با متانت تمام به غارت و آشوب شهر و آتش زدن اماکن عمومی مشغول بودند و مردم را مستقیما از منافع متانتشان بهرهمند میکردند.همچنین نمونههای فراوانی از متانت روزنامههای زنجیرهای را در حوزههای مختلف شاهد بودیم که تا از توهین به مردم و شهیدان جان بر کف کشورمان تا توهین مستقیم به مقدسات و معصومین(ع) هم پیش رفت و معلوم نیست اگر قرار بود به جای متانت درباره مقدسات وقاحت به خرج دهند چه میکردند؟!
«کارنامه درخشان اصلاحطلبان در مقابله با افراط و تندروی» هم بیاختیار یادآور رفتار مدنی و اصلاحطلبانه اعضای حزب اسلامی کار و دیگر اصلاحطلبان با الهه راستگو بعد از رای وی به قالیباف در مقابل محسن هاشمی رفسنجانی است که یکی از مصادیق بارز رفتار مدنی از نوع اصلاحطلبی به شمار میرود!
متانتی که افزون بر توهین و بیاحترامی به وی و نمایش بیاخلاقی محض نسبت به کسی که حاضر به زیر پا گذاشتن اعتقادات دینی به خاطر الزامات حزبی نشده به اخراج وی از تمامی جریانات اصلاحطلبی و بایکوت مطلق راستگو منتهی شد! اینجاست که باید گفت: امان از این همه متانت!
این همه دشمنی با امام چرا یکبار هم شما را نگران نکرد؟!
تاکید آقای هاشمی بر خط امام در حالی که کنار جریان مخالف با خط امام ایستاده دچار تناقض است.
روزنامه جوان در تحلیلی با اشاره به سخنان اخیر هاشمی نوشت: بخشی از سخنان ایشان نظیر آنچه که مربوط به انتقاد از دستگاه قضایی است، مانند آنکه میگوید: «نباید بقیه مسائل از جمله ظلمها، زندانهای بیجا، سرکوبها و حقوق ضایع شده مردم را فراموش کنیم.» یا زیر سوال بردن نتیجه انتخاباتها، آنجایی که میگوید: «چطور به خودمان حق میدهیم آن کسی که مردم میخواهند وارد شود (رای بیاورد) نگذاریم بیاید و آن کسی که مردم نمیخواهند را مسلط کنیم» چون به موضوعاتی نظیر پرونده محاکمه مهدی هاشمی به دلیل جرایم متعدد اقتصادی و... یا به دلیل رای ندادن مردم به ایشان در انتخابات مجلس ششم یا ریاست جمهوری سال 84 باز میگردد، ریشه در خاستگاه شخصی داشته و با توجه به خدمات گذشته ایشان به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی دور از انتظار است، چرا که از کسی که سالها برای انقلاب تلاش کرده است، حداقل انتظار این است که خود سازوکارهای قانونی آن را بپذیرد و به آن تمکین کند اگرچه ممکن است با برخی خواستههای ایشان یا نزدیکانشان تطبیق نداشته باشد. همان گونه که شخصیتهایی نظیر مرحوم آیتالله محمدی گیلانی به آن عمل کردند و به عنوان یک نقطه درخشان در تاریخ انقلاب اسلامی باقی مانده و میماند.
عباس نجاری در این یادداشت با اشاره به بخش دیگری از سخنان هاشمی درباره قطعنامه 598 که با استقبال نشریات زنجیرهای مواجه شد مینویسد: طرح مواضع اینگونه فارغ از آنچه که به منافع و مصالح افراد و شخصیتها باز میگردد و باید مورد توجه قرار گیرد، توجه به حرکتی است که در سالهای اخیر در ارائه تصویری جدید از امام صورت میگیرد، تصویری که میتوان آن را با یک عقبه فکری مرتبط دانست که اهداف خاص خود را دنبال میکند. مثلا چندی پیش مرتبط با پیشینه عملکرد جریان اصلاحطلب در دهه 70 و اوایل دهه 80، عیسی سحرخیز از عناصر مرکزی مشارکت و مدیر کل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت اصلاحات و از حامیان میرحسین موسوی در انتخابات 88 و بازداشتی فتنه، مبتنی بر مواضع اعلامی و اعمالی عناصر این جریان در گفتوگو با یک سایت ضد انقلابی تاکید میکند که: «خیلی از اصلاح طلبان به خلاف اول انقلاب دیگر علاقهای به آقای خمینی ندارند.» او با تاکید بر دیدگاه انتقادی خود نسبت به حضرت امام(ره) و اینکه از نظر او بسیاری از کارها در زمان امام خطا بود، «تغییر قانون اساسی»، «تغییر ساختاری قوه قضائیه» و «حذف نهاد ولایت فقیه» را جزیی از اصلاحات میداند و میگوید: «ما در اول انقلاب اشتباه کردیم که با خوشبینی بسیار و اولیه به آیتالله خمینی، به ولایت فقیه هم باور داشتیم.»
جوان میافزاید: تجربه دوره هشت ساله اصلاحات و طرح برخی شعارها همچون جامعه مدنی و توسعه سیاسی و همچنین مواضع شفاف برخی از چهرههای اصلاحات در رسانههای آنها علیه امام و انقلاب و نکات مطرح شده در کنفرانس ننگین برلین که بیانگر تقابل دیدگاه این جریان با آرا و اندیشههای حضرت امام خمینی(ره) بود، سبب شد که این جریان به مرور جایگاه خود را در عرصه اجتماعی از دست داده که انتخابات دوم شوراها و نهم ریاست جمهوری که خود آنها برگزارکننده آن بوده و منجر به آشکار شدن ادبار مردم به آنها گردید مصداق آن است.
تاکید و حمایت مردم طی سالهای بعد از آن بر شعارهای امام و انقلاب، این پیام را به دنیا داد که امام خمینی(ره) در جامعه اسلامی ایران، همچنان زنده است و اگر جریانی هم بخواهد زنده بماند، چارهای ندارد که خود را با خط امام و انقلاب همراه کند. بنابراین، مدعیان این جریان به این جمعبندی رسیدهاند که اگر میخواهند به اهداف سیاسی خود یعنی برگشت به قدرت نایل آیند، چارهای ندارند جز اینکه خود را پشت سر امام قرار دهند و با تفسیر و تاویل از آرا و اندیشههای امام، خود را از صاحبان اصلی انقلاب و مدافعان واقعی راه امام معرفی کنند.
حرکت لاکپشتی شناسایی یارانهبگیران پردرآمد!
یک سال پس از آن که وزیر اقتصاد اعلام کرد 10 میلیون نفر یارانهبگیر پردرآمد شناسایی شدهاند، دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی دولت میگوید شناسایی یارانهبگیران پردرآمد آغاز شده است!
مسعود نیلی درباره اینکه از چه زمانی قرار است یارانه گروههای پردرآمد در کشور حذف شود، گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هماکنون مطالعات مقدماتی برای حذف یارانه گروههای پردرآمد را آغاز کرده است.
وی با بیان اینکه انجام این مطالعات حساسیت زیادی دارد و باید سنجیده عمل شود تا شوکی به جامعه وارد نشود ادامه داد: خوشهبندی و تقسیمبندی دهکهای جامعه یک کار پردردسر و بسیار پیچیده با عواقب بسیار زیاد است، اما میتوانیم دوباره گروههای هدف را تعریف کنیم.
یادآور میشود دولت یک سال پیش دعوت به انصراف از دریافت یارانهها کرد که به اعتبار عملکرد اقتصادی نامناسب در چند ماه قبلتر- از جمله گران کردن کالاها و خدمات - با عدم همراهی 97/2 درصد مردم مواجه شد.
روزنامه اعتماد با اشاره به اظهارات نیلی نوشت: هر چند دولت در قالب قانون بودجه مکلف به کاهش حداقل پنج میلیون نفر از فهرست یارانهبگیران شده است اما با این حال هنوز بسیاری از کارشناسان چندان امیدی به اجرایی بودن حذف یارانهبگیران از فهرست و کوتاه شدن این طومار طولانی ندارند.
روزنامه آرمان نیز نوشت: خبر منتشره «از سوی نیلی در حالی است که حذف دهکهای پردرآمد باید ابتدای امسال انجام میشد» اما دولت ترجیح داد فعلا اضافه کردن افراد جدید بر لیست یارانهبگیران را در دستور کار قرار دهد.
یادآور میشود دولت هماکنون بیستمین ماه فعالیت خود را میگذراند و توقع این بوده که دولت این 20 ماه به راهبردها و تدابیر کلان رسیده باشد.
تاخیر در اجرای سیاستهای اقتصادی صحیح نظیر حذف یارانه پردرآمدها در حالی است که دولت در مواردی نظیر گران کردن کالاها و خدمات (نظیر نان و برق و آب و گاز و...) با سرعت و شتابزدگی عمل میکند.
چرا وعده انتشار فکتشیت ایرانی عملی نشد؟
چرا با وجود وعده وزیر خارجه مبنی بر انتشار فکتشیت ایرانی مذاکرات لوزان، این گزارش منتشر نمیشود؟
وبسایت رجانیوز با بررسی این پرسش نوشت: از سویی طرف آمریکایی از متن خود به عنوان «پارامترهای حاکم بر توافق نهایی» یاد کرده و آن را چیزی فراتر از یک فکتشیت ساده معرفی میکند و از سوی دیگر تیم ایرانی مفاد این متن را تکذیب میکند، اما با این حال به صورت عجیبی نیز از انتشار متن مدنظر خود طفره میرود.
بنابر همین گزارش وزیر خارجه در گفتگویی که با خبرگزاری مهر داشته در پاسخ به مطالبهای که برای انتشار فکتشیت ایرانی به وجود آمده، پای مقامات عالی را پیش کشیده و میگوید: «ما در گفتوگوهایی این موارد را مطرح کردیم، تدوین مکتوب خلاصهای از آنچه که گفته شده است نیز در دستور کار قرار دارد و انشاءالله طبق صلاحدیدی که مقامات عالی نظام ببینند و با توجه به وضعیت مذاکرات حتما منویات مقام معظم رهبری را اجرا خواهیم کرد.» اما یک روز پس از این اظهارنظر، حسن روحانی از سخنان ظریف درباره مقام عالیرتبه مد نظر وی رمز گشایی کرده و در جمع علما و طلاب استان گیلان دراینباره میگوید: «همه قسمتهای مذاکره را به دلیل اینکه هنوز به پایان کار نرسیدهایم، نمیتوان بیان کرد. تاکتیکهای مذاکره روشها و مسائل بسیارپیچیده است.» این در حالی است که ظریف نیز در گفتوگویی که روزنامه قدس روز شنبه آن را منتشر کرده است، به عبارتی دیگر این سخن را تکرار کرده تا عملا از تصمیم نداشته دولت برای انتشار متن فکتشیت ایرانی رونمایی کرده باشد. وی در مصاحبه خود آب پاکی را روی دست منتقدین ریخته و عنوان کرده است: «توافقی نشده که فکتشیت آن را منتشر کنیم.»
رجانیوز نوشت: روشن است که به دلایل مختلف از جمله باز شدن دست مذاکرهکنندگان در گفتوگوهای ماههای آینده، انتشار متن فکتشیت ایرانی بسیار راهگشا بوده، و متن طرف آمریکایی را از اعتبار خواهد انداخت. اما آنچه نگرانی را از طفره مقامات عالی دولت برای انتشار این متن افزایش میدهد آن است که یا پای توافقی واقعی اما مخفی در میان است و یا آنکه در طول مذاکرات وعدههایی از طرف ایران به طرف مقابل داده شده که قابل بازگو کردن برای مردم نیست.
وعده اوباما پوچ بود او به خاطر ایران مقابل کنگره نمیایستد
رادیو آمریکایی فردا تأکید کرد اوباما به خاطر توافق با ایران مقابل کنگره نمیایستد.
وبسایت رادیو فردا در تحلیلی با اشاره به مصوبه اخیر کمیته روابط خارجی سنا که با اتفاقنظر دموکراتها و جمهوریخواهان و مبتنی بر تصمیمگیری نهایی کنگره درباره توافق با ایران است نوشت: عقبنشینی روز سهشنبه اوباما در برابر فشارهای نمایندگان سنا، از هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات، در مورد توافق اتمی با ایران، و موافقت او با دادن فرصت سی روزه به کنگره برای بررسی توافق نهایی و نحوه لغو تحریمها، نشان داد که حفظ مناسباتکاری با قانونگذاران برای دولت آن کشور بااهمیتتر از رسیدن به توافق نهایی با تهران به هر قیمت است.
این در حالی است که اوباما تاکنون تأکید داشت مصوبات کنگره در جهت اعمال محدودیت در راه رسیدن به توافق نهایی با ایران را وتو خواهد کرد.
رادیو فردا افزود: به این ترتیب رئیس دولت بعدی آمریکا که طی دو سال آینده به قدرت میرسد، میتواند توافق دولت گذشته آمریکا با دولت ایران را به بهانه «تجدیدنظر» معلق سازد.
وزیر خارجه چندی پیش باخوشبینی گفته بود به قول دولت اوباما برای وتوی مخالفت کنگره خوشبین است.
*خراسان
مجوز ویژه به یک وزیر برای خرید 2 ویتارا
بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر یک مسئول ارشد اجرایی به یکی از اعضای کابینه، اعلام شده است که حسب تایید هیئت دولت، این وزیر مجوز خرید دو دستگاه خودروی سواری از نوع سوزوکی گراند ویتارا و 3 دستگاه خودرو از نوع سمند LX را به استناد اصل 138 قانون اساسی خواهد داشت. همچنین در این ابلاغیه اعلام شده است که خودروهای فوق از شمول مصوبه سال 87 دولت مبنی بر ضرورت از رده خارج کردن خودروی فرسوده معادل خودروهای خریداری شده، مستثنی خواهند بود.
دستور کابینه برای لغو مصوبه مترویی دولت دهم
در حالی که بر اساس مصوبه هیئت دولت سابق، مقرر شده بود شهرداری تهران مسئولیت بخشی از احداث متروی تهران - ورامین – گرمسار را طبق قانون حمل و نقل درون شهری و برون شهری بر عهده داشته باشد، طی روزهای اخیر و با مصوبه کابینه یازدهم، مقرر شده است با توجه به درخواست سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، این مسئولیت از شهرداری تهران گرفته شود.
*ایران
جلسه «بی مجوز» دولت دهمیها در شیراز
حدود 60 نفر از مدیران دولت سابق با حضور در محل هیأت سوارکاری استان فارس واقع در مجموعه ورزشی حافظیه شیراز تشکیل جلسه دادند. یک مقام آگاه دیروز در گفتوگو با ایرنا، ضمن تأکید بر اینکه «این نشست بی مجوز و بدون هماهنگی با مقامات مسئول» برگزار شده است، افزود: «برگزاری چنین جلساتی بدون هماهنگی و کسب مجوز غیر قانونی است و بنابراین برگزار کنندگان جلسه مرتکب تخلف شدهاند.» این مقام آگاه تأکید کرد: «از سوی دیگر، برگزاری این جلسه که میتواند جنبه هماهنگی انتخاباتی داشته باشد، در یک مکان دولتی خلاف قانون است و موضوع از طریق اداره کل ورزش و جوانان فارس در حال پیگیری است.» همزمان، روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان فارس هم با ارسال نمابری به ایرنا، ضمن تأیید برگزاری این نشست در محل هیأت سوارکاری به نقل از یک مقام مسئول در این اداره اعلام کرد که از برگزاری نشست اطلاع نداشته است.
در همین زمینه «شرق» دیروز در مطلبی با تیتر «مروری بر فعالیت اصولگرایان رادیکال در شهرستانها/ جولان «پایداری» در شیراز و مشهد»، گزارش داد: «شیراز، شهر پرهیاهوی یکی، دو ماه گذشته این بار میزبان مدیران دولت احمدینژاد بود. بی آنکه هیاهویی بلند شود، موتوری به راه بیفتد و به روی کسی گوجهای پرتاب شود... مرتضی تمدن و مهدی کلهر، به همراه ٦٠ نفر از مدیران سابق دولت احمدینژاد پنجشنبه گذشته در محل هیأت سوارکاری ورزشگاه حافظیه شیراز تشکیل جلسه دادند و به رایزنی درباره انتخابات آتی مجلس پرداختند. به گزارش سایت «خبر پارسی»، این گردهمایی با حمایت مدیرکل تربیت بدنی استان فارس برگزار شده و مهمترین میهمانان آنها، مهدی کلهر مشاور رسانهای احمدینژاد، مرتضی تمدن استاندار تهران در دور دوم ریاستجمهوری احمدینژاد و سرهنگ ابراهیم عزیزی فرماندار دولت احمدینژاد در شیراز بودند.» این روزنامه ادامه داده است: «جلسه شیراز در حالی برگزار شده که بهتازگی «مشهد» هم به کانون توجه پایداریها تبدیل شده است. تمامی نمایندگان شهر مشهد از جمله کریمیقدوسی تا پژمانفر و از قاضیزاده تا حسینزاده بحرینی همگی از اعضای پایداری محسوب میشوند...
تمامی ٢٥ عضو شورای شهر مشهد از فهرست جبهه پایداری بودند، به طوری که شهرداری مشهد هم به صورت کامل در اختیار اصولگرایان قرار گرفته است... هم شیراز به واسطه باقریلنکرانی و هم مشهد به واسطه جلیلی به کانونهای رایزنی پایداری و احمدینژادیها برای بازگشت به قدرت بدل شدهاند.»
تعجب تحلیلگران اسرائیلی از سخنان اوباما
«تایمز آو اسرائیل» نوشت: «تحلیلگران اسرائیلی از اظهارات اخیر باراک اوباما، رئیس جمهوری امریکا شوکه شدند. در آن اظهارات اوباما با روی باز به درخواست ایران برای برچیدن فوری همه تحریمهای اقتصادی و نیز لغو ممنوعیت فروش سیستمهای دفاعی روسیه به ایران برخورد کرد.» به گزارش انتخاب، «بن کاسپیت، تحلیلگر مسائل دیپلماتیک شبکه 10 اسرائیل گفت، من با شنیدن اظهارات اوباما، از تعجب دهانم باز مانده بود. بویژه وقتی که او از تصمیم ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه برای مجهز کردن ایران به موشکهای اس-300 دفاع کرد.»
مطهری: حضور زنان در ورزشگاهها از نظر امنیتی دردسرساز نیست
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تأکید بر اینکه «لازم است برای حضور زنان در ورزشگاهها ضوابط شرعی رعایت شود»، تصریح کرد: «باید برای تدوین هر آییننامهای در این باره، نظر مراجع تقلید جلب شود زیرا احتمال دارد آنها با این کار مخالفت کنند.» علی مطهری در گفتوگو با «خانه ملت» افزود: «باید برای حضور زنان در ورزشگاهها، ضوابط شرعی رعایت شود؛ مثلاً اگر حضور خانمها برای بازی خاصی اشکالی نداشته باشد، لازم است تمهیداتی همچون جداکردن راه ورود و خروج خانمها از آقایان یا جداکردن جایگاه آنها در ورزشگاه از آقایان و نظیر این قبیل موارد در نظر گرفته شود.» وی در پاسخ به این سؤال که پیش از این زنان اجازه حضور در مسابقات والیبال را داشتند و دردسری تولید نمیشد، توضیح داد: «حضور زنان در ورزشگاهها از نظر امنیتی دردسرساز نیست و صرفاً بحث شرعی مطرح است.» عضو کمیسیون فرهنگی مجلس از به سرانجام رسیدن موضوع حضور زنان در ورزشگاهها ابراز «بیاطلاعی» کرد و گفت: «قرار است مسئولان ذیربط به کمیسیون فرهنگی مجلس بیایند و جلسهای در این خصوص تشکیل شود.»
انصراف قالیباف از دیدار با بهارستانیها
جلسه نمایندگان مجلس با شهردار تهران برگزار نشد. به گزارش ایسنا، قرار بود محمدباقر قالیباف به همراه هیأتی به منظور دید و بازدید ابتدای سال با نمایندگان، روز گذشته به بهارستان بیاید اما به دلیل برخی از ناهماهنگیها برای ورود همراهانش به مجلس از حضور در این جلسه امتناع کرد. حسین نجابت، نماینده تهران در این باره گفت: «آقای قالیباف و هیأت همراهش وارد مجلس نشدند و بدون برگزاری این جلسه، بهارستان را ترک کردند.»
*شرق
کارت زرد مهم نیست
ایلنا: علی مطهری درباره مطرحشدن بحث سؤال مجدد از وزیر اقتصاد و دارایی در صحن علنی مجلس گفت: به نظر این مسئله جدی نیست و در حد تبلیغات است. مطهری افزود: اگر وزیر کارت زرد هم بگیرد، چندان در راهی که دولت در پیش گرفته، مهم نیست و آثار عملی خیلی زیادی ندارد و دولت باید انجام وظایف خود را ادامه دهد.
سخنگوی گروهک جیشالعدل کشته شد
فارس: محمدسعید ترکمانزهی، نفر دوم و سخنگوی گروهک تروریستی جیشالعدل کشته شد. منابع آگاه در گفتوگو با خبرگزاری فارس از کشتهشدن نفر دوم و سخنگوی گروهک تروریستی جیشالعدل خبر دادند. بر اساس این اخبار، ترکمانزهی در تاریخ ١٨ فروردین ۱۳۹۴ در شهر کراچی پاکستان توسط افراد ناشناس مسلح مورد حمله قرار گرفت و به هلاکت رسید.
مخالفت مجلس با بررسی فوری استفساریه بورسیهها
شرق: نمایندگان مجلس روز گذشته در جریان بررسی فوریت طرح استفساریه اصلاح قانون اعزام دانشجو به خارج از کشور، با دوفوریت و یکفوریت این طرح مخالفت کردند. بر اساس این استفساریه که مهدی دواتگری طراح آن بود، قرار بود ملاک پذیرش دانشجو برای بورسیه اعزام به خارج، فقط آزمون کتبی باشد و رویه معمولشده در دوره قبل مبنیبر گرفتن آزمون شفاهی بیاعتبار شود.
١٨ سال زمان برای انجام تعهدات دولت قبلی
ایرنا: محمدرضا صالحی، مشاور و مدیرکل پیگیری تصمیمات ستاد سفرهای استانی رئیسجمهوری گفت: در دولت قبلی و ظرف مدت هشت سال دوهزار و١١٠میلیارد ریال تعهد ایجاد شد که تنها ٦٧٠ میلیارد ریال از این تعهدات، عملیاتی شد. او افزود: با فرض تثبیت قیمتها و تحقق درآمدهای هشت سال پیش، حداقل ١٨ سال نیاز است تا دولت فعلی تعهدات دولت قبلی را به سرانجام برساند.
*آرمان
تجمع اپراتورهای پست فشارقوی در پاستور
شنیده شد که حدود ۶۰۰ نفر از نیروی کار برق منطقهای کشور صبح دیروز (یکشنبه ۳۰ فروردین)، با سفر به تهران در مقابل ساختمان نهاد ریاستجمهوری تجمع کردند. گفته میشود این کارگران که اپراتورهای پستهای فشار قوی، انتقال و فوق توزیع برق منطقهای کشور است، از شهرهای تهران، اصفهان، اهواز، کهگیلویه و بویراحمد و چند شهر دیگر خود را به خیابان پاستور رساندهاند.کارگران حاضر گفتهاند، دلیل این اعتراض عدم تبدیل وضعیت قرارداد نزدیک به ۵۰۰۰ نفر از اپراتورهای پستهای فشار قوی با سوابق ۱۰ تا ۱۲ ساله است که بهرغم تغییر قانون جذب نیرو، همچنان تحت «قراردادهای مشخص» فعالیت میکنند. این نیروهای کار همچنین، به تبعیضهای به وجود آمده در پی جذب نیروی جدید از سوی وزارت نیرو در سال ۹۳ معترض هستند. یکی از کارگران تجمعکننده درباره دلایل این اعتراض به ایلنا گفت: از سال گذشته که قرار شده مجددا جذب نیرو بهصورت رسمی و پیمانی صورت بگیرد، به جای جذب نیروهایی که ۱۰ تا ۱۲ سال سابقه کار دارند، پرسنل جدید جذب کردهاند و ما نیروهای قرارداد مشخص کماکان در همان وضعیت قبلی ماندهایم.
جزئیات دستگیری مفسد بزرگ اقتصادی
شنیده شد که فرمانده سپاه ورامین درخصوص جزئیات دستگیری سه نفر از مفسدان بزرگ اقتصادی در هفتههای گذشته توسط اطلاعات سپاه اظهار کرد: آنچه در این رابطه به ما مربوط میشود این است که یکی از این افراد به نام (ح-الف) در شهر ورامین سکونت داشته است. دانا نوشت؛ سرهنگ داوود اصغری در ادامه افزود: فرد دستگیرشده در زمینه واردات شکر فعالیت داشته و مقادیر زیادی از این محصول را انبار کرده و دست به احتکار زده بود. همین اقدام وی موجب شد تا کارخانهای با بیش از 200 نیروی کار، تعطیل شده و کارگران این کارخانه که در زمینه تولید شکر فعالیت داشتند، از کار بیکار شوند. سرهنگ داود اصغری تاکید کرد: یکی دیگر از جرمهای مهم (ح-الف) این است که ارز دولتی را به بهانه واردات شکر دریافت کرده اما این ارز دریافتی را برای برجسازی در تهران هزینه کرده است. فرمانده سپاه ورامین خاطرنشان کرد: ما طبق وظیفه خود در خطبههای پیش از نمازجمعه این هفته شهر ورامین، مردم را نیز در جریان این مساله گذاشتیم و به آنها اطمینان دادیم که سپاه اقدامات مناسب خود را در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی انجام داده و میدهد.
مرتضوی: دادگاه علنی شود
شنیده شد که سعید مرتضوی از حضور خود در شعبه 79 دادگاه کیفری استان تهران در 5 اردیبهشت خبر داد و خواستار برگزاری علنی دادگاه پرونده سازمان تامین اجتماعی شد. سعید مرتضوی با اشاره به پرونده تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از سازمان تامین اجتماعی گفت: در این خصوص احضاریه دادگاه را دریافت کردهام و باید ۵ اردیبهشت در شعبه ۷۹ دادگاه کیفری استان حاضر شوم. وی با بیان اینکه روز سه شنبه برای مطالعه پرونده تعیین وقت شده است، گفت: قرار است روز سه شنبه به دادگاه بروم و پرونده را مطالعه کنم. مدیرعامل سابق سازمان تامین اجتماعی با اشاره به پرونده خود در موضوع کهریزک نیز گفت: البته روز ۵اردیبهشت یک جلسه دادگاه نیز برای پرونده کهریزک برگزار خواهد شد که ساعت آن با جلسه مربوط به پرونده تامین اجتماعی متفاوت است. ظرف ماههای گذشته ۲ تن از اعضای هیات تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از سازمان تامین اجتماعی و شرکتهای تابعه نیز در مصاحبههای جداگانه خواستار برگزاری علنی دادگاه شده بودند.
بازداشت سه تاجر ایرانی در آمریکا
شنیده شد که وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد: چهار شرکت و پنج شخص متهم شدهاند که قصد داشتهاند تجهیزات الکترونیکی پیشرفته از طریق تایوان و ترکیه به ایران منتقل کنند. عصرایران نوشت؛ آمریکا سه ایرانی را به اتهام اقدام به صادرات تجهیزات الکترونیکی پیشرفته به ایران بازداشت کرد. وزارت دادگستری آمریکا با اعلام این موضوع مدعی شد: تجهیزاتی که این افراد قصد داشتهاند به ایران منتقل کنند بسیار پیشرفته و کاربرد دوگانه نظامی و غیرنظامی دارد. رویترز اسامی ایرانیان بازداشت شده را بهرام مکانیک (69 ساله) و تورج فریدی (46 ساله) هر دو از هیوستن و خسرو افغانی (71ساله) از لسآنجلس نوشته است. وزارت دادگستری آمریکا در کیفرخواستی به این افراد- که پنج نفر عنوان شدهاند- 24 اتهام وارد کرده و مدعی شده این بازرگانان تحریمهای ایران را- که صادرات فناوریهای پیشرفته و دارای کاربرد دوگانه را ممنوع کرده- نقض کردهاند.
تجمع در برابر مجلس
شنیده شد که چندی پیش وزارت علوم در حالی که ترم دوم از سال تحصیلی 94-93 می گذرد تصمیم به ادغام دو دانشگاه علوم اقتصادی با دانشگاه خوارزمی می کند که این تصمیم واکنش دانشجویان دانشگاه علوم اقتصادی را در پی داشت. دانشجویان دانشگاه علوم اقتصادی در اعتراض به ادغام این دانشگاه با دانشگاه خوارزمی روز گذشته مقابل درب شمال مجلس تجمع کردند. این دانشجویان بنرهایی در اعتراض به ادغام دانشگاه علوم اقتصادی و دانشگاه خوارزمی در دست داشتند.
درخواست میرزایی حکمتی رد شد
شنیده شد که شعبه ۳۳ دیوانعالی کشور، درخواست اعاده دادرسی امیر میرزایی حکمتی را که به اتهام جاسوسی برای CIA به ۱۰ سال حبس محکوم شده است، رد کرد. تسنیم نوشت؛ سیدمحمود علیزادهطباطبایی وکیل مدافع میرزایی حکمتی اظهار کرد: پیشتر به وکالت از موکلم، درخواست اعاده دادرسی کرده بودیم که شعبه 33 دیوان، درخواست ما را رد کرد. وی ادامه داد: هفته آینده مجددا درخواست اعاده دادرسی خواهیم کرد که امیدواریم پذیرفته شود.
حضور قالیباف در انتخابات
شنیده شد که منابع غیر رسمی از حضور قالیباف در انتخابات مجلس شورای اسلامی سخن می گویند هرچند این خبر تائید نشده است اما بر اساس شنیده ها گویا محمدباقر قالیباف شهردار امروز شهر تهران و فرمانده اسبق نیروی انتظامی برای ریاست بر مجلس نیز خیز برداشته است و می خواهد در مجلس دهم رقیب علی لاریجانی باشد.
شهادت یکی از عوامل مختارنامه
شنیده شد که «حبیب جنتمکان»، هنرمند و سینما گر جانباز کشورمان و از عوامل سریال مختارنامه در جنگ با تکفیریهای وهابی داعش به شهادت رسید. این هنرمند اهوازی برای دفاع از عتبات عالیات، بهصورت داوطلبانه از مدتها قبل به عراق رفته بود که در اطراف سامرا به شهادت رسید.
*ایران
جلسه «بی مجوز» دولت دهمیها در شیراز
حدود 60 نفر از مدیران دولت سابق با حضور در محل هیأت سوارکاری استان فارس واقع در مجموعه ورزشی حافظیه شیراز تشکیل جلسه دادند. یک مقام آگاه دیروز در گفتوگو با ایرنا، ضمن تأکید بر اینکه «این نشست بی مجوز و بدون هماهنگی با مقامات مسئول» برگزار شده است، افزود: «برگزاری چنین جلساتی بدون هماهنگی و کسب مجوز غیر قانونی است و بنابراین برگزار کنندگان جلسه مرتکب تخلف شدهاند.» این مقام آگاه تأکید کرد: «از سوی دیگر، برگزاری این جلسه که میتواند جنبه هماهنگی انتخاباتی داشته باشد، در یک مکان دولتی خلاف قانون است و موضوع از طریق اداره کل ورزش و جوانان فارس در حال پیگیری است.» همزمان، روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان فارس هم با ارسال نمابری به ایرنا، ضمن تأیید برگزاری این نشست در محل هیأت سوارکاری به نقل از یک مقام مسئول در این اداره اعلام کرد که از برگزاری نشست اطلاع نداشته است.
در همین زمینه «شرق» دیروز در مطلبی با تیتر «مروری بر فعالیت اصولگرایان رادیکال در شهرستانها/ جولان «پایداری» در شیراز و مشهد»، گزارش داد: «شیراز، شهر پرهیاهوی یکی، دو ماه گذشته این بار میزبان مدیران دولت احمدینژاد بود. بی آنکه هیاهویی بلند شود، موتوری به راه بیفتد و به روی کسی گوجهای پرتاب شود... مرتضی تمدن و مهدی کلهر، به همراه ٦٠ نفر از مدیران سابق دولت احمدینژاد پنجشنبه گذشته در محل هیأت سوارکاری ورزشگاه حافظیه شیراز تشکیل جلسه دادند و به رایزنی درباره انتخابات آتی مجلس پرداختند. به گزارش سایت «خبر پارسی»، این گردهمایی با حمایت مدیرکل تربیت بدنی استان فارس برگزار شده و مهمترین میهمانان آنها، مهدی کلهر مشاور رسانهای احمدینژاد، مرتضی تمدن استاندار تهران در دور دوم ریاستجمهوری احمدینژاد و سرهنگ ابراهیم عزیزی فرماندار دولت احمدینژاد در شیراز بودند.» این روزنامه ادامه داده است: «جلسه شیراز در حالی برگزار شده که بهتازگی «مشهد» هم به کانون توجه پایداریها تبدیل شده است. تمامی نمایندگان شهر مشهد از جمله کریمیقدوسی تا پژمانفر و از قاضیزاده تا حسینزاده بحرینی همگی از اعضای پایداری محسوب میشوند...
تمامی ٢٥ عضو شورای شهر مشهد از فهرست جبهه پایداری بودند، به طوری که شهرداری مشهد هم به صورت کامل در اختیار اصولگرایان قرار گرفته است... هم شیراز به واسطه باقریلنکرانی و هم مشهد به واسطه جلیلی به کانونهای رایزنی پایداری و احمدینژادیها برای بازگشت به قدرت بدل شدهاند.»
تعجب تحلیلگران اسرائیلی از سخنان اوباما
«تایمز آو اسرائیل» نوشت: «تحلیلگران اسرائیلی از اظهارات اخیر باراک اوباما، رئیس جمهوری امریکا شوکه شدند. در آن اظهارات اوباما با روی باز به درخواست ایران برای برچیدن فوری همه تحریمهای اقتصادی و نیز لغو ممنوعیت فروش سیستمهای دفاعی روسیه به ایران برخورد کرد.» به گزارش انتخاب، «بن کاسپیت، تحلیلگر مسائل دیپلماتیک شبکه 10 اسرائیل گفت، من با شنیدن اظهارات اوباما، از تعجب دهانم باز مانده بود. بویژه وقتی که او از تصمیم ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه برای مجهز کردن ایران به موشکهای اس-300 دفاع کرد.»
مطهری: حضور زنان در ورزشگاهها از نظر امنیتی دردسرساز نیست
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تأکید بر اینکه «لازم است برای حضور زنان در ورزشگاهها ضوابط شرعی رعایت شود»، تصریح کرد: «باید برای تدوین هر آییننامهای در این باره، نظر مراجع تقلید جلب شود زیرا احتمال دارد آنها با این کار مخالفت کنند.» علی مطهری در گفتوگو با «خانه ملت» افزود: «باید برای حضور زنان در ورزشگاهها، ضوابط شرعی رعایت شود؛ مثلاً اگر حضور خانمها برای بازی خاصی اشکالی نداشته باشد، لازم است تمهیداتی همچون جداکردن راه ورود و خروج خانمها از آقایان یا جداکردن جایگاه آنها در ورزشگاه از آقایان و نظیر این قبیل موارد در نظر گرفته شود.» وی در پاسخ به این سؤال که پیش از این زنان اجازه حضور در مسابقات والیبال را داشتند و دردسری تولید نمیشد، توضیح داد: «حضور زنان در ورزشگاهها از نظر امنیتی دردسرساز نیست و صرفاً بحث شرعی مطرح است.» عضو کمیسیون فرهنگی مجلس از به سرانجام رسیدن موضوع حضور زنان در ورزشگاهها ابراز «بیاطلاعی» کرد و گفت: «قرار است مسئولان ذیربط به کمیسیون فرهنگی مجلس بیایند و جلسهای در این خصوص تشکیل شود.»
انصراف قالیباف از دیدار با بهارستانیها
جلسه نمایندگان مجلس با شهردار تهران برگزار نشد. به گزارش ایسنا، قرار بود محمدباقر قالیباف به همراه هیأتی به منظور دید و بازدید ابتدای سال با نمایندگان، روز گذشته به بهارستان بیاید اما به دلیل برخی از ناهماهنگیها برای ورود همراهانش به مجلس از حضور در این جلسه امتناع کرد. حسین نجابت، نماینده تهران در این باره گفت: «آقای قالیباف و هیأت همراهش وارد مجلس نشدند و بدون برگزاری این جلسه، بهارستان را ترک کردند.»
*شرق
کارت زرد مهم نیست
ایلنا: علی مطهری درباره مطرحشدن بحث سؤال مجدد از وزیر اقتصاد و دارایی در صحن علنی مجلس گفت: به نظر این مسئله جدی نیست و در حد تبلیغات است. مطهری افزود: اگر وزیر کارت زرد هم بگیرد، چندان در راهی که دولت در پیش گرفته، مهم نیست و آثار عملی خیلی زیادی ندارد و دولت باید انجام وظایف خود را ادامه دهد.
سخنگوی گروهک جیشالعدل کشته شد
فارس: محمدسعید ترکمانزهی، نفر دوم و سخنگوی گروهک تروریستی جیشالعدل کشته شد. منابع آگاه در گفتوگو با خبرگزاری فارس از کشتهشدن نفر دوم و سخنگوی گروهک تروریستی جیشالعدل خبر دادند. بر اساس این اخبار، ترکمانزهی در تاریخ ١٨ فروردین ۱۳۹۴ در شهر کراچی پاکستان توسط افراد ناشناس مسلح مورد حمله قرار گرفت و به هلاکت رسید.
مخالفت مجلس با بررسی فوری استفساریه بورسیهها
شرق: نمایندگان مجلس روز گذشته در جریان بررسی فوریت طرح استفساریه اصلاح قانون اعزام دانشجو به خارج از کشور، با دوفوریت و یکفوریت این طرح مخالفت کردند. بر اساس این استفساریه که مهدی دواتگری طراح آن بود، قرار بود ملاک پذیرش دانشجو برای بورسیه اعزام به خارج، فقط آزمون کتبی باشد و رویه معمولشده در دوره قبل مبنیبر گرفتن آزمون شفاهی بیاعتبار شود.
١٨ سال زمان برای انجام تعهدات دولت قبلی
ایرنا: محمدرضا صالحی، مشاور و مدیرکل پیگیری تصمیمات ستاد سفرهای استانی رئیسجمهوری گفت: در دولت قبلی و ظرف مدت هشت سال دوهزار و١١٠میلیارد ریال تعهد ایجاد شد که تنها ٦٧٠ میلیارد ریال از این تعهدات، عملیاتی شد. او افزود: با فرض تثبیت قیمتها و تحقق درآمدهای هشت سال پیش، حداقل ١٨ سال نیاز است تا دولت فعلی تعهدات دولت قبلی را به سرانجام برساند.
*آرمان
تجمع اپراتورهای پست فشارقوی در پاستور
شنیده شد که حدود ۶۰۰ نفر از نیروی کار برق منطقهای کشور صبح دیروز (یکشنبه ۳۰ فروردین)، با سفر به تهران در مقابل ساختمان نهاد ریاستجمهوری تجمع کردند. گفته میشود این کارگران که اپراتورهای پستهای فشار قوی، انتقال و فوق توزیع برق منطقهای کشور است، از شهرهای تهران، اصفهان، اهواز، کهگیلویه و بویراحمد و چند شهر دیگر خود را به خیابان پاستور رساندهاند.کارگران حاضر گفتهاند، دلیل این اعتراض عدم تبدیل وضعیت قرارداد نزدیک به ۵۰۰۰ نفر از اپراتورهای پستهای فشار قوی با سوابق ۱۰ تا ۱۲ ساله است که بهرغم تغییر قانون جذب نیرو، همچنان تحت «قراردادهای مشخص» فعالیت میکنند. این نیروهای کار همچنین، به تبعیضهای به وجود آمده در پی جذب نیروی جدید از سوی وزارت نیرو در سال ۹۳ معترض هستند. یکی از کارگران تجمعکننده درباره دلایل این اعتراض به ایلنا گفت: از سال گذشته که قرار شده مجددا جذب نیرو بهصورت رسمی و پیمانی صورت بگیرد، به جای جذب نیروهایی که ۱۰ تا ۱۲ سال سابقه کار دارند، پرسنل جدید جذب کردهاند و ما نیروهای قرارداد مشخص کماکان در همان وضعیت قبلی ماندهایم.
جزئیات دستگیری مفسد بزرگ اقتصادی
شنیده شد که فرمانده سپاه ورامین درخصوص جزئیات دستگیری سه نفر از مفسدان بزرگ اقتصادی در هفتههای گذشته توسط اطلاعات سپاه اظهار کرد: آنچه در این رابطه به ما مربوط میشود این است که یکی از این افراد به نام (ح-الف) در شهر ورامین سکونت داشته است. دانا نوشت؛ سرهنگ داوود اصغری در ادامه افزود: فرد دستگیرشده در زمینه واردات شکر فعالیت داشته و مقادیر زیادی از این محصول را انبار کرده و دست به احتکار زده بود. همین اقدام وی موجب شد تا کارخانهای با بیش از 200 نیروی کار، تعطیل شده و کارگران این کارخانه که در زمینه تولید شکر فعالیت داشتند، از کار بیکار شوند. سرهنگ داود اصغری تاکید کرد: یکی دیگر از جرمهای مهم (ح-الف) این است که ارز دولتی را به بهانه واردات شکر دریافت کرده اما این ارز دریافتی را برای برجسازی در تهران هزینه کرده است. فرمانده سپاه ورامین خاطرنشان کرد: ما طبق وظیفه خود در خطبههای پیش از نمازجمعه این هفته شهر ورامین، مردم را نیز در جریان این مساله گذاشتیم و به آنها اطمینان دادیم که سپاه اقدامات مناسب خود را در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی انجام داده و میدهد.
مرتضوی: دادگاه علنی شود
شنیده شد که سعید مرتضوی از حضور خود در شعبه 79 دادگاه کیفری استان تهران در 5 اردیبهشت خبر داد و خواستار برگزاری علنی دادگاه پرونده سازمان تامین اجتماعی شد. سعید مرتضوی با اشاره به پرونده تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از سازمان تامین اجتماعی گفت: در این خصوص احضاریه دادگاه را دریافت کردهام و باید ۵ اردیبهشت در شعبه ۷۹ دادگاه کیفری استان حاضر شوم. وی با بیان اینکه روز سه شنبه برای مطالعه پرونده تعیین وقت شده است، گفت: قرار است روز سه شنبه به دادگاه بروم و پرونده را مطالعه کنم. مدیرعامل سابق سازمان تامین اجتماعی با اشاره به پرونده خود در موضوع کهریزک نیز گفت: البته روز ۵اردیبهشت یک جلسه دادگاه نیز برای پرونده کهریزک برگزار خواهد شد که ساعت آن با جلسه مربوط به پرونده تامین اجتماعی متفاوت است. ظرف ماههای گذشته ۲ تن از اعضای هیات تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از سازمان تامین اجتماعی و شرکتهای تابعه نیز در مصاحبههای جداگانه خواستار برگزاری علنی دادگاه شده بودند.
بازداشت سه تاجر ایرانی در آمریکا
شنیده شد که وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد: چهار شرکت و پنج شخص متهم شدهاند که قصد داشتهاند تجهیزات الکترونیکی پیشرفته از طریق تایوان و ترکیه به ایران منتقل کنند. عصرایران نوشت؛ آمریکا سه ایرانی را به اتهام اقدام به صادرات تجهیزات الکترونیکی پیشرفته به ایران بازداشت کرد. وزارت دادگستری آمریکا با اعلام این موضوع مدعی شد: تجهیزاتی که این افراد قصد داشتهاند به ایران منتقل کنند بسیار پیشرفته و کاربرد دوگانه نظامی و غیرنظامی دارد. رویترز اسامی ایرانیان بازداشت شده را بهرام مکانیک (69 ساله) و تورج فریدی (46 ساله) هر دو از هیوستن و خسرو افغانی (71ساله) از لسآنجلس نوشته است. وزارت دادگستری آمریکا در کیفرخواستی به این افراد- که پنج نفر عنوان شدهاند- 24 اتهام وارد کرده و مدعی شده این بازرگانان تحریمهای ایران را- که صادرات فناوریهای پیشرفته و دارای کاربرد دوگانه را ممنوع کرده- نقض کردهاند.
تجمع در برابر مجلس
شنیده شد که چندی پیش وزارت علوم در حالی که ترم دوم از سال تحصیلی 94-93 می گذرد تصمیم به ادغام دو دانشگاه علوم اقتصادی با دانشگاه خوارزمی می کند که این تصمیم واکنش دانشجویان دانشگاه علوم اقتصادی را در پی داشت. دانشجویان دانشگاه علوم اقتصادی در اعتراض به ادغام این دانشگاه با دانشگاه خوارزمی روز گذشته مقابل درب شمال مجلس تجمع کردند. این دانشجویان بنرهایی در اعتراض به ادغام دانشگاه علوم اقتصادی و دانشگاه خوارزمی در دست داشتند.
درخواست میرزایی حکمتی رد شد
شنیده شد که شعبه ۳۳ دیوانعالی کشور، درخواست اعاده دادرسی امیر میرزایی حکمتی را که به اتهام جاسوسی برای CIA به ۱۰ سال حبس محکوم شده است، رد کرد. تسنیم نوشت؛ سیدمحمود علیزادهطباطبایی وکیل مدافع میرزایی حکمتی اظهار کرد: پیشتر به وکالت از موکلم، درخواست اعاده دادرسی کرده بودیم که شعبه 33 دیوان، درخواست ما را رد کرد. وی ادامه داد: هفته آینده مجددا درخواست اعاده دادرسی خواهیم کرد که امیدواریم پذیرفته شود.
حضور قالیباف در انتخابات
شنیده شد که منابع غیر رسمی از حضور قالیباف در انتخابات مجلس شورای اسلامی سخن می گویند هرچند این خبر تائید نشده است اما بر اساس شنیده ها گویا محمدباقر قالیباف شهردار امروز شهر تهران و فرمانده اسبق نیروی انتظامی برای ریاست بر مجلس نیز خیز برداشته است و می خواهد در مجلس دهم رقیب علی لاریجانی باشد.
شهادت یکی از عوامل مختارنامه
شنیده شد که «حبیب جنتمکان»، هنرمند و سینما گر جانباز کشورمان و از عوامل سریال مختارنامه در جنگ با تکفیریهای وهابی داعش به شهادت رسید. این هنرمند اهوازی برای دفاع از عتبات عالیات، بهصورت داوطلبانه از مدتها قبل به عراق رفته بود که در اطراف سامرا به شهادت رسید.
ارسال نظر